Demon Lord Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω ότι το friendzone είναι σαν μια ρουφήχτρα. Σε τραβάει σε τραβάαααει όλο και πιο βαθιά. Και υπάρχουν ελάχιστες ελπίδες να βγεις από κει μέσα. Μα δε νομίζω να υπάρχει φιλία male-female. Έστω και κάποια στιγμή θα έχεις κάνει άλλες σκέψεις για την κολλητή/φίλη οπότε πια φιλία μετά. Απλά οι σκέψεις δεν προχωράνε τις πιο πολλές φορές λόγω άλλων "εμποδίων". Σε όλους μας έχει συμβεί να κάνουμε άλλες σκέψεις για μια φίλη, δεν είναι κακό ούτε αφύσικο
SlickNick Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μα δε νομίζω να υπάρχει φιλία male-female. Έστω και κάποια στιγμή θα έχεις κάνει άλλες σκέψεις για την κολλητή/φίλη οπότε πια φιλία μετά. Απλά οι σκέψεις δεν προχωράνε τις πιο πολλές φορές λόγω άλλων "εμποδίων". Σε όλους μας έχει συμβεί να κάνουμε άλλες σκέψεις για μια φίλη, δεν είναι κακό ούτε αφύσικο Συν ότι για να είμαστε και δίκαιοι, αυτή η κατάσταση συμβαίνει περισσότερο όταν δεν έχεις επιλογές με τις γυναίκες οπότε με το που βρεις κάποια που σου αρέσει και ασχολείται μαζί σου, έστω και φιλικά, κολλάς. Λίγο δύσκολο για έναν άντρα που έχει επιλογές να κολλήσει έτσι όταν μπορεί να βρει κάποια άλλη. 1
zappy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Να γιατί κανένας δε πρέπει να περιορίζει τις επιλογές του 1
DDevil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Συν ότι για να είμαστε και δίκαιοι, αυτή η κατάσταση συμβαίνει περισσότερο όταν δεν έχεις επιλογές με τις γυναίκες οπότε με το που βρεις κάποια που σου αρέσει και ασχολείται μαζί σου, έστω και φιλικά, κολλάς. Λίγο δύσκολο για έναν άντρα που έχει επιλογές να κολλήσει έτσι όταν μπορεί να βρει κάποια άλλη. Βλέπεις παντως σε αρκετές παρέες με το πρόσχημα της παρέας μετα από λιγο καιρο να σχηματίζονται ζευγαράκια από την ιδια την παρέα. Δεν μπορεις να κανεις κολλητη παρέα με μια γυναικα διοτι κάποια πραγματα τα συζητάς αυστηρά με ένα φιλο σου αντρα τι θα συζητήσεις με τη γυναικα? μπ****τσαρκες? ή γκομενικες συζητήσεις προσωπικές? δε γινονται καποια πραγματα οσο προοδευτικοι και αν θελουμε να δειχνουμε. 1
Anastazio Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 φυγε απο το ιντερνετ, αληθεια. Παλια μιμιδια ως αντιδραση στην επιλογη τροπου εκφρασης μου, θλιβερο. Για ιντελεξουαλ τσιμπας πολυ ευκολα!προσπαθησε να σέβεσαι την αυτοδιαθεση των αλλων ανθρώπων! 1
alxlightning Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 νταξει νομιζω η δραστηριοποιηση μου στο χωρο ειναι γνωστη και νομιζω οτι δε γινεται να μιλησουμε για κοινωνικα φαινομενα οπως ειναι ο σεξισμος χωρις χρηση συγκεκριμενης ορολογιαςνομιζω οτι το ρεηπι βαημπζ εμπεριεχει την κουλτουρα βιασμου, οσο για το μισογυνισμο, αποφευγω τη χρηση της λεξης καθως διαφωνω με φυλοκαθορισμο. Αν και το οτι υποβοσκει μισογυνισμος στα λογια σας ειναι πραγματικοτητα, θεωρω οτι ειναι ενα συμπτωμα και οχι το ουσιαστικο προβλημα. Για ιντελεξουαλ τσιμπας πολυ ευκολα!προσπαθησε να σέβεσαι την αυτοδιαθεση των αλλων ανθρώπων! λολ οταν η αυτοδιαθεση αλλων ανθρωπων ειναι αντιδραση με ξεπερασμενα μεσα και απευθυνεται σε εμενα, σορρυ, το καταδεικνυω
zappy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Και γιατί πρέπει να είναι γνωστή; Αυτό δείχνει ένα μεγκαλομανιακ βαιμπ
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 νταξει νομιζω η δραστηριοποιηση μου στο χωρο ειναι γνωστη και νομιζω οτι δε γινεται να μιλησουμε για κοινωνικα φαινομενα οπως ειναι ο σεξισμος χωρις χρηση συγκεκριμενης ορολογιας νομιζω οτι το ρεηπι βαημπζ εμπεριεχει την κουλτουρα βιασμου, οσο για το μισογυνισμο, αποφευγω τη χρηση της λεξης καθως διαφωνω με φυλοκαθορισμο. Αν και το οτι υποβοσκει μισογυνισμος στα λογια σας ειναι πραγματικοτητα, θεωρω οτι ειναι ενα συμπτωμα και οχι το ουσιαστικο προβλημα. λολ οταν η αυτοδιαθεση αλλων ανθρωπων ειναι αντιδραση με ξεπερασμενα μεσα και απευθυνεται σε εμενα, σορρυ, το καταδεικνυω Ω δε φακ! Τώρα κατάλαβα ποιος είσαι... Φόρα καπέλο obey έτσι επειδή είναι cool και μην απαντάς ποτέ σοβαρά σε τίποτα! Όλοι όσοι δεν καταλαβαίνουν ας κάνουν ένα search το Nick του.
Demon Lord Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ω δε φακ! Τώρα κατάλαβα ποιος είσαι... Φόρα καπέλο obey έτσι επειδή είναι cool και μην απαντάς ποτέ σοβαρά σε τίποτα! Όλοι όσοι δεν καταλαβαίνουν ας κάνουν ένα search το Nick του. ναι το έκανα search. ε και; τι θα έπρεπε να δω δηλαδή; α και για την ιστορία, ο 2j είναι πολύ καλός φίλε alx
Προτεινόμενες αναρτήσεις