Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτή είναι καλύτερη.Δε θες 23'' οθόνη;

Εχω μικρο γραφειο και θελω κατι μικρο. Η Samsung μου κανει.

Δημοσ.

Όσο το λιβανιζεις Δεν πρόκειται να πάρεις τίποτα κ αν πάρεις θα πάρεις κακό σύστημα.μάζεψε όλες τις προτάσεις κ φτιάξε το καλύτερο.κ μην φοβάσαι τον amd

• Like 2
Δημοσ.

Όσο το λιβανιζεις Δεν πρόκειται να πάρεις τίποτα κ αν πάρεις θα πάρεις κακό σύστημα.μάζεψε όλες τις προτάσεις κ φτιάξε το καλύτερο.κ μην φοβάσαι τον amd

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις. συ τι μου προτεινεις?

Δημοσ.

ο athlon είναι καλός επεξεργαστής. Αν για δικούς σου λόγους θες να πας στον i3 πήγαινε, αλλά να ξέρεις ότι είναι πολύ τίμιος για τα χρήματα του.

Δημοσ.

Παιδια μην με βρισετε αλλα αποφασισα να....

Το κινητο μου (sony xperia M) τα εχει παιξει λιγο και τελικα αποφασισα να παρω πρωτα κινητο και μετα βλεπουμε για υπολογιστη. Σκεφτηκα το samsung galaxy A5 με 16gb.

Δημοσ.

Αδερφε γιατι να σε βρισουμε? Κουμαντο κανουμε στην τσεπη σου? Αν και δεν ειναι η σωστη ενοτητα για κινητα εδω, κοιτα και το lenovo note k3.

Δημοσ.

Αδερφε γιατι να σε βρισουμε? Κουμαντο κανουμε στην τσεπη σου? Αν και δεν ειναι η σωστη ενοτητα για κινητα εδω, κοιτα και το lenovo note k3.

Το ειπα γιατι σας "παιδευω" τοσο καιρο να παρω pc και τι να βαλωνεσα κλπ και ξαφνικα λεω πως θελω κινητο. Τελος παντων παω να δω αυτο που μου προτεινες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...