Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιξε της την καρδια σου,  κανε της δώρο ενα γλειφιτζουρι , χάρισε της τα αυτοκόλλητα σου απο κάποιο σπάνιο άλμπουμ , πήγαινε την βόλτα στα τζάμπο και πάρε της μια κούκλα που μιλάει που λέει σ αγαπω ,  πήγαινε την σε άλλες κούνιες σε άλλη περιοχή να παίξετε τραμπάλα ! 

Αχ τι καλάααααα  :wub:

• Like 2
  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΧαζΑμάρες

To ίδιο Ακριβώς είχε πει και ο Ατματζίδης σε δήλωσή του προ αμνημονεύτων.. Μη ρωτήσει κανείς ποιος είναι ο Ατματζίδης  ΑΕΚ είστε

• Like 4
Δημοσ.

Είσαι ακόμα μικρός ρε συ, τι να πούμε και άλλοι παθόντες, που μας στιγμάτισαν κάτι τέτοιες καταστάσεις αφού κολλήσαμε εκεί αρκετό καιρό ΑΛΛΑ τα καταφέραμε και το ξεπεράσαμε και πήγαμε παρακάτω.. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ασχοληθείς με άλλα πράγματα, κάτι που γουστάρεις και σαρέσει.

Πρώτον και καλύτερο θα είναι να βγαίνεις όσο πιο συχνά μπορείς ( χωρίς να αμελείς τα μαθήματα σου και τις υποχρεώσεις σου κλπ ) παρέα με φίλους σου να πάρεις λίγο αυτοπεποίθηση.

Επίσης προσπάθησε να βελτιώσεις τον εαυτό σου σε κάτι που πιστεύεις ότι θα σου δώσει το κάτι παραπάνω. Παράδειγμα Δηλαδή κάτσε και κάνε ας το πούμε συζήτηση με σένα. Αλλαξε κούρεμα σε κάτι που σου ταιριάζει, ρούχα, ώστε να νιώθεις πιο άνετος. Το όλο θέμα είναι να έχεις αέρα και αυτοπεποίθηση. Μη παρακαλάς τη κάθε μια να σε κοιτάξει. Να προσπαθείς να είσαι ΑΝΕΤΟΣ. 

Δυστυχώς στις μέρες μας οι κοπέλες δε ξέρουν ούτε οι ίδιες τι ζητάνε από μας. Αυτή μπορεί να μην είδε κάτι σε σένα θα δει κάποια άλλη. 

• Like 1
Δημοσ.

Sorry αλλά πόσα χρόνια έχεις μέινει μόνος και χωρις σεξουαλική επαφη?Γιατί εγω τον άλλο μήνα κλείνω 4,5 χρόνια μοναξιας και αποχή απο σεξ.Να δουμε ποιος είναι πιο σκληραγωγημενος δλδ

Ελπίζω να μη τρολλάρεις. Προσπαθώ να βοηθήσω το φίλο. Είχα περάσει φάση friendzone διαφορετική από ότι ο φίλος αλλά friendzone την λες τέλος πάντων. Το θέμα είναι ότι επειδή με είχε ρίξει ψυχολογικά η φάση αυτή + θέμα υγείας ήμουν και 3 μήνες φαντάρος τότε είχα ευτυχώς συμπαράσταση από 2 κολλητούς μου τότε οι οποίοι μου είπαν 2-3 λόγια και ξεκόλλησα. Τώρα είναι σχεδόν 1.5 χρόνος χωρίς καποια σχέση. 

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρα μιλάω και δεν ντρεπομαι να το πω. 4μιση χρονια είμαι χωρίς σχεση και σεξ

Επίσης έχω πάθει κάτι σαν "ανοσία" στο να θέλω να βρω κοπέλα δλδ με τόσα χρόνια αποχή έχω συνηθίσει.

32 χρονων είμαι

Depression?

Δημοσ.

ΧΑΧΑ το τελευταίο το παθαίνω και γω με την " ανοσία ". Αλλά μερικές φορές πονάει η μοναξιά να λέμε την αλήθεια. 

Γενικά όλα στο μυαλό είναι! Αμα σαρέσει μια κοπέλα έστω και στο λεωφορείο και στο απέναντι τραπέζι να είναι άμα κολλήσεις έχεις φάει γκολ από τα αποδυτήρια. Πας με την άνεση σου χωρίς να το παίζεις κάποιος και ότι γίνει.

Δημοσ.

Οχι,Δεν έχω καθόλου θλίψη

Βγαίνω 2 φορες την βδομαδα με παρέα και κοριτσια μαζι ,και μιλάμε,απλως μενω στην παρεα

Οπως είσαι στη παρέα και μιλάτε για κάποιο θέμα και έχεις άποψη προσπάθησε να χωθείς λίγο περισσότερο ώστε να κερδίσεις το τετ α τετ της συζήτησης με κάποια εκ των κοριτσιών.

Εγώ δυστυχώς κατεβαίνουμε μπακουρο-παρέα !  :lol: Να φανταστείς ότι τις μισές φορές αντί να πάμε για καφέ περπατάμε σαν τα καπη γιατί δυστυχώς άνεργοι όλοι (τις μισές φορές με 5 ευρώ βγαίνουμε)

• Like 1
Δημοσ.

Οχι,Δεν έχω καθόλου θλίψη

Βγαίνω 2 φορες την βδομαδα με παρέα και κοριτσια μαζι ,και μιλάμε,απλως μενω στην παρεα

Και αν σου αρεσει μια γιατι να μεινεις απλα στην παρεα και να μη προσπαθησεις εστω για κατι παραπανω?

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε η λύση ειναι μια, να απομακρυνθείς, ήμουν κολλημένος κάτι μήνες με μια κοπέλα το χειρότερο ειναι πως σου συμπεριφέρονται με έναν τροπο που σου δείχνουν ότι εχεις ελπίδες, αυτο ειναι το χειρότερο, όσο δύσκολο και να ειναι στην αρχή απλά ξεχνα το, εισαι 16 εχεις όλη την ζωή μπροστά σου, άτομα στην ζωή σου θα παν και θα έρχονται

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...