Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει friendzone. Απλά δεν σε γουστάρει.

Το ότι δεν γουσταρει κάποια δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να σε κρατήσει σε friendzone ...

Τσαμπα ego boost και backup plan (σε περίπτωση που πχ έχει γκομενο )

Ο άντρας φταιει αν γίνει/μεινει friendzoned ... εκτός αν στοχεύει σε φιλες ...στο οποίο είμαι αντίθετος

Δημοσ.

Πολύ πεσιμισμός έπεσε... φυσικά και υπάρχει τρόπος για να βγεις απτο "friendzone" αρκεί να γίνεις πλούσιος

• Like 2
Δημοσ.

Ο άντρας φταιει αν γίνει/μεινει friendzoned ... εκτός αν στοχεύει σε φιλες ...στο οποίο είμαι αντίθετος

Δηλαδή αν ο άντρας δε φταίει η γυναίκα είναι υποχρεωμένη να τον γουστάρει ερωτικά; Γιατί αν όχι, δεν καταλαβαίνω σε τι "φταίει" ο άντρας πέραν του ότι δεν της έκανε κλικ.

Δημοσ.

Ανοιξε της την καρδια σου,  κανε της δώρο ενα γλειφιτζουρι , χάρισε της τα αυτοκόλλητα σου απο κάποιο σπάνιο άλμπουμ , πήγαινε την βόλτα στα τζάμπο και πάρε της μια κούκλα που μιλάει που λέει σ αγαπω ,  πήγαινε την σε άλλες κούνιες σε άλλη περιοχή να παίξετε τραμπάλα ! 

• Like 5
Δημοσ.

Δηλαδή αν ο άντρας δε φταίει η γυναίκα είναι υποχρεωμένη να τον γουστάρει ερωτικά; Γιατί αν όχι, δεν καταλαβαίνω σε τι "φταίει" ο άντρας πέραν του ότι δεν της έκανε κλικ.

Παράδειγμα ... γουσταρει κάποιος μια κοπέλα ... αυτή έχει αγόρι αλλά δέχεται το φλερτ του και τον γουσταρει ως παρέα . Ο άλλος μπαίνει στο friendzone με την ελπίδα ότι ή άλλη θα παρατήσει τον άλλο για αυτόν ...μακροπρόθεσμα. Στο τέλος ή γίνεται το κλαδί να πιαστεί το μαιμουδακι και να αφήσει το άλλο κλαδί ή το αγαπημένο της teddy bear. Ή γυναίκα είναι win win όπως και να χει

• Like 2
Δημοσ.

Παράδειγμα ... γουσταρει κάποια έναν τύπο ... αυτός έχει κοπέλα  αλλά δέχεται το φλερτ ττης και την γουσταρει ως παρέα . Η άλλη μπαίνει στο friendzone με την ελπίδα ότι ο άλλος θα παρατήσει την άλλη για αυτήν ...μακροπρόθεσμα. Στο τέλος ή γίνεται το κλαδί να πιαστεί το μαιμουδακι και να αφήσει το άλλο κλαδί ή το αγαπημένο του teddy bear. Ο άνδρεας είναι win win όπως και να χει

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι το να πας (και καλά) να χωθείς σε κοπέλα που έχει σχέση και το κάνεις με τέτοιο τρόπο είναι τραγελαφικό. Αλλά από τη στιγμή που έχει σχέση ξέρω γω; Το "friendzone" δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο με τις εξαιρέσεις απλώς να επιβεβαιώνουν τον κανόνα; Οπότε γιατί βγάζουμε ειδικό όνομα για το δεδομένο;

Όπως κατάλαβες, προσωπικά όταν διαβάζω "friendzone" καταλαβαίνω άλλο πράγμα που περιέχει τη μη ύπαρξη σχέσης. Και ναι, θεωρώ τον όρο ηλίθιο byproduct του bro culture και άλλων ακατονόμαστων υποκουλτουρών.

@luci lol η πρώτη μου σκέψη ήταν το ίδιο (αλλά δεν ισχύει really)

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι το να πας (και καλά) να χωθείς σε κοπέλα που έχει σχέση και το κάνεις με τέτοιο τρόπο είναι τραγελαφικό. Αλλά από τη στιγμή που έχει σχέση ξέρω γω; Το "friendzone" δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο με τις εξαιρέσεις απλώς να επιβεβαιώνουν τον κανόνα; Οπότε γιατί βγάζουμε ειδικό όνομα για το δεδομένο;

Όπως κατάλαβες, προσωπικά όταν διαβάζω "friendzone" καταλαβαίνω άλλο πράγμα που περιέχει τη μη ύπαρξη σχέσης. Και ναι, θεωρώ τον όρο ηλίθιο byproduct του bro culture και άλλων ακατονόμαστων υποκουλτουρών.

Το θέμα είναι δεν θεωρώ τίποτα τραγικό ! Πχ αν κάποιος νομίζει ότι μια κοπέλα είναι ή κοπέλα της ζωής του και έχει σχέση αλλά και αυτή του δείχνει ενδιαφερον τι να του πεις ! Απλά αυτά είναι δύσκολα πολύ και πετυχαίνουν μόνο όταν ή σχέση είναι στα τελειώματα

Δημοσ.

Για αυτό δεν μπαινεις καν εξαρχής σε αυτή τη θέση και τελος αλλα βεβαια εσυ έχεις κολλησει τωρα με αυτην οποτε θα ταλαιπωρηθείς λιγο μέχρι να το ξεπεράσεις. Καλυτερα να βρεις άλλη φιλε και να την ξεχάσεις τελειως αυτή.

Δημοσ.

ΧαζΑμάρες, φυσικά και υπάρχει και το εφηύραμε πολύ πριν από αυτές, λέγεται Καβάτζα.

• Like 2
Δημοσ.

ΧαζΑμάρες

Το Α είναι νότιο; Γιατί εμείς στο βορρά δε συνηθίζουμε να κάνουμε "Α!" σα να μας τον πέρασαν την ώρα που δεν κοιτούσαμ... εεε σόρι κοιτάγαμε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...