hliastsek Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Dinosfan ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!! volos27 sorry για το offtopic αλλα μου λυθηκαν οι αποριες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 τι sorry ?ισα ισα που μαθαινω κ εγω τι παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Νερουλάδες όλου του κόσμου ενωθείτεεεεεεεεεεεεεεε Θα έλεγα εφόσον θα κάνεις αλλαγες στο hardware μην προχωρήσεις σε wc 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Ποια η γνώμη σας για αυτό το ψυγείο? ΕΧ240 low profile Λέω να το βάλω στην triton για αρχή και σιγά σιγά να μαζεύω πράγματα για υδροψυξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Να πω τα άσχημα; Είναι ελάχιστα παχύτερο από αυτό που έχεις 30 το ένα 35 το άλλο. Και το χειρότερο παίρνει αμερικανικό πάσο 6/32 αν χάσεις ή χαλασεις βίδα την εκατσες. Γνώμη μου δες κάτι σε 45αρι σαν ελάχιστο για να πεις πως θα κάνεις κάτι, διαφορετικά τζάμπα ο κόπος και τα χρήματα. Αυτό ισχύει εάν βάλεις μόνο CPU στο κύκλωμα γιατί κακά τα ψέμματα από διαφορά δεν θα δεις μεγάλη, αυτό που καταφέρνει ή custom είναι ελάχιστα καλύτερες θερμοκρασίες και λιγότερο θόρυβο. Εάν προστεθεί και GPU αλλάζει το θέμα γιατί εκεί έχεις διαφορές μέχρι και 40-50C ανάλογα την κάρτα φυσικά. Οπότε εαν δεν σου περισσεύουν καλύτερα να πας σε αναβάθμιση hardware παρά custom νερά Εάν υπάρχουν διαφωνίες ακούω επιχειρήματα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα και να προσθέσω πως η custom βοηθάει ιδιαίτερα τους καυτούς επξεργαστές.Καλημέρα σας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα και να προσθέσω πως η custom βοηθάει ιδιαίτερα τους καυτούς επξεργαστές.Καλημέρα σας Εμείς τελικά σκεφτόμαστε το ίδιο, παλιά μυαλά μάλλον χεχεχε. Την καλημέρα μου από την χιονισμένη Βουδαπέστη σε όλους 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Να περνάς καλά φίλε και σύντομα πίσω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα