overpower Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Όποιος μπορεί και έχει τον χρόνο και την καλοσύνη, θα μας διευκόλυνε. Ευχαριστώ! https://docs.google.com/forms/d/1G_Kev2A6kRdnyt1yMVeTG4H1GkeveYhEIDnxvy9y2pw/viewform Δέχομαι οποιεσδήποτε παρατηρήσεις έχετε να κάνετε.
2.1Ohm Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Done! Το πήρε έτσι γτ είμαι από κινητό και μωλις πάτησα υποβολή μ έκανε κάτι τρελά και έκανε reload η σελίδα και μ πήγε πάλι στν αρχή σαν να μν απάντησα τπτ! Η "παρατήρηση" μ είναι ότι τα μπάνια είναι πολύ φουτουριστικα πως να το πω ακριβώς! Καμία πιο προσιτή στην πραγματική ζωή δν έχει? :Ρ
overpower Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Done! Το πήρε έτσι γτ είμαι από κινητό και μωλις πάτησα υποβολή μ έκανε κάτι τρελά και έκανε reload η σελίδα και μ πήγε πάλι στν αρχή σαν να μν απάντησα τπτ! Η "παρατήρηση" μ είναι ότι τα μπάνια είναι πολύ φουτουριστικα πως να το πω ακριβώς! Καμία πιο προσιτή στην πραγματική ζωή δν έχει? :Ρ Εκλεισα νωριτερα τον περιορισμο για 1 απαντηση/ατομο Απευθυνεται σε σχετικα ευκαταστατο κοινο η οδοντοβουρτσα μας. Για αυτο διαλεξαμε πιο "φουτουριστικα" μπανια.
2.1Ohm Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Οπότε είμαι εκτός λίστας και μν με μετρήσεις κλτρα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα