tinapo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ξαφνικά και μόνο σε έναν κατάλογο έχω πρόβλημα στο να προβάλλω, αντιγράψω, διαγράψω κλπ αρχεία εικόνας (εκτός από δύο που προκύψαν από επεξεργασία) Τα μηνύματα που παίρνω είναι πχ: "το πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών των windows δεν μπορεί να ανοίξει αυτή την εικόνα, επειδή δεν διαθέτετε τα κατάλληλα δικαιώματα πρόσβασης στη θέση του αρχείου" παρόμοια και αν χρησιμοποιήσω άλλο πρόγραμμα προβολής Επίσης αν πάω να το αντιγράψω το αρχείο βγάζει: "θα χρειαστεί να πάρετε άδεια διαχειριστή για την αντιγραφή" κλπ Εννοείται πως μπαίνω σαν χρήστης με δικαιώματα διαχειριστή και ότι δεν έχω πρόβλημα με τους άλλους καταλόγους Μπήκα και σε safe-mode αλλά δεν έγινε τίποτα έχω windows 7 sp1 ultimate Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια ΥΓ: κάποια screenshots από τις ιδιότητες ενός αρχείου το έλυσα (?) το πρόβλημα ως εξής: [δεξί κλικ στο αρχείο]>[ιδιότητες]>[ασφάλεια]>[συνέχεια]>[προσθήκη]>[users]>[ok]>[ok] μόνο που πρέπει να το κάνω για κάθε αρχείο ξεχωριστά γιατί δεν το επιτρέπει να γίνει στον κατάλογο/φάκελο
micos000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Η ποιο απλή λύση σε θέματα δικαιωμάτων είναι να πάρεις την κυριότητα του φακέλου. 1
tinapo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 ευχαριστώ, αν και έκανα τις αλλαγές σε κάθε αρχείο ξεχωριστά-δεν ήταν πάρα πολλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα