Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι και φιλες εχω ενα προβλημα και θα ηθελα τα φωτα σας ως καλητεροι γνωστες .Πριν απο καιρο ο υπολογιστης μου κολλαγε φρικτα (σε οτι και αν εκανα κυριως ομως σε αντιγραφες -επικοληση, εκει μπορουσα να περιμενω κυριολεκτικα 10 λεπτα για να αντιγραψει 5 φωτο ας πουμε ) Anyway μου ειπε καποιος οτι ΜΑΛΛΟΝ εχω προβλημα στον cpu ετσι και εγω για να σιγουρευτω για να μην δωσω τζαμπα λευτα πηρα ενα pc ενος φιλου το οποιο ειχε το εξης προβλημα ανοιγε αλλα δεν εδινε σημα στην οθονη ...στην προσπαθεια μ να καταλαβω αν ειχε κτ η καρτα γραφικων του εβαλα την δικια μου που ηταν κομπλε πανω στην μητρικη του ...αλλα τιποτα ...μετα εβαλα την καρτα γραφικων του πανω στην μητρικη μου παλι τιποτα μαυρη οθονο και στις δυο φασεις .....Μετα αφηνοντας το θεμα του φιλου μου πηγα να ασχοληιω με το δικο μου εβαλα την gpu την δικια μου πισω στην μητρικη μου και πηρα τον επεξργαστη του φιλου μου που ειχαμε ιδιο socket(775) εβγαλα τον δικο μου cpu και εβαλα του φιλου μου για να δω αν ειχε οντως θεμα ο cpu μου και τι να δω ? μαυρη οθονη !! Ενω ανοιγε το pc δεν εστελνε σημα στην οθονη ...φρικαρα ..λεω τι εγινε τρ ...περνω παλι τον επεξργαστη μου τον βαζω παλο στην.μητρικη μου(ετσι οπως ειχα και παλια το συστημα δηδ ) το.ανοιγω και παλι μαυρη οθονη !! Να προσθεσω οτι και στις δυο φορες δεν εβαλα θερμαγωγιμη παστα και ενας μου ειπε οτι εκαψα τα cpu(αλλα μεσα σε μονο λιγα δευτερολαπτα τα εκαψα ? ) Τελος επςιδη κουρασα η απορια μου ειναι : Εκαψα την.καρτα γραφικων μου ? Οταν ανοιγω το πσ μου δουλευουν οι ανεμιστηρες και της καρτας και της ψυκτρας και ακουω και τον ηχο π.κανει οσκληρος

Το συστημα π εχω αποτελητε απο :

Intel core 2 duo 8400

2 ram ddr2 των 2 gb δηλαδη συνολο 4 gb

550W τροφοδοτικο

Mobo : ECS G31T-M&GIGA

Καρτα γραφ : SVGA PCI -EX ALBATRON 9600 GT 512 MB

Και ενα σκληρο καινουριο wd black 500gb

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων ελπιζω να μην σας κουρασα

Δημοσ.

Διαγνωση απο μακρια δεν γινεται, πολυ πιθανον να συμβαινει κατι με τις μνημες, δοκιμασε να τις βγαλεις να τις καθαρισεις και να τις βαλεις μια μια.

Δημοσ.

Απο που να αρχισουμε και που να τελειωσουμε...

Λοιπον οταν "κολλαει"/αργει ο υπολογιστης να ανταποκριθει το ΠΡΩΤΟ που σκεφτομαστε ειναι προβλημα στον σκληρο δισκο...

Οταν θελουμε τα κανουμε ελεγχο σε κομματια του hardware (και ειδικα για gpu) δεν τα κουμπωνουμε απλα στο pc φιλου και περιμενουμε να δουμε αν θα δουλεψει..Για την gpu πρεπει να γινει απεγκατασταση των παλιων drivers και στην συνεχια να περαστουν οι καταλληλοι...(ιδανικα πρεπει να γινει format για να ειμαστε 100000% σιγουροι)

Αν ο cpu ανεβαζε θερμοκρασια θα εκλεινε το συστημα οποτε μαλλον δεν τον εχεις καψει...

Κανε εναν ελεγχο αν εχει βαλει σωστα ολα τα καλωδια και αρχικα ξεκινα με τις μνημες...

Δημοσ.

απο το βαλε βγαλε των gpu μπορει να κουνηθηκαν και να μην παταει καλα...για εμενα το πρωτο που πρεπει να δεις ειναι η συνδεση...κουμπωσαν ΟΛΑ τα καλωδια ΣΩΣΤΑ;και μετα βλεπουμε...

Δημοσ.

Στην αρχη ο δικος μ κολλαγε απλα πολυ ...ΠΑΡΑ πολυ ...και του φιλου μου δεν αναβε η οθονη

Μετα αφπυ εκανα τις ταρζανιες μου και ο δικος μ και του φιλου μου δεν δινουν.σημα στην οθονη .Και αυτο π φοβαμαι ειναι μηπως καηκε η gpu γτ σκευτομουν να κανω ετσι κ αλλιως μια αναβαθμηση μια και κολλαγε τοσο ...τωρα ομως αν εχω και καμενη gpu ανεβαινει πολυ !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...