Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με το μυαλο μου.Και εγω ειχα εναν ssd για αρχη στον οποιο ειχα 5 παιχνιδια windows κ.α. και μετα αγορασα εναν hdd 1tb.Αν δεν εχεις θεμα με την ταχυτητα bootarismatos κτλ βαλε hdd.

• Like 1
Δημοσ.

αν είναι να πας στην 370 για κάρτα γραφικών, τουλάχιστον αν μπορείς αγόρασε την από καποιο άλλο μαγαζί και σύνδεσε τη μόνος σου. Στο σκρουτζ παίζουν στα 150 ευρώ.

*Η αγορά του 850 evo (120gb) στα 74 ευρώ είναι κακή επιλογή όταν στα 90 παίζει η έκδοση με τα 250gb.

• Like 1
Δημοσ.

προσπαθω να ειμαι οσο το δυνατο στα λεφτα που θελει ο ts.απο κει κ περα ειναι δικη του αποφαση αν θα βαλει hdd γιατι χρειαζεται αρκετο αποθηκευτικο χωρο.

Δημοσ.

Με την r9 380 βγαινει πανω απο το budget μου. Με την r7 370 ομως βγαινει μια χαρα. Τοσο χαλια ειναι η r7 370??

post-363925-0-45718400-1448310924_thumb.png

Δημοσ.

δεν είναι κακή, απλά είναι ακριβή.
πάρε την έκδοση με τα 2gb για να εξοικονομίσεις κάποια χρήματα. Αν φτάσεις τόσο ψηλά, τότε δεν αξίζει η 370.

• Like 1
Δημοσ.

δεν είναι κακή, απλά είναι ακριβή.

πάρε την έκδοση με τα 2gb για να εξοικονομίσεις κάποια χρήματα. Αν φτάσεις τόσο ψηλά, τότε δεν αξίζει η 370.

Καλυτερα r9 380 (2gb) απο r7 370 (4 gb)?

Δημοσ.

Κόβεις πολύ από οθόνη.Καλύτερα να αφήσεις τo tp link για αργότερα και να πάρεις μια entry 23''/24 έστω.Δεν έχει νόημα να πάνε τόσα για κάρτα με τέτοια οθόνη.Dvd χρειάζεσαι; Είναι πολύ προτιμότερο να τα αφήσεις παρά να μείνεις με τέτοιο κουτί και οθόνη.Για τη κάρτα ισχύει οτι είπαν πιο πάνω.

Δημοσ.

Μπερδευτηκα λιγο.. Την 380 2 ή 4gb?

Επισης το tp link το χρειαζομαι γιατι θα εχω wifi σε αυτον τον υπολογιστη. Ακομα, θελω μικρη οθονη γιατι ο χωρος δεν ειναι μεγαλος. Το κουτι κατα την γνωμη μου ειναι μια χαρα. Για τον επεξεργαστη τι λετε? Ειναι καλος?

Δημοσ.

Την 2gb αλλά πας να πάρεις πολλά πράγματα προσπαθώντας να τα πάρεις και με μικρό budget και αυτό δεν γίνεται αν δεν έχεις ανισορροπίες σε parts,που έχεις.

Δεν αξίζει τα λεφτά της η Asus 21.5''.Πόσο χώρο έχεις στο γραφείο γιατί αν πάρεις καμμιά καλύτερη 23'' με λεπτά bezel πιθανόν να χωράει.Ο επεξεργαστής μια χαρά είναι.Το κουτί δεν είναι καλό (για τέτοια χρήση) και είναι κάτι που μένει καιρό για αυτό θα το άλλαζα και σου πα πως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...