Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο φίλος λέει ότι δε θέλει από Κίνα, όμως φαντάζομαι πως θα εννοεί όχι κινέζικα κινητά γενικά(δε βρίσκω το νόημα να το πάρει 200€ από Public, ενώ από Κίνα το ίδιο κινητό κάνει 150€). Εγώ λέω για s2, γιατί είναι το καλύτερο Samsung και δεν λαγκάρει ακόμα και σήμερα. Όμως, ίσως, αν θες να το κρατήσεις να πας σε Moto G, που στα χαρακτηριστικά είναι πολύ καλύτερο από το S2.

Το χουμε πει αρκετές φορές Ο κινέζος δεν έχει ΦΠΑ- απόδειξη, δεν περνάει από τελωνείο, δεν έχει εγγύηση 2 χρόνια + πρέπει να περιμένεις ένα μήνα μέχρι να το πάρεις στα χέρια και σε περιπτώσει στραβεις πρέπει να πάει πίσω στην Κίνα γι'αυτό έχουν και τέτοια διαφορά στην τιμή

Σε αυτά τα λεφτά το Meizu M2 Note είναι μονόδρομος..αλλιώς αμα πας σε lg g2 μεταχειρισμένο.

Δεν κάνει το meizu άσχετο ότι είναι κινεζος θέλει roms και τέτοια
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το χουμε πει αρκετές φορές Ο κινέζος δεν έχει ΦΠΑ- απόδειξη, δεν περνάει από τελωνείο, δεν έχει εγγύηση 2 χρόνια + πρέπει να περιμένεις ένα μήνα μέχρι να το πάρεις στα χέρια και σε περιπτώσει στραβεις πρέπει να πάει πίσω στην Κίνα γι'αυτό έχουν και τέτοια διαφορά στην τιμή

Η διαφορά στην τιμή δεν είναι γι' αυτό, αλλά επειδή το Ελληνικό κατάστημα είναι κάτι σαν μεσάζοντας. Θυμάσαι τότε που πουλούσαν τις πατάτες κατευθείαν οι παραγωγοί στους αγοραστές? Δεν ήταν φθηνότερες? Κάτι τέτοιο ισχύει και για τα κινητά.

Δημοσ.

γιατι δεν μπορεις να σεβαστης την γνωμη μου;;;;

Οχι δν το ειπα για αυτο αλλα συζηταμε για s2 η s3 note 2..Ειδικα οταν με τα ιδια λεφτα περνεις "κινεζο" που στην τελικη ειναι ΠΟΛΥ κλτρος απο τα προηγουμενα απλα εχει το ονομα "κινεζου"!

Ειχα παρα πολλα flagships και το πιο τιμιο κινητο που ειχα ποτε ειναι αυτο το meizu m2 note δν λεω κλτρο λεω τιμιο γτ πιανουν οντως τοπο τα λεφτα που δινεις και με το παραπανω!

Τωρα αμα εσυ εχεις ταμπου οκ!

Ειπα την αποψη μου η meizu m2 note (που σε παρακαλαω να το παρεις και θα αλλαξεις γνωμη για τα κινεζικα στην πρωτη μερα) η g2 μεταχειρισμενο ολα τα αλλα που ακουστικαν αποψη μ ειναι οτι ειναι τραγικα!

• Like 2
Δημοσ.

Η διαφορά στην τιμή δεν είναι γι' αυτό, αλλά επειδή το Ελληνικό κατάστημα είναι κάτι σαν μεσάζοντας. Θυμάσαι τότε που πουλούσαν τις πατάτες κατευθείαν οι παραγωγοί στους αγοραστές? Δεν ήταν φθηνότερες? Κάτι τέτοιο ισχύει και για τα κινητά.

Είναι και αυτό δεν θα βγάλει κάτι η εταιρία που θα σ πουλήσει την συσκευη....;

Δημοσ.

ναι αλλα εδω μιλαμε για κινητα οχι πατατες!

Μιλαμε για 23% φπα δλδ 35 ευρω + στην τιμη που περνει το κρατος και οτι εχεις εγγυηση (μια φορα απλα να το πιασει στα χερια του ο τεχνικος σου ζηταει 10ρικακι) και οτι το εχεις την ιδια μερα οχι να επριμενςι 20!

Αμα αυτα δν αξιζουν τοτε οκ για τους τολμηρους η υπομονετικους η τσιπιδες υπαρχει και η κινα!

• Like 1
Δημοσ.

οταν θα θελησω ομως να βαλω αλλη ρομ και θα φαω το πανηγυρικό ακυρο μετα θα μου το αγωρασεις εσυ στην τιμη που το πείρα;;;

απλα τα πραγματα που τα αναφέρω ολα στο πρωτο ποστ το τι ζηταω.

δεν νωμιζο να μην καταλαβενει καποιος.

Δημοσ.

Πολύ σωστά οποιος δεν θέλει να πληρώσει τον μεσάζοντα ας έχει πάρε δώσε με τους κινέζους σε περιπτώση στραβης και σε κάθε περίπτωση

Δημοσ.

οταν θα θελησω ομως να βαλω αλλη ρομ και θα φαω το πανηγυρικό ακυρο μετα θα μου το αγωρασεις εσυ στην τιμη που το πείρα;;;

ναι αλλα εδω μιλαμε για κινητα οχι πατατες!

Μιλαμε για 23% φπα δλδ 35 ευρω + στην τιμη που περνει το κρατος και οτι εχεις εγγυηση (μια φορα απλα να το πιασει στα χερια του ο τεχνικος σου ζηταει 10ρικακι) και οτι το εχεις την ιδια μερα οχι να επριμενςι 20!

Αμα αυτα δν αξιζουν τοτε οκ για τους τολμηρους η υπομονετικους η τσιπιδες υπαρχει και η κινα!

Οκ, πάντως το Meizu απορρίπτεται γιατί το παιδί λέει ότι θέλει roms.

• Like 1
Δημοσ.

Το να παιζεις με τις ρομς αμα δν εισαι developer η αμα δν σε νοιαζει να γινει δν υπαρχει λογος να το κανεις και το εκανα και εγω ειναι η αληθεια στο g2 μ!

Ανουσιο πραγμα χανεις την ωρα σου προσπαθοντας να διορθωσεις οτι εχει κανει "λαθος" ο κατασκευαστης! Οταν ομως πιασεις στα χερια σου ενα "σοβαρα" γραμενο λειτουργικο το πολυ πολυ να νιωθεις την αναγκη να το κανεις ενα ροοτ!

Για αυτο παρε android nexus η motorola γτ το μονο σοβαρα γραμενο λογισμικο ειναι αυτο τις μαμας google!

Οχι οτι με αυτο που εχω εγω δν ειναι σοβαρα γραμενο!

Προσωπικα βρηκα λιγοτερα bugs απο οτι ειχα βρει1 g4 

Δημοσ.

Το να παιζεις με τις ρομς αμα δν εισαι developer η αμα δν σε νοιαζει να γινει δν υπαρχει λογος να το κανεις και το εκανα και εγω ειναι η αληθεια στο g2 μ!

Ανουσιο πραγμα χανεις την ωρα σου προσπαθοντας να διορθωσεις οτι εχει κανει "λαθος" ο κατασκευαστης! Οταν ομως πιασεις στα χερια σου ενα "σοβαρα" γραμενο λειτουργικο το πολυ πολυ να νιωθεις την αναγκη να το κανεις ενα ροοτ!

Για αυτο παρε android nexus η motorola γτ το μονο σοβαρα γραμενο λογισμικο ειναι αυτο τις μαμας google!

Οχι οτι με αυτο που εχω εγω δν ειναι σοβαρα γραμενο!

Προσωπικα βρηκα λιγοτερα bugs απο οτι ειχα βρει1 g4 

Ναι, αλλά όταν κλείνουν οι εφαρμογές κλείνει και ο Launcher και χρειάζεται να ξαναφορτώσει.

Δημοσ.

Ναι, αλλά όταν κλείνουν οι εφαρμογές κλείνει και ο Launcher και χρειάζεται να ξαναφορτώσει.

αυτο ειναι το μονο bug που βρηκα το οποιο ειναι το λιγοτερο στην κυριολεξια!

με τον stock lancher γντ μονο με nova που εχω τωρα ειναι κομπλε και εστειλα mail στην Meizu και μ απαντησαν οτι το εχουν στα υποψην τους (να φανταστεις υποστηριξη απανταν σε προσωπικα μαιλ εναν εναν) και ειπαν οτι με την επικειμενη αναβαθμιση θα διορθωθει!

Και ανα 2-3 βδομαδες βγαινει αναβαθμιση με bug fix συνηθως!

Δημοσ.

Meizu mi 2 note (200 ευρω στα public)

1)καλή οθόνη

2)γρήγορο κινητό

3)κάμερα αρκετά καλή

4)Μπαταρία:μέτρια προς καλή

Moto g 3(200 ευρω Vodafone)

1)επώνυμο κινητό

2)Άμεσες αναβαθμίσεις

3)η καλύτερη κάμερα στην τιμή αυτή

4)απο τις καλύτερες μπαταρίες

5)μέτρια οθόνη

6)μέτριες - καλές επιδόσεις (όσον αφορά την ταχύτητα)

7)Μπροστινα ηχεία

8)Ανθεκτικό στο νερό

Δημοσ.

Xiaomi Redmi 2 - 169€

2χρόνια εγγύηση

Κάθε εβδομαδα θα βάζεις νέα ρομ, ελληνική, διεθνής ή κινέζικη. Δέχεται Miui και Cm. Υπόψιν τα Xiaomi δεν πεθαίνουν. Ακόμα και να μπρικάρουν, θα το ξεμπρικάρεις σψετικά εύκολα.

Snapdragon 410

Xda ->Http://www.xda-developers.com/search/Xiaomi%20redmi%202

Σκρουτζομάγαζο:Http://www.mobilehellas.com/index.php?route=product/product&product_id=39237

Νομίζω στα κάλυψα όλα όσα είπες με την συσκευή.

• Like 1
Δημοσ.

γενικα βλεπω στο xda οτι απο motorola lg samsung εχουν ασχοληθει αρκετα ατομα πανω σε μοντεά...στα ποιο μην μεγαλα ονοματα δεν εχει τοση πολυ εξελιξει.

Δημοσ.

γενικα βλεπω στο xda οτι απο motorola lg samsung εχουν ασχοληθει αρκετα ατομα πανω σε μοντεά...στα ποιο μην μεγαλα ονοματα δεν εχει τοση πολυ εξελιξει.

Δεν έχω καταλάβει τι εξελιξη ακριβώς ψάχνεις? Ειδικά τα μοντέλα της εταιρείας που σου είπα παίρνουν τα πάντα. Ειδικά εάν πας στο ξένο φόρουμ της miui ->http://en.miui.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=65&mobile=2 θα βρεις πάρα πολλές custom rom + αυτες τις δύο που σου είπα. Τι παραπάνω κοιτάς, να καταλάβω. Ή έχεις κολλήσει στο κινέζικο και ότι και να σου προτείνουν βάση μ'αυτά που ζητάς, δεν το θέλεις, θέλεις κορεάτικο. Α και η Motorolla ,είναι Lenovo, άρα κινέζικο ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...