Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το laptop LENOVO G500H Essentials και έχει πρόβλημα με το matshita dvd-ram uj8d1. Ο οδηγός του βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)

Σας παρακαλω για βοηθεια. Ευχαριστώ.

Στο ubuntu δουλεύει το dvdrom κανονικά.

Επεξ/σία από ioannis
Δημοσ.

Δοκίμασε ενα repair με το cd των windows λογικά κατι παίζει με την registry στα windows οποτε αν ειναι εκει το πρόβλημα το repair θα το φτιάξει

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ξέχασα να προσθέσω, ότι στο ubuntu δουλεύει το dvdrom κανονικά.

Τώρα στο θέμα μας, ποιο cd των windows εννοείς, δηλαδή αυτο που δημιουργούμε μέσα από το control panel για επαναφορά των windows; Γιατί για το φορητό δεν πρόλαβα να κάνω. Έκανα μόνο για το σταθερό. Αν εννοείς το άλλο cd των windows 10 αύριο θα φροντίσω να έχω. Δεν ξέρω αυτό που έκανα για την επαναφορά του σταθερού, αν κάνει και για το φορητό. Είδα στο internet που υπάρχουν και άλλοι τρόποι, άλλα ήταν σε video και δεν πολυκατάλαβα, γιατί ξέρω λίγα αγγλικά.

Τελικά το έλυσα με τον παρακάτω τρόπο:

(1)  Press Win+R (Windows key and R key) at the same time. A Run dialog will appear. Typeregedit in the run box and click OK button

(2)  (2) Locate and then click the following registry subkey:
     HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
(3) If you see UpperFilters in the pane on the right side, right-click UpperFilters, and then clickDelete.
     Click Yes to confirm the removal of the UpperFilters registry entry.
(4) If you see LowerFilters in the pane on the right side, right-click LowerFilters, and then click Delete.

(3)       Click Yes to confirm the removal of the LowerFilters registry entry.

(4)  (5) If you do not UpperFilters and LowerFilters, select all files and delete them all.

(5)  (6) Exit Registry Editor, and then restart the computer.

(6) 

(7)  After following steps above, you should fix the problem.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...