chrisxkar Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 δυνατο απο οτι εχω μαθει το απλο παντως το 160 γ...ει και δερνει 160 νομιζω πως βγαινει μονο το GTD.ακυρο 170 ειναι το gtd οποτε με παραξενευει το οτι βγαινει και αλλη εκδοση με 160 αλογα.Εαν δεν ειναι εργοστασιακο μακρια
cococrops Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 160 νομιζω πως βγαινει μονο το GTD.ακυρο 170 ειναι το gtd οποτε με παραξενευει το οτι βγαινει και αλλη εκδοση με 160 αλογα.Εαν δεν ειναι εργοστασιακο μακρια το 2009-2010 ειχε βγαλει εκδοση το golf 6 με 160 αλογα 1400 TSI εκτος απο τα 122 αλογα 1
aceraspire Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ειδα ανθρωπους να εχουν αντιμετωπισει θεματα με το dsg πχ που λες μετα απο καμποσα χλμ που φαινεται οντως να εχει ευαιςθηςια σε συγκεκριμενα μοντελα αλλα και αλλους που ηταν κατευχαριστημενοι απ το αμαξι χωρις προβληματα. Ο μηχανικος ο φιλος μου μου ειπε μπορεις να παρεις αμαξαρα και το σκεφτεσαι; Ξερεις σε φαση οτι ειναι καλο αμαξι που αξιζει Ενας γειτονας νοικιαζει γκαραζ που δε χρησιμοποιει και το πηραμε εμεις, στην κουβεντα μας ειπε οτι πηρε της κορης του μεταχειρο golf πριν μηνες κ ηταν ενθουσιασμενος Golf 5 tsi εχει η ξαδερφη μου εταιρικο, καμια 3τια τωρα απροβληματιστο, η μανα πολυ καλης μου φιλης εχει το 6ρι , αλλος γνωστος εχει tt & a4, a4 & a1 επισης εχουν οικογενειακοι γνωστοι και γενικα πολυς κοσμος στο ευρυτερο περιβαλλον με αμαξια του group. @coco οχι ακομα, μεσα στον αλλο μηνα. Συμφωνω απολυτα! Ειναι ενα (ισως το μοναδικο) απ τα λιγα αυτοκινητα που υπαρχουν σε τοσο μεγαλο αριθμο. Οπου και αν κοιταξεις σιγουρα υπαρχει γκολφ στον δρομο... Οποτε λογικο να ακουγονται συνεχεια. Στις τοσες χιλλιαδες που υπαρχουν, σιγουρα καποια θα ειναι προβληματικα. Οπως ανεφερα και πιο πανω, γκολφ εχω και τωρα. Του 2003. Το πηρα σχεδον μαζι με εναν φιλο μου, την ιδια χρονια. Ε, το δικο μου σκυλος! 0 ζημιες εδω και 13 χρονια. Μονο την συντηρησουλα του και εφυγε! Του φιλου μου απο την πρωτη μερα γεματο προβληματα... Ειναι και λιγο θεμα τυχης να πετυχεις σωστα στημενο αμαξι, αλλα γενικα τα καραεμπιστευομαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα