monoxromos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας Θελω να γράψω μερικα video απο οθόνη υπολογιστη. Ομως δεν θελω να γράψω όλο το μεγεθος της οθόνης αλλα μονον ένα τμημα, ενα μικροτερο παραθυθρο. Αν θα εχει και ηχο ή οχι δεν μου ειναι απαραιτητο. Εικονα μονον θελω. Σας ευχαριστω για την βοήθεια σας.
micos000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δες το debut. http://www.nchsoftware.com/capture/
monoxromos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα πριν το κατεβάσω ,διαβασα λιγο τα χαρακτηριστικα αν κανω λαθος διορθωσε με ,αναφερει εγγραφή με καμερα,δηλαδη εστιαζεις και ζουμαρεις το σημειο που θελεις με την καμερα και γραφεις;
micos000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Όχι, κάνει και screen capture. Screen capture software records the entire screen, a single window or any selected portion
alan2 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 δες και το microsoft expression encoder 4 screen capture. https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=10732
monoxromos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Με ολη την εκτιμηση αλλα δεν κατάφερα αυτο που ζητουσα με τα δυο αυτα προγραμματα....
micos000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις; Δεν καταγράφει, δεν εμφανίζει, δε δουλεύουν; Τι θέλεις να καταγράψεις; Αν μπορείς δώσε λινκ. EDIT... Μόλις έκανα μια καταγραφή από το από stream site σε έναν παλιό υπολογιστή με xp και έγινε κανονικά. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2015 από micos000
monoxromos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Γεια χαρά, κοιτα δεν τα καταφερνω να εστιασω στο σημείο που θέλω. Για παραδειγμα εχει ενα ρεπορτάζ ενας τηλεοπτικος σταθμός εγω δεν θελω να γραψω ολη την οθόνη αλλά για παράδειγμα τον καλεσμένο που έχει σε ένα παράθυρο κλπ. Αυτο πως γίνεται και με ποιο από τα παραπανω προγραμματα. Αυτο της microsoft νομιζω δεν δινεται trial...
micos000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Το debut είναι πολύ απλό στη χρήση του. Δεν καταλαβαίνω γιατί αντιμετωπίζεις δυσκολίες. Θα πας screen και μετά θα πατήσεις κάτω δεξιά στο εικονίδιο με το τετράγωνο επιλογής. Θα αλλάξει σε ένα μικρότερο control panel και θα πατήσεις πάλι στο ίδιο εικονίδιο τέρμα δεξιά. Μετά επιλέγεις το σημείο που θέλεις και πατάς select. Επιλέξεις μορφή και βάζεις επιλογές στο encoder options. Στο Options->output ορίζεις που θα αποθηκεύει τα βίντεο. Πατάς rec (το κόκκινο στρογγυλό) και καταγράφεις.
monoxromos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Κοιτα που μπερδευομαι. Αφου πραγματι με το τετραγωνάκι εστιασω στο σημειο που θέλω,πως βρίσκω το rec για να αρχισει εγγραφη; Αν πατήσω οτιδηποτε μου ανοιγει ολη η οθόνη....και γραφει ολο το περιεχομενο της....
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μόλις πατήσεις στο κουμπάκι της επιλογής (αφού επιλέξεις Screen στο πάνω μέρος) θα πρέπει να σου αλλάξει το interface σε ένα ποιο συμμαζεμένο με τρία κουμπάκια επιλογής, ένα κουμπί select και κάτι ρυθμίσεις. Πατώντας στο αριστερό κουμπί επιλογής θα σου σκουρήνει η οθόνη και θα εμφανίσει με μεγάλα πράσινα γράμματα "Drag your mouse to select the area...". Θα μαρκάρεις με το ποντίκι το σημείο που θέλεις και θα πατήσεις Select. Θα κλείσει το μικρό παράθυρο και θα ανοίξει πάλι το κανονικό. Εκεί πατώντας στο rec θα εμφανίσει ένα μήνυμα που θα σου λέει ότι το πρόγραμμα θα κλείσει στην taskbar και με CTRL+F10 θα μπορείς να διακόψεις την εγγραφή. Πατώντας Start recording ξεκινάει να γράφει. Νομίζω είναι αυτονόητο, εκτός αν μπερδεύεσαι και πας σε άλλο σημείο.
monoxromos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα, Τελικα βρήκα ένα αλλο πολύ πιο απλό και ευχρηστο το Bandicam. Νομίζω αν το ξερεις θα συμφωνήσεις μαζί μου. Σε ευχαριστω για την βοήθεια σου.
micos000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Καλό είναι και το badicam και αν σε βόλεψε είσαι μια χαρά. Έχει όμως περιορισμούς στην δωρεάν έκδοση. Βάζει watermark και καταγράφει μέχρι 10 λεπτά ανά αρχείο. Αν το "πλήρωσες" δεν έχει αυτούς τους περιορισμούς. Δεν πιστεύω όμως να το κατέβασες από το download 1 (της σιχαμερής) softonic; Αν το έκανες, ελπίζω να πρόσεξες όταν έτρεξες αυτήν την αηδία που δίνει η softonic για downloader και να μην έχωσες τα χίλια-μύρια που βάζει από μόνο του!
monoxromos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Οχι απο torrent και ειναι εντάξει σε ολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα