Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με τα email της www.freemail.gr

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει και σχετικη ανακοινωση στο site της υπηρεσιας για οσους λενε γιατι δεν παιρνουν τα email τους...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αυτή τη στιγμή εκτελούνται έκτακτες εργασίες συντήρησης στο Freemail.gr.

Τα εισερχόμενα μηνύματα αρχειοθετούνται σε βοηθητικούς διακομιστές και θα διανεμηθούν στις θυρίδες με την ολοκλήρωση των εργασιών.

Το σύστημα αναμένεται να τεθεί ξανά σε πλήρη λειτουργία τις πρώτες πρωινές ώρες.

Για σχόλια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Η Ομάδα Διαχείρισης του Freemail.gr

http://www.freemail.gr

Δημοσ.

Αυτο ητανε χθες το βραδυ...Σημερα το πρωι που μπηκα αλλαξε σε

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αυτή τη στιγμή εκτελούνται έκτακτες εργασίες συντήρησης στο Freemail.gr.

Τα εισερχόμενα μηνύματα αρχειοθετούνται σε βοηθητικούς διακομιστές και θα διανεμηθούν στις θυρίδες με την ολοκλήρωση των εργασιών.

Το σύστημα αναμένεται να τεθεί ξανά σε πλήρη λειτουργία μέσα στις επόμενες ώρες.

Για σχόλια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Η Ομάδα Διαχείρισης του Freemail.gr"

Παντως δεν πειραζει, τα παιδια ειναι παρα πολυ καλα και τοσα χρονια μας παρεχουν δωρεαν εμαιλ πολυ αξιοπιστα...Και ειναι και ελληνικο πανω απο ολα...

Δημοσ.
Συμβαίνει τίποτα τέτοιο και στο ebox??????????

Από χθές το βράδυ σταμάτησα να παίρνω τα mail μου και από εκεί

Κι εγω το ιδιο επαθα με το xbox....

:?: :?: :?:

Η freemail δουλευει τωρα αλλα μηνυματα απο τα παλια δεν πηρα!!! :?: :?: :?:

Δημοσ.

Κι έλεγα και εγώ, τι έγινε με το freemail και δεν είχα κανένα μήνυμα χτες!!

Πάντως τόσα χρόνια που το χρησιμοποιώ, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και είναι και δωρεάν! Ένα μεγάλο μπράβο και από μένα στην ομάδα του Freemail για αυτή την αξιόλογη προσπάθεια! :D :D

Δημοσ.

Isws prepei na ginei kati oste na paei kai kamia diafimisi sta erasitexnika plin omws poly xrisima site...to insomnia.gr, to myphone.gr, kai to freemail.gr nomizw oti adikountai diafimistika...

Kanoun poly kali douleia kai kaneis den vazei mia diafimisi...

Δημοσ.

Auto lew...oti exoun dynamiki pou 8a zileyan polla sites pou exoun ependysei ekatommyria se diafimisi kai eksoplismo...

To insomnia.gr einai ena site pou enw fenetai aplo apo pisw exei ena olokliro strato apo xristes...arkei pisteuw ena post edw i sto myphone.gr gia na anevasei i na tsakisei mia etaireia...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...