Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα με ρώτησε μια που γνώρισα αν είμαι γκευ. Πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε στο ΤΕΙ. Της λεω όχι, παίζει ρόλο; Μου απάντησε, απλά μην περιμένεις να κάνουμε παρέα εμείς οι δύο, επειδή οι άντρες φίλοι μου πρέπει να είναι απαραίτητα ομοφυλόφιλοι και με αγόρι. Έμεινα παγωτό.

• Like 1
  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα με ρώτησε μια που γνώρισα αν είμαι γκευ. Πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε στο ΤΕΙ. Της λεω όχι, παίζει ρόλο; Μου απάντησε, απλά μην περιμένεις να κάνουμε παρέα εμείς οι δύο, επειδή οι άντρες φίλοι μου πρέπει να είναι απαραίτητα ομοφυλόφιλοι και με αγόρι. Έμεινα παγωτό.

Εσυ παγωτο αυτη λεσβια..  :ph34r:

Δημοσ.

Taking a cue από τη γνωστή(?) ατάκα με το δηλητήριο στο τσάι, "επίσης πρέπει να μη το σκέφτονται και πολύ πριν κάνουν φιλίες απ' ότι βλέπω".

Seriously αν αυτό το λες σε κάποιον που μόλις γνώρισες έχεις προβλήματα. Πληθυντικός.

• Like 1
Δημοσ.

Taking a cue από τη γνωστή(?) ατάκα με το δηλητήριο στο τσάι, "επίσης πρέπει να μη το σκέφτονται και πολύ πριν κάνουν φιλίες απ' ότι βλέπω".

Seriously αν αυτό το λες σε κάποιον που μόλις γνώρισες έχεις προβλήματα. Πληθυντικός.

Νταξ δεν το είπε επί λέξη έτσι ακριβώς αλλά περίπου αυτό. Γενικά από το λίγο που μιλάμε, έχει θέματα
Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Από τους "δεν υπάρχει φιλία άντρα και γυναίκα", έχει περάσει κανείς τα 30; Πραγματικά έχω την απορία.

αμε εγω ειμαι πανω απο 30

Δημοσ.

Εγω έχω πιο χαλαρή ιδεολογια σε αυτά , εχω αρκετες γνωστές και φιλες.Με τις οποιες δεν παιζει κάτι. Σε 2 πηγα να την πεσω κιολας αλλα επειδή την έπεσα διακριτικότατα ουτε γατα ουτε ζημια συνεχιζουμε να κάνουμε παρέα που και που χωρις να έχουμε τσακωθεί. Καμια φορά σε καλουν σε μεγαλύτερες παρέες και μπορεις να κάνεις νέες γνωριμίες. Οποτε χαμένος δεν προκειται να βγεις.

Άλλες δεν το κάνουν βεβαια αυτό αλλα και πάλι δεν με πειράζει από τη στιγμη που έχω αποφασισει να κάνω παρέα οποτε είναι με το συγκεκριμενο άτομο δεν θέλω κάτι άλλο τωρα αν κανα βραδάκι προκυψει και τπτ άλλο δεν θα πω όχι χεχεχ αν δεν προκυψει παλι δεν εχω θεμα εχω τα λεφτα μου την υγεια μου και κανω ότι γουστάρω!!!!

Δημοσ.

Friend zone χαχα. Το γνωστό back up, όταν τυχόν έρθει η στιγμή που θα μείνει μπακουρι και δεν θα βρίσκει στον ήλιο μοίρα, θα άνοιξε τον κατάλογο friend zone. Να μην ενδωσεις αν σου τύχει, είσαι η τελευταία τρύπα του ζουρνά, απ'τ'ολοτελα καλή κι η παναγιωταινα λέγαν στο χωριό.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα. Σίγουρα ένας από τους δυο έχει παραπάνω αισθήματα πάντα. 

Συνήθως αυτός είναι ο άντρας που θα το δείξει κιόλας. Η γυναίκα μπορεί να νοιώθει και αυτή πράγματα αλλά δεν θέλει να χαλάσει αυτό το καταραμένο "friendzone". 

Εγώ θα έλεγα να κάνεις σιγά σιγά κινήσεις και να ασχοληθείς περισσότερο μαζί της, όπως να την πηγαίνεις σε όμορφα μέρη, να περνάτε καλά γενικότερα. Παράλληλα θα υπάρχουν και κινήσεις για να έρχεστε ποιο κοντά όπως αγκαλιές κτλπ.. 

Αλλιώς πας και το λες κατάμουτρα, έτσι ούτε εσύ θα "κουραστείς" ούτε θα καταπιέζεσαι. 

Από την στιγμή που αισθάνεσαι όμως κάτι για αυτήν και της το δείξεις ή το πεις μετά ξέχνα το "friendzone"..

Δημοσ.

μια φορα μου ετυχε στο λυκειο πριν πολλα χρονια και το αποτελεσμα ηταν να μην προσπαθησω να βγω απο το friendzone αλλα να απομακρυνθω και εννοω απομακρυνθηκα ευτυχως λογω σπουδων που απεδειχθει καλυτερο

Δημοσ.

μια φορα μου ετυχε στο λυκειο πριν πολλα χρονια και το αποτελεσμα ηταν να μην προσπαθησω να βγω απο το friendzone αλλα να απομακρυνθω και εννοω απομακρυνθηκα ευτυχως λογω σπουδων που απεδειχθει καλυτερο

Και εμενα τοτε μου ειχαν τυχει αρκετα τέτοια φιλε βεβαια μετα ευτυχως έβαλα μυαλο :P

• Like 1
Δημοσ.

Και εμενα τοτε μου ειχαν τυχει αρκετα τέτοια φιλε βεβαια μετα ευτυχως έβαλα μυαλο :P

το θεμα ειναι να μην τυχει αμα τυχει γα.....σετα

Δημοσ.

το θεμα ειναι να μην τυχει αμα τυχει γα.....σετα

Μπα φιλε πλεον έχουμε μεγαλωσει αρκετά για τέτοια , το καλοκαιρι που εβγαινα με μια πιτσιρικα η αρχη του τέλους ηταν όταν μου ακυρωσε μια βολτα που είχαμε κανονισει και δεν την πηρα καν να την ρωτησω το γιατι χαχαχα την πηρα μετα από 3-4 μέρες δεν το σηκωσε και μου εστειλε μνμ ότι δεν το ειδε ουτε που την ξαναπηρα και μια μερα που συναντηθήκαμε τυχαια της κανω αμα θες παρε κανα τηλ. τρελάθηκε :P

εγω πιστευω αμα η άλλη δεν ξερει τι θελει καλυτερα να την αφησεις ησυχη γιατι θα σε κουράσει αργα ή γρηγορα.Θα μου πεις ολο το παιχνιδι του ερωτα σε αυτά βασιζεται στο ενδιαφερον του αβέβαιου και του ανεκπληρωτου αλλα ο καθενας επιλεγει τα παιχνίδια που θα παιξει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...