SilentkillerBeast Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καταρχην δεν ειναι για πλακα το θεμα. ειμαι 16 γουσταρω μια που ειναι 17 και ειμαστε χρονια φιλοι.απλως τον τελευταιο καιρο αρχισα να την βλεπω αλλιως αλλα αυτη με βλεπει ως φιλο.εχει πει οτι δεν τα φτιαχνει με μικροτερους.κι εγω δεν ειμαι τυπος που αρχιζω το μπλαμπλαμπλα στις γυναικες κτλ.τι να κανω?
Aztec Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να της πεις ότι νιώθεις κατάματα και να αποχωρήσεις από κοντά της ... εκτός αν θες να εισαι το teddy bear της υπόθεσης 1
fever25 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 πανε παρακατω Κρύα ντουζ Απλά. Κυνικά. Απόλυτα. Θα ήθελα να πω κάτι διαφορετικό, αλλά δυστυχώς θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Πολύ δύσκολη η περίπτωση. Ειδικά σε αυτή την ηλικία που το target group των γυναικών είναι 20-25...
kathytherion Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καταρχην δεν ειναι για πλακα το θεμα. ειμαι 16 γουσταρω μια που ειναι 17 και ειμαστε χρονια φιλοι.απλως τον τελευταιο καιρο αρχισα να την βλεπω αλλιως αλλα αυτη με βλεπει ως φιλο.εχει πει οτι δεν τα φτιαχνει με μικροτερους.κι εγω δεν ειμαι τυπος που αρχιζω το μπλαμπλαμπλα στις γυναικες κτλ.τι να κανω? Αυτα που ειπαν οι παραπανω. Βασικα, μπορεις οταν βρεις την καταλληλη στιγμη να εκδηλωσεις ενα ενδιαφερον, ωστε να δεις οτι οντως αυτη σε βλεπει μονο ως φιλο εκτος αν τρεφει και αυτη αισθηματα. Υγ. Καπου το αστειο με το friendzone πρεπει να ληξει. Το οτι ενα αγορι δειχνει ενδιαφερον δε σημαινει οτι πρεπει ν ανταποκριθει η κοπελα, οποτε ειναι λιγο ατοπη η γκρινια. Δε μιλαω για τον ts, γενικα για τ αγορια που χουν κανει τη λεξη frιendzone σκοινι κορδονι λεω.
dionisis1925 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Friendzone στα 16...δεν ασχολείσαι με κάτι άλλο λέω εγώ , μου έμαθες και την έννοια του friendzone. Όσο περνάνε τα χρόνια συνειδητοποιώ πόσο τυχερός ήμουνα που πήγα γυμνάσιο και λύκειο και είχαμε άλλες ασχολίες..αθώα χρόνια. 17
saxos55 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δεν την έμαθε, την πρακτική του κάνει. Άλλοι στην ίδια ηλικία κάνουν διδακτορικό. 1
dionisis1925 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ναι το διάβασα και αυτό,ε δεν γίνεται να απαντάω σε όλα,δεν έχει και ουσία,όταν καταλάβουν πως προτρέχουν και βιάζονται να μεγαλώσουν θα είναι αργά και αυτό πάει και για τα δύο φύλα.
PavelX Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει friendzone. Απλά δεν σε γουστάρει. 5
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει friendzone. Απλά δεν σε γουστάρει. Δεν έπρεπε να του το πούμε έτσι 7
dionisis1925 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ναι μην πληγωθεί και δεν ξανά κάνει like στο profile της στο facebook..
Johnnywu Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Μπορείς όμως να το δεις λίγο πιο πρακτικά το θέμα καθώς το να έχεις γυναίκες φίλες αυξάνει τις πιθανότητες σου να σε δουν θετικά άλλες γυναίκες οπότε γιατί να ρισκάρεις να χαλάσεις μία φιλία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις