Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να εχω ελληνικη αντιπροσωπία αν γινει η στραβει . περα απο ρουτ ρομς.οτι κινεζικο και να παρω θα τραβιέμαι αν παθει κατι.

ασε και τα sar που εχουν

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

θελω να εχω ελληνικη αντιπροσωπία αν γινει η στραβει . περα απο ρουτ ρομς.οτι κινεζικο και να παρω θα τραβιέμαι αν παθει κατι.

Το κατάστημα δίνει 2 χρόνια εγγύηση. Καλώς, όπως θέλεις. Τουλάχιστον διάλεξε εταιρεία που δεν θα σε στείλει στην Arvato, γιατί διαβάζω πάρα πολλά παράπονα για αυτούς! Πάντως κάνε μία αναζήτηση στον γούγλη τι εστί Xiaomi και θα καταλάβεις ότι 99% δεν θα είχες πρόβλημα, θα είχες μεγάλη υποστήριξη από ελληνική κοινότητα και τα κινητά της είναι πολύ ανώτερα από άλλα στα ίδια λεφτά. Πχ στα 200€, μπορείς να βρεις το Xiaomi Redmi Note 2 prime. Εάν βρεις Ελλαδα κινητό στα λεφτά αυτά με τα ίδια χαρακτηριστικά....πάρτο!

Sar=0.999 (http://en.miui.com/thread-114309-1-1.html)

Το iphone 6 είδα έχει 1.6(!!!!) ( https://www.rfsafe.com/simultaneous-rating-iphone-6-sar-nearly-exceeds-legal-radiation-limits/)

Δημοσ.

ασε και τα sar που εχουν

Απλά να ξέρεις, αν καταλάβουν στο service για παράδειγμα ότι έχεις βάλει άλλη rom ή κάτι τέτοιο....ξεχνάς αυτόματα την εγγύηση.

Δημοσ.

Xiaomi Redmi 2 - 169€

2χρόνια εγγύηση

Κάθε εβδομαδα θα βάζεις νέα ρομ, ελληνική, διεθνής ή κινέζικη. Δέχεται Miui και Cm. Υπόψιν τα Xiaomi δεν πεθαίνουν. Ακόμα και να μπρικάρουν, θα το ξεμπρικάρεις σψετικά εύκολα.

Snapdragon 410

Xda ->Http://www.xda-developers.com/search/Xiaomi%20redmi%202

Σκρουτζομάγαζο:Http://www.mobilehellas.com/index.php?route=product/product&product_id=39237

Νομίζω στα κάλυψα όλα όσα είπες με την συσκευή.

το moto g3 νομιζω ειναι καλυτερη επιλογη

Δημοσ.

το moto g3 νομιζω ειναι καλυτερη επιλογη

ναι ειναι κλτρη αμα πας σε αυτο με τα 2 gb

Επισης ομως ειναι κ κλτρη επιλογη για εταιρια που τα πουλαει γτ το χρεωνει σχεδων 100 ευρω πιο ακριβα!(στα 250 αμα δν κανω λαθος)

Δημοσ.

ναι ειναι κλτρη αμα πας σε αυτο με τα 2 gb

Επισης ομως ειναι κ κλτρη επιλογη για εταιρια που τα πουλαει γτ το χρεωνει σχεδων 100 ευρω πιο ακριβα!(στα 250 αμα δν κανω λαθος)

και το xiaomi στο λινκ ειναι με 1G ram...

που βρησκεις εξω με 150 ευρω moto g3 16αρι????

Δημοσ.

και το xiaomi στο λινκ ειναι με 1G ram...

που βρησκεις εξω με 150 ευρω moto g3 16αρι????

Ναι γιατί θέλει από Ελλαδα. Με τα ίδια ακριβώς λεφτά από Κίνα πέρνεις αυτό, που είναι παρα πολύ καλυτερο από αυτό που του πρότεινα...

Http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-2-pro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...