Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 700 ευρώ

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : όχι

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Minecraft, League of Legends, Blacklight Retribution, Need For Speed Most Wanted και θα πάρω Grand Theft Auto

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Ναι θέλω και οθόνη.

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι.

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) Μένω Καβάλα άλλα δεν έχω πρόβλημα με κάποιο κατάστημα. Μάλλον e-shop.

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Δεν έχω πρόβλημα. Ξέρω άλλα αν γίνεται να το φτιάξει το κατάστημα κομπλέ.

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Όχι ήδη διαθέτω.

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? Θα κάνω μελλοντικές αναβαθμίσεις αλλά όχι sli.

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) Όχι δεν θα κάνω

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? Όχι δεν θα κάνω

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Όχι δεν θα χρησιμοποιήσω.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

650 ακριβως απο visionstudio.gr

https://gyazo.com/1aeed57b271064057658573facdc9a90

edit: τωρα προσεξα οτι διαθετεις ακομα 50 ευρω οποτε πας σε πολυ καλυτερη καρτα γραφικων βαζεις http://www.skroutz.gr/s/7097142/MSI-Radeon-R9-380-2GB-R9-380-2GD5T-OC.html

Επεξ/σία από trujillo2008
  • Like 1
Δημοσ.

Τσεκαρε και μεσα στις αγγελιες αδερφε για διαφορα πραγματακια εχει καλες ευκαιριες για να ριξεις τα χρηματα απο καποια και να ανεβασεις λιγο το budget σε VGA και CPU...γιατι για GTA θες αρκετα φιλοτιμη καρτουλα...!!!

• Like 1
Δημοσ.

ότι σου έγραψε ο φίλος στο πόστ #2.

σε αυτά τα χρήματα πλήρη σύνθεση και κάρτα γραφικών και οθόνη. δέν ξέρω... απο οθόνες δέν είμαι ειδικός απότε επιφυλάσσομε

Δημοσ.

ότι σου έγραψε ο φίλος στο πόστ #2.

σε αυτά τα χρήματα πλήρη σύνθεση και κάρτα γραφικών και οθόνη. δέν ξέρω... απο οθόνες δέν είμαι ειδικός απότε επιφυλάσσομε

Grand Theft Auto να παίξει αξιοπρεπώς με 750 ti λιγάκι χλωμό σε αντίθεση με την G1 380 4GB, δεν νομίζεις ;

• Like 1
Δημοσ.

Από Visionstudio.gr : WjBoQcZ.png

Y.Γ.  Με την πρώτη ευκαιρία βάζεις και έναν Ssd 850 evo 120gb-256gb .

Καλή σύνθεση.Θα έβγαζα το cooler και θα βάζα λίγο καλύτερη οθόνη και κουτί.

Δημοσ.

Grand Theft Auto να παίξει αξιοπρεπώς με 750 ti λιγάκι χλωμό σε αντίθεση με την G1 380 4GB, δεν νομίζεις ;

διεκρινισα στο λινκ απο το σκρουτζ για καλυτερη καρτα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μμμμ.. Δεν ξερω. Πολλα βγαινουν τα λεφτα.. Μπορω να κοψω απο καπου? 

post-363925-0-95343000-1448293766_thumb.png

Επεξ/σία από Rafaelpap

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...