nikoliaaris Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Εγω έχω πιο χαλαρή ιδεολογια σε αυτά , εχω αρκετες γνωστές και φιλες.Με τις οποιες δεν παιζει κάτι. Σε 2 πηγα να την πεσω κιολας αλλα επειδή την έπεσα διακριτικότατα ουτε γατα ουτε ζημια συνεχιζουμε να κάνουμε παρέα που και που χωρις να έχουμε τσακωθεί. Καμια φορά σε καλουν σε μεγαλύτερες παρέες και μπορεις να κάνεις νέες γνωριμίες. Οποτε χαμένος δεν προκειται να βγεις. Άλλες δεν το κάνουν βεβαια αυτό αλλα και πάλι δεν με πειράζει από τη στιγμη που έχω αποφασισει να κάνω παρέα οποτε είναι με το συγκεκριμενο άτομο δεν θέλω κάτι άλλο τωρα αν κανα βραδάκι προκυψει και τπτ άλλο δεν θα πω όχι χεχεχ αν δεν προκυψει παλι δεν εχω θεμα εχω τα λεφτα μου την υγεια μου και κανω ότι γουστάρω!!!! κατα τ αλλα φιλες..........δωσε βαση.τα φτιαχνεις με μια...κανεις φιλες οσες γνωριζεις μετα....ξεμενεις ....πας στην φιλη σου που σε ξερει και πανω απ ολα σε καταλαβαινει....η βρωμερη αληθεια για πολους.....
DDevil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 κατα τ αλλα φιλες..........δωσε βαση.τα φτιαχνεις με μια...κανεις φιλες οσες γνωριζεις μετα....ξεμενεις ....πας στην φιλη σου που σε ξερει και πανω απ ολα σε καταλαβαινει....η βρωμερη αληθεια για πολους..... ή δεν τα φτιάχνεις με καμια φιλε και αισθάνεσαι καλυτερα
nikoliaaris Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 ποσο μαλλον αυτην την εποχη που πραγματικοι φιλοι ειναι πολυ σπανιο να βρεις....τωρα για φιλες τι να πω δεν ειχα ποτε κ απ οτι βλεπω απ τη γυναικα μου ουτε θελω 2
Mr_Proper Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Από τους "δεν υπάρχει φιλία άντρα και γυναίκα", έχει περάσει κανείς τα 30; Πραγματικά έχω την απορία. Νομίζω ότι μπερδεύεις τα ορμονικά προβλήματα με την ωριμότητα... τα επίπεδα τεστοστερόνης σε κάποιους άντρες πέφτουν περισσότερο με την ηλικία απότι σε κάποιους άλλους σε σημείο που αρχίζουν να τους συμβαίνουν διάφορα όπως το να μην έλκονται απο τις γυναίκες του ευρύτερου περιβάλλοντος τους... Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας... (straight και οι δύο χωρίς ορμονικά θέματα) μπορούν και οι δύο να υποκριθούν πως υπάρχει μόνο αυτό; Ναί αλλά οι άνθρωποι μπορούν να υποκριθούν πως δεν συμβαίνουν πολλά πράματα που όντως συμβαίνουν στο βαθμό που το πιστεύουν και οι ίδιοι... πχ ότι δεν σκέφτηκαν ποτέ την μάνα τους σεξουαλικά, ότι δεν βάλανε ποτέ το πέος τους ανάμεσα στα πόδια τους ότι δεν σκέφτηκαν ποτέ να βγάλουν φωτογραφία ενα μεγάλο σκατό που κάνανε και τους εντυπωσίασε το μέγεθος, οτι δεν ξύσανε ποτέ τα @@ τους και μετά μυρίσανε το δάχτυλο τους κτλ.... Είναι κάποια πράματα που τα κάναμε τουλάχιστον μια φορά στην ζωή μας και μετά τα κλείσαμε σε ενα σκοτεινό μπουντρούμι του μυαλό μας υποκρινόμενοι πως δεν συνέβησαν ποτέ Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στην "φιλία" με τις γυναίκες.... ακόμη και μπετόμπάζο να είναι δεν πιστεύω να μην υπήρχε ούτε μια μικρή φαντασίωση με μια γυναίκα που την βλέπεις τόσο συχνά και υπάρχει τέτοια οικειότητα για να την αποκαλείς φίλη.... εκτός και αν ανήκεις στο άλλο στρατόπεδο και δεν το ξέρεις ακόμη.... Ή παίζει να υπάρχουν διάφορα άλλα ψυχολογικά συμπλέγματα στην μέση αν δεν πρόκειται για περίπτωση ομοφυλοφιλίας... αρκετοί άνθρωποι είναι μανιακοί, εμμονικοί, νευρικοί, αγχωτικοί κτλ αυτά τα πράματα μπορούν να τους αναγκάσουν να κάνουν πολλά πράματα που στην πραγματικότητα δεν κάνουν (ή να νομίζουν ότι δεν κάνουν πολλά που κάνουν) και γενικά να νομίζουν διάφορα... πχ οι ανορεξικοί βλέπουν τον εαυτό τους χοντρό ενω ειναι κυριολεκτικά σαν σκελετοί... ένας που έχει διάφορα συμπλέγματα κατωτερότητας και θέλει να αισθάνεται άντρας του νέου καιρού και προχό κτλ μπορεί να νομίζει ότι όντως δεν γουστάρει την γυναίκα που συναναστρέφεται τόσο τακτικά στην ζωή του.... Ενας υγιής σωματικά και ψυχικά άντρας χωρίς κάποιο σύμπλεγμα ή κοινωνική αναστολή πάντα διεγείρεται απο όποια γυναίκα όσο πιο κοντά της ή όσο μεγαλύτερη είναι η οικειότητα τόσο μεγαλύτερη η διέγερση 3
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Σοβαρα μιλάω και δεν ντρεπομαι να το πω. 4μιση χρονια είμαι χωρίς σχεση και σεξ Επίσης έχω πάθει κάτι σαν "ανοσία" στο να θέλω να βρω κοπέλα δλδ με τόσα χρόνια αποχή έχω συνηθίσει. 32 χρονων είμαι Στην πενταετία να κάνεις πάρτι με τούρτα, κεράκια, κτλ 1
Demon Lord Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καταρχην δεν ειναι για πλακα το θεμα. ειμαι 16 γουσταρω μια που ειναι 17 και ειμαστε χρονια φιλοι.απλως τον τελευταιο καιρο αρχισα να την βλεπω αλλιως αλλα αυτη με βλεπει ως φιλο.εχει πει οτι δεν τα φτιαχνει με μικροτερους.κι εγω δεν ειμαι τυπος που αρχιζω το μπλαμπλαμπλα στις γυναικες κτλ.τι να κανω? Δεν τα φτιάχνει με μικρότερους και έχετε μόνο ένα χρόνο διαφορά, κλαίω. Φύγε μικρέ, άστην. Αυτή ψάχνει λογικά κάνα 20άρη + (αν είναι και φαντάρος ακόμα καλύτερα) μόνο για πήδημ@ και για να πουλά μούρη στις φίλες της. Αλλιώς δε θα σου απάνταγε έτσι. Σόρυ που στο λέω έτσι ωμά αλλάέτσι είναι 2
alxlightning Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Σε απαντηση στον OP, δε θεωρω οτι υπαρχει φρεντζο, νομιζω οτι ειναι μια μπουρδα κοινωνικη νομιμοποιηση της χιλοπιτας. Γενικα για καποιο λογο εκθειαζεται η μονογαμια και το σεξ ειναι ακομα ταμπου και πρεπει να υπαρχει ξεκαθαρος διαχωρισμος μεταξυ φιλικων και σεξουαλικων σχεσεων-κατι που ομολογω δεν καταλαβαινω απολυτα. Για να το θεσουμε ομως πιο απλα, κανενας δε χρωσταει σε κανεναν τιποτα, ειδικα οχι σεξουαλικο ενδιαφερον. Το οτι εσυ αποφασισες οτι τη γουσταρεις ειναι δικο σου τερτιπι, ντιλ γουιδ ιτ αφου αυτη δεν ψηνεται για κατι. Αυτο βεβαια προυποθετει να παιρνουμε στα σοβαρα τα επιπεδα αυτογνωσιας/αυτοσυνειδησης του αλλου ατομου, στην περιπτωση παιδιων της ηλικιας σας, νομιζω οτι απλα παιζουν μπιτσονιες και τα κριτηρια ειναι εντελως ραντομ. Μουβ αλονγκ και προσπαθησε να σεβεσαι την αυτοδιαθεση των αλλων ανθρωπων, μη γινεσαι ενοχλητικος και διεκδικητικος, περιορισε την κτητικοτητα σου και προσπαθησε να γνωριζεις ανθρωπους με τους οποιους οι πηγαιες σας τασεις ειναι σε παρομοιο λεβελ
ougxar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Rapy vibes φρεντζο, ντιλ γουιδ ιτ μπιτσονιες ραντομ Μουβ αλονγκ λεβελ 3
alxlightning Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 φυγε απο το ιντερνετ, αληθεια. Παλια μιμιδια ως αντιδραση στην επιλογη τροπου εκφρασης μου, θλιβερο.
SlickNick Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Φίλε Silentkillerbeast, αν και με έχουν καλύψει αρκετοί σε αυτό το thread έχω να προσθέσω το εξής: Ακόμη και να μπορούσες να κάνεις κάτι για να αλλάξεις την κατάσταση, δεν θα ήταν καλύτερα να αξιοποιήσεις αυτόν τον χρόνο γνωρίζοντας άλλες γυναίκες; Στο λέω από προσωπική εμπειρία με ένα κόλλημα που είχα φάει στα 19 μου, που τελικά μετά από έναν χρόνο και κάτι ψιλά στο friendzone, μου κάθισε μία φορά ενώ χώριζε με τον άντρα της και μετά με έβαλε πάλι friendzone! Περιττό να σου πω ότι τώρα που το σκέφτομαι στα 30+ μου γελάω επειδή θα μπορούσα να είχα κάνει πολλά με άλλες γυναίκες αντί να ασχολούμαι με μία που δεν με θέλει. Φιλικά πάντα, ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω οπότε μην τον χαραμίζεις σε καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα. Alxlightning: "Σεξισμουλης", "πατριαρχια", "Rapy vibes", "αντικειμενοποιηση ", "Τσεκαρετε λιγο τα προνομιακια σας" Ξέχασες να χρησιμοποιήσεις και τους όρους "μισογυνισμός" και "κουλτούρα βιασμού" φίλε. Γιου αρ σλίπινγκ μαι γιανγκ σοσιαλ τζαστισ γουοριορ!
DDevil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Φίλε Silentkillerbeast, αν και με έχουν καλύψει αρκετοί σε αυτό το thread έχω να προσθέσω το εξής: Ακόμη και να μπορούσες να κάνεις κάτι για να αλλάξεις την κατάσταση, δεν θα ήταν καλύτερα να αξιοποιήσεις αυτόν τον χρόνο γνωρίζοντας άλλες γυναίκες; Στο λέω από προσωπική εμπειρία με ένα κόλλημα που είχα φάει στα 19 μου, που τελικά μετά από έναν χρόνο και κάτι ψιλά στο friendzone, μου κάθισε μία φορά ενώ χώριζε με τον άντρα της και μετά με έβαλε πάλι friendzone! Περιττό να σου πω ότι τώρα που το σκέφτομαι στα 30+ μου γελάω επειδή θα μπορούσα να είχα κάνει πολλά με άλλες γυναίκες αντί να ασχολούμαι με μία που δεν με θέλει. Φιλικά πάντα, ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω οπότε μην τον χαραμίζεις σε καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα. Alxlightning: "Σεξισμουλης", "πατριαρχια", "Rapy vibes", "αντικειμενοποιηση ", "Τσεκαρετε λιγο τα προνομιακια σας" Ξέχασες να χρησιμοποιήσεις και τους όρους "μισογυνισμός" και "κουλτούρα βιασμού" φίλε. Γιου αρ σλίπινγκ μαι γιανγκ σοσιαλ τζαστισ γουοριορ! Έμαθε μερικές λέξεις και μπηκε να μας κάνει τον ψαγμένο φιλε. 1
Demon Lord Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Αμα διαφωνούσε μονο μαζι μου καλα θα ηταν φιλε δεν τρέχει καμια παρεξηγηση με τον φιλο βεβαια ουτε και με σενα απλα μ αρεσει να σπάω πλάκα οταν κάποιος προσπαθει να πουλησει μούρη στο ξεκάρφωτο και να μας πεισει με 2-3 λέξεις κοινοτυπες και συνηθισμενες. Βέβαια, γιατί όλοι εμείς που θεωρούμε πως δεν υπάρχει φιλία άντρας - γυναίκας είμαστε απολίτιστα ανατολικομισογύνικα ζώα... Βρε ουρτ από δω χάμου (όχι εσύ devil εννοείται), σε λίγο θα μας πουν ότι στα 15 τους δεν έβλεπαν τσόντα. Βρε άντε από εδώ Φιλικά πάντα! 1
*nenya* Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω ότι το friendzone είναι σαν μια ρουφήχτρα. Σε τραβάει σε τραβάαααει όλο και πιο βαθιά. Και υπάρχουν ελάχιστες ελπίδες να βγεις από κει μέσα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις