D4rkshadow Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Σοβαρα μιλάω και δεν ντρεπομαι να το πω. 4μιση χρονια είμαι χωρίς σχεση και σεξ Επίσης έχω πάθει κάτι σαν "ανοσία" στο να θέλω να βρω κοπέλα δλδ με τόσα χρόνια αποχή έχω συνηθίσει. 32 χρονων είμαι Μην ανησυχεις δεν πιστευουμε οτι τρολλαρεις μα καθολου
Lucifer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 κοιτούσαμ... εεε σόρι κοιτάγαμε. Αναφορικά με αυτό, δίνω μεγάλο αγώνα για να το αλλάξω, έχω χάσει αμέτρητους φίλους λόγω της αυτόματης διόρθωσης.
Ishmael Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Από τη φύση τους οι ετεροφυλόφιλοι άνθρωποι είναι φίλοι με μέλη του ίδιου φύλου και εραστές με μέλη του αντίθετου φύλου. Όταν πας ενάντια στη φύση σου και είσαι φίλος με το αντίθετο φύλο, τι περιμένεις; Όταν είσαι απλά ένα συναισθηματικό ταμπόν, ένας ώμος να κλάψει, δηλαδή παίζεις το ρόλο των φιλενάδων της, πως περιμένεις να σε δει σεξουαλικά; Το καταφύγιο για να ξεθυμάνει και να την παρηγορήσει, έχει τις φίλες της για αυτά. Παθών και μαθών είμαι, πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι και να ενεργείς σαν άντρας, κάτι που κανείς δεν κάνει γύρω σου. Α και υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες γύρω σου, γιατί να κολλήσεις με μία;
michael92 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Από τη φύση τους οι ετεροφυλόφιλοι άνθρωποι είναι φίλοι με μέλη του ίδιου φύλου και εραστές με μέλη του αντίθετου φύλου. Όταν πας ενάντια στη φύση σου και είσαι φίλος με το αντίθετο φύλο, τι περιμένεις; The 60s are back guys. 2
theoritikos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ανοιξε της την καρδια σου, κανε της δώρο ενα γλειφιτζουρι , χάρισε της τα αυτοκόλλητα σου απο κάποιο σπάνιο άλμπουμ , πήγαινε την βόλτα στα τζάμπο και πάρε της μια κούκλα που μιλάει που λέει σ αγαπω , πήγαινε την σε άλλες κούνιες σε άλλη περιοχή να παίξετε τραμπάλα ! Ή αν δεν γουστάρει τίποτα από αυτά, κάντης ένα ρομαντικό γεύμα στα goody's ! 3
gdriver Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 ρε τί γεύματα, τί περιποιήσεις , τί άλλα τόσα που δε μπορώ να θυμηθώ, άμα δε σε θέλει ,τίποτε από αυτά δε θα θυμάτε (ούτε καν την επόμενη μέρα) και τίποτε δε θα εκτιμήσει. σαν απλό αεράκι θα περάσει. από την άλλη ακούω πολύ την ατάκα , "εμένα τον δικό μου στην αρχή δεν τον ήθελα αλλά με το πείσμα του με κέρδισε" . προσωπικώς αλλά και από άλλα παιδιά μόνο το αντίθετο έχω παρατηρήσει. Επίσης σε μια συζήτηση μου είπε πει κάποια, "μην συνεχίζεις να προσπαθείς καθόλου εάν η άλλη δε σε θέλει" ανταπάντηση από μένα." μα εσυ μου είπες πως τον δικό σου δεν τον ήθελες στην αρχή και ότι σε κέρδισε με την επιμονή του;" απάντηση " υπήρχε κάτι, δε μου ηταν εντελώς αδιάφορος, αλλά δε με έκαιγε κιόλας να κάνω κάτι. Επόμένως τη μικρή σπίθα με το πείσμα του την έκανε φωτιά" .
NobodyRankXV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Το θέμα ειναι πως δεν θέλουν απλώς έναν φίλο, θέλουν ευνούχο φίλο 1
dionisis1925 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Σε θέλουν για φιλενάδα τους και αν ένα βράδυ βγείτε και πιεις τον πάτο σου και κάνεις καμία κίνηση θα θιχτούν και θα αρχίσουν δεν το περίμενα ποτέ από εσένα αυτό και με απογοητεύεις και και και..μακριά από τέτοια. 2
ikaruga24 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει friendzone. Απλά δεν σε γουστάρει. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα... είναι πολύ κακό να το μαθαίνεις έτσι ωμά αλλά από τη στιγμή που μπήκες στην φάση να μπορείς να ασχολείσαι από τώρα με friendzone και λοιπές βλακείες είναι καιρός και να το μάθεις όπως είναι. Επίσης δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας ΕΚΤΟΣ και αν έχει ήδη παίξει κάτι. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ξέχασε το αν και νομίζω ότι ήδη το αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Τόσα χρονιά μαζί και δεν έγινε τίποτα και τώρα το θυμήθηκες; Αν θες φίλους, εξαρχής το θέτεις. Αν θες γκόμενα, εξαρχής το θέτεις. Έτσι δεν πρόκειται ποτέ να μπερδευτείς.
Mr_Proper Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Καταρχην δεν ειναι για πλακα το θεμα. ειμαι 16 γουσταρω μια που ειναι 17 και ειμαστε χρονια φιλοι.απλως τον τελευταιο καιρο αρχισα να την βλεπω αλλιως αλλα αυτη με βλεπει ως φιλο.εχει πει οτι δεν τα φτιαχνει με μικροτερους.κι εγω δεν ειμαι τυπος που αρχιζω το μπλαμπλαμπλα στις γυναικες κτλ.τι να κανω? 100 κοιλιακούς 100 κάμψεις 100 έλξεις 100 σκάουτ και 10 χιλιόμετρα τρέξιμο την ημέρα κάθε μέρα αν δεν μπορείς στην αρχή να κάνεις τόσα πολλά κάνε όσα μπορείς μέχρι που να αισθανθείς ότι θα πεθάνεις η θα ξεράσεις το στομάχι σου (μην φάς ή το πολύ μια μπανάνα πριν απο τις ασκήσεις) Αν δεν μπορείς να το κάνεις πάει να πεί ότι δεν την θέλεις τόσο πολύ και άρα δεν αξίζει και να ασχοληθείς παραπάνω... το σώμα σου πάντως είναι φτιαγμένο να αντέξει αυτά και ακόμη περισσότερα οπότε είναι απλά θέμα θέλησης. Αν το κάνεις και συνεχίζει να μην σε θέλει πάει να πεί είτε ότι είσαι πιο άσχημος και απο τον φρέντι κρούγκερ ή έχει κάλο στον εγκέφαλο η γκόμενα οπότε δεν υπάρχει σωτηρία... Το σίγουρο είναι ότι με το σώμα που θα αποκτήσεις αλλά και την ευστροφία (επειδή θα κυκλοφορεί το αίμα και δεν θα πήζεις σε μια καρέκλα Pc) και τον δυναμισμό που θα έχεις θα βελτιώσεις τις ελπίδες σου τουλάχιστον στο 100% με τις γυναίκες σε σύγκριση με τώρα, ακόμη και ο φρέντι κρούγκερ με 6pack μπορεί να βγάλει κάτι αξιοπρεπές για γκόμενα οπότε όσο απέχεις απο αυτό τόσο το καλύτερο για εσένα.
NobodyRankXV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 100 κοιλιακούς 100 κάμψεις 100 έλξεις 100 σκάουτ και 10 χιλιόμετρα τρέξιμο την ημέρα κάθε μέρα αν δεν μπορείς στην αρχή να κάνεις τόσα πολλά κάνε όσα μπορείς μέχρι που να αισθανθείς ότι θα πεθάνεις η θα ξεράσεις το στομάχι σου (μην φάς ή το πολύ μια μπανάνα πριν απο τις ασκήσεις) Αν δεν μπορείς να το κάνεις πάει να πεί ότι δεν την θέλεις τόσο πολύ και άρα δεν αξίζει και να ασχοληθείς παραπάνω... το σώμα σου πάντως είναι φτιαγμένο να αντέξει αυτά και ακόμη περισσότερα οπότε είναι απλά θέμα θέλησης. Αν το κάνεις και συνεχίζει να μην σε θέλει πάει να πεί είτε ότι είσαι πιο άσχημος και απο τον φρέντι κρούγκερ ή έχει κάλο στον εγκέφαλο η γκόμενα οπότε δεν υπάρχει σωτηρία... Το σίγουρο είναι ότι με το σώμα που θα αποκτήσεις αλλά και την ευστροφία (επειδή θα κυκλοφορεί το αίμα και δεν θα πήζεις σε μια καρέκλα Pc) και τον δυναμισμό που θα έχεις θα βελτιώσεις τις ελπίδες σου τουλάχιστον στο 100% με τις γυναίκες σε σύγκριση με τώρα, ακόμη και ο φρέντι κρούγκερ με 6pack μπορεί να βγάλει κάτι αξιοπρεπές για γκόμενα οπότε όσο απέχεις απο αυτό τόσο το καλύτερο για εσένα. Saitama is that you??? One punch man χαχαχ 1
pappous_soulis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Το θέμα ειναι πως δεν θέλουν απλώς έναν φίλο, θέλουν ευνούχο φίλο Πάντως όσο πιο μικρά τα στειρώνεις τόσο περισσότερο ζούνε.
Dinos_12345 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Πάντως κάτι παίζει και τα τελευταία έχουμε γίνει όλοι αλευρόμυλοι. Μπαίνουμε στο friend zone για πλάκα...
defacer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Από τους "δεν υπάρχει φιλία άντρα και γυναίκα", έχει περάσει κανείς τα 30; Πραγματικά έχω την απορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις