toyo73 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Eιναι δυσκολο να βαλετε software απο αλλο κατασκευστη.Ενα σωρο εφαρμογες υπαρχουν.Υστερα υπαρχουν και οι χειροκινητες ρυθμισεις.
stelrp Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Εμένα με ενοχλεί ότι στα sony το android τι έχουν παράστολίσει με τα του οίκου της sony. , με αποτέλεσμα να είναι πιο βαρύ και να ξενίζει. Ένα παρόμοιο πράγμα κάνουν και στις bravia τηλεοράσεις, το πάνελ είναι π.χ. samsung ή. Sharp και το κάνουν overdrive και τι βαπτίζουν bravia. Πάντως το xiaomi redmi μου που λέει ότι έχει καμερα sony, βγάζει καλύτερες φωτό από Z3 φιλου, το οποίο κάνει 2φορες τα λ7 του δικού μου
xifiassamsung Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Εμένα με ενοχλεί ότι στα sony το android τι έχουν παράστολίσει με τα του οίκου της sony. , με αποτέλεσμα να είναι πιο βαρύ και να ξενίζει. βαρυ δεν γινεται λογω καστομιας αλλα λογω specs τηλεφωνου.σε Z ultra τρεχει απο πισω το απιστευτο σκουπιδαριο κ το τηλεφωνο δε κανει κιχ.μπαινει τασκ μανατζερ με παιχνιδια να τρεχουν. στο ρεζουμε η εμφανιση για μενα ειναι μερος του γενικοτερου design κ του κονσεπτ της μαυριλας που κυριαρχουσε ως το 4.4.4 κ ηταν το πιο καλαισθητο κατ'εμε. το φανταζεσαι πχ με μια ρομ σαν alcatel η samsung?θαταν για κλαματα κ μια απτα ιδια. Eιναι δυσκολο να βαλετε software απο αλλο κατασκευστη.Ενα σωρο εφαρμογες υπαρχουν.Υστερα υπαρχουν και οι χειροκινητες ρυθμισεις. δε βγαινει ακρη φιλε..εχεις κατι συγκεκριμενο να προτεινεις?
ramarg Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ε ναι.. Πουλήσαμε τον τομέα κατασκευής των vaiο μαζί με το όνομα μην δώσουμε και τα xperia. Ας κρατήσουμε κάτι για να παίζουμε και εμείς όταν δεν έχουμε τι να κάνουμε... Με αυτό το σκεπτικό αποφάσισαν μάλλον !
toyo73 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ε ναι.. Πουλήσαμε τον τομέα κατασκευής των vaiο μαζί με το όνομα μην δώσουμε και τα xperia. Ας κρατήσουμε κάτι για να παίζουμε και εμείς όταν δεν έχουμε τι να κάνουμε... Με αυτό το σκεπτικό αποφάσισαν μάλλον ! Ομολογο, πως δεν καταλαβα το σκεπτικο σου.
ramarg Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ομολογο, πως δεν καταλαβα το σκεπτικο σου. Tο σκεπτικό της sony εννοείς !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα