Προς το περιεχόμενο

Golf 6 TDI vs TSI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, τα μπερδεψα εγω λιγο χτες απο την κουραση :P ... 

20-25 χιλιαδες χλμ κανω σιγουρα... μεσα στο νερο... Οποτε σαν θεμα οικονομιας για μενα δεν συμφερει καθολου βενζινη. Γιαυτο κοιταω αεριο η diesel... Τα θεματα με τα φιλτρα και το νεθευμενο πετραιλαιο αποτελουν γενικα προβληματα ολων των diesel. Δεν σημαινει πως αν παρω αλλο αμαξι δεν θα κινδυνευει να τα παρουσιασει... Eγω ρωτω συγκεκριμενα αν το συγκεκριμενο μοντελο βγαζει καποιο ιδιαιτερο ελλατωμα.

δεν βγαζει απο οτι εχω ακουσει προβληματα!!εχεις δει κανενα καλο?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν βγαζει απο οτι εχω ακουσει προβληματα!!εχεις δει κανενα καλο?

Ναι, στις αγγελιες ολο και πληθαινουν! Diesel πλεον εχουν και με 10-12 χιλ, με λιγα χλμ κιολας. Λεω να περιμενω ξερω γω κανα 5-6 μηνες ακομα μπας και πεσουν λιγο ακομα, αφου ετσι και αλλιως τωρα πληρωσα τελη για το παλιο... Απλα κανω την ερευνα μου απο τωρα να ξερω τι παιζει.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, στις αγγελιες ολο και πληθαινουν! Diesel πλεον εχουν και με 10-12 χιλ, με λιγα χλμ κιολας. Λεω να περιμενω ξερω γω κανα 5-6 μηνες ακομα μπας και πεσουν λιγο ακομα, αφου ετσι και αλλιως τωρα πληρωσα τελη για το παλιο... Απλα κανω την ερευνα μου απο τωρα να ξερω τι παιζει.

καλα κανεις και εγω το ψαχνω λιγο

και γιαυτο σου ειπα αν εχεις δει να εστελνες κανενα εδω

Δημοσ.

καλα κανεις και εγω το ψαχνω λιγο

και γιαυτο σου ειπα αν εχεις δει να εστελνες κανενα εδω

Nαι φυσικα! Οριστε μερικα που μου αρεσαν, αν και θα εχουν πωληθει μεχρι να αγορασω εγω...

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6280147/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6712694/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5904309/

Δημοσ.

Nαι φυσικα! Οριστε μερικα που μου αρεσαν, αν και θα εχουν πωληθει μεχρι να αγορασω εγω...

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6280147/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6712694/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5904309/

καλα μην εισαι σιγουρος οτι θα εχουν πωληθει!!!παντως το ασπρο πολυ τουμπανο

Δημοσ.

καλα μην εισαι σιγουρος οτι θα εχουν πωληθει!!!παντως το ασπρο πολυ τουμπανο

Ναι, ναι ολα κουκλια ειναι! Golf εχω και τωρα... Το 4 του 2003 1400cc μετατροπη σε υγραεριο, αλλα αρχιζει να δειχνει τα χρονια του μετα απο 213.000+ χλμ. Παντως τα γκολφ σκυλια! Το μονο αμαξι που με πηγε τοσα χλμ απροβληματιστα. Μηχανικα ακομα δεν εχει θεματα, αν και προβλεπεται να αρχισει να ζηταει σιγα σιγα... Eξωτερικα δεν ασχοληθηκα ποτε και μαζεψε σημαδια απο δω και απο κει με τα χρονια... Για να διορθωθει εξωτερικα μου ζητησαν 700ε! Και βαλε και αλλα ποσα θα χρειαστει σιγα σιγα μηχανικα αφου μεχρι τωρα δεν εχει ζητησει τιποτα σοβαρο. Καλυτερα καινουργιο... Αν επαιρνα παλι ατμοσφαιρικο αμαξι παντως θα το γυρναγα παλι υγραεριο χωρις 2η σκεψη... Το τωρινο το γυρισα στα 140-150  χιλαδες χλμ και ακομα παει τελεια! Με τα τουρμπατα tsi παντως ακουω οτι αν δεν μπει σωστα το συστημα πετανε προβληματα...

Δημοσ.

Ναι, ναι ολα κουκλια ειναι! Golf εχω και τωρα... Το 4 του 2003 1400cc μετατροπη σε υγραεριο, αλλα αρχιζει να δειχνει τα χρονια του μετα απο 213.000+ χλμ. Παντως τα γκολφ σκυλια! Το μονο αμαξι που με πηγε τοσα χλμ απροβληματιστα. Μηχανικα ακομα δεν εχει θεματα, αν και προβλεπεται να αρχισει να ζηταει σιγα σιγα... Eξωτερικα δεν ασχοληθηκα ποτε και μαζεψε σημαδια απο δω και απο κει με τα χρονια... Για να διορθωθει εξωτερικα μου ζητησαν 700ε! Και βαλε και αλλα ποσα θα χρειαστει σιγα σιγα μηχανικα αφου μεχρι τωρα δεν εχει ζητησει τιποτα σοβαρο. Καλυτερα καινουργιο... Αν επαιρνα παλι ατμοσφαιρικο αμαξι παντως θα το γυρναγα παλι υγραεριο χωρις 2η σκεψη... Το τωρινο το γυρισα στα 140-150  χιλαδες χλμ και ακομα παει τελεια! Με τα τουρμπατα tsi παντως ακουω οτι αν δεν μπει σωστα το συστημα πετανε προβληματα...

εγω δεν θα το εβαζα το υγραεριο σε tsi δεν λεει για μενα

Δημοσ.

Ναι, τα μπερδεψα εγω λιγο χτες απο την κουραση :P ... 

20-25 χιλιαδες χλμ κανω σιγουρα... μεσα στο νερο... Οποτε σαν θεμα οικονομιας για μενα δεν συμφερει καθολου βενζινη. Γιαυτο κοιταω αεριο η diesel... Τα θεματα με τα φιλτρα και το νεθευμενο πετραιλαιο αποτελουν γενικα προβληματα ολων των diesel. Δεν σημαινει πως αν παρω αλλο αμαξι δεν θα κινδυνευει να τα παρουσιασει... Eγω ρωτω συγκεκριμενα αν το συγκεκριμενο μοντελο βγαζει καποιο ιδιαιτερο ελλατωμα.

Γενικά για τα DPF των diesel μιλάω και τα νοθευμένα μιλάω. Αν κάνεις φίλε μου τόσα πολλά χιλιόμετρα τότε κοίτα Diesel . Προσωπικά τους diesel της VW τους θεωρώ αξιόπιστους αλλά γενικα τα VW όχι . Θα σου πρότεινα να δεις κάτι σε Diesel hyundai Kia 

Δημοσ.

Γενικά για τα DPF των diesel μιλάω και τα νοθευμένα μιλάω. Αν κάνεις φίλε μου τόσα πολλά χιλιόμετρα τότε κοίτα Diesel . Προσωπικά τους diesel της VW τους θεωρώ αξιόπιστους αλλά γενικα τα VW όχι . Θα σου πρότεινα να δεις κάτι σε Diesel hyundai Kia 

γιατι ετσι?

Δημοσ.

γιατι ετσι?

Προσωπικά τα νεότερα VW απο το 2004 και μετά δεν έχω ακούσει όυτε έναν γνωστό μου χωρίς προβλήματα . Του αλλουνού καθε λίγο και λιγάκι μοτέρ παραθύρου . Του άλλου το DSG μονίμως θέματα  κ.α  

Γενικα το group έχει θέματα . Δεν λέω ! Ευχαριστη εμπειρια να τα οδηγάς (προσωπικά λατρεύω την οδική συμπεριφορά τους την άνεση και γενικα το όλο feeling να τα οδηγάς) . Δύναμη άνεση εξοπλισμός τεχνολογία  αλλά απο αξιοπιστία ...... Εγώ προσωπικά προτιμώ να δώσω τα λεφτά μου εκεί που κατα κανόνα θα έχω το κεφάλι μου ύσηχο ότι πιάσαν τόπο . VW ίσως θα έπαιρνα  αν είχα και το budget για ότι τυχόν μου βγάλει για πρόβλημα και δυστυχώς τα ανταλλακτικά τους δεν τα λες φθηνά . Λέω ίσως γιατί ακόμα και να μην με ένοιαζε το χρηματικό δεν θα θελά να ταλαιπωριέμαι σε Service ή να χάσω την δουλειά μου εξαιτίας του αυτοκινήτου . 

Και μια εμπειρία φίλου μου με το ολοκαινουριο AUDI TTS του 2015 . Aπο την πρώτη μέρα που το πήρε κάθε μήνα στο Service το αμάξι . Μια παράθυρα μία τα φώτα φωτίζαν όπου θέλαν  στην στροφή ,μία δεν έπαιρνε εμπρός με αποκορύφωμα να είναι Εθνική και το DSG να μπει στην νεκρά μόνο του και ο μόνος τρόπος για να βάλεις ταχύτητα ήταν να σταματήσει πρώτα . Απαράδεκτες καταστάσεις για τα λεφτά που δίνεις . 

Για τι budget σκέφτεσαι αμάξι ; Σε νοιάζει απλά να κάνεις την δουλειά σου ή θες να χει και το γκάζι του ;

• Like 1
Δημοσ.

Διαβαζοντας το απο πανω ποστ θελησα κι εγω να πω κατι. Πριν καποιο καιρο ενας συμφορουμιτης εκανε θεμα σχετικα με την αγορα golf. Τοτε κι εγω ειχα γραψει αυτα που ειχα ακουσει οτι "βγαζουν θεματα" , και καποιοι μου το κατερριψαν. Τελοσπαντων αποφασισα να κανω τη δικη μου ερευνα

Διαβασα λοιπον, διαβασα πολυ και ρωτησα πολυ. Περα απο τις πολλες ωρες στο ιντερνετ , ρωτησα μηχανικους, βρηκα γνωστους κατοχους κλπ.

Οποιος ενδιαφερεται λοιπον ας ψαξει,,

Και μη ξεχναμε οτι μιλαμε για ενα αμαξι που εχει κυκλοφορησει ΠΟΛΥ, μιλαμε για μοντελο που ειναι απο τα πρωτα σε πωλησεις. Οπως ειναι λογικο τη στιγμη που κυκλοφορουν περισσοτερο, ακουγονται και περισσοτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Διαβαζοντας το απο πανω ποστ θελησα κι εγω να πω κατι. Πριν καποιο καιρο ενας συμφορουμιτης εκανε θεμα σχετικα με την αγορα golf. Τοτε κι εγω ειχα γραψει αυτα που ειχα ακουσει οτι "βγαζουν θεματα" , και καποιοι μου το κατερριψαν. Τελοσπαντων αποφασισα να κανω τη δικη μου ερευνα

Διαβασα λοιπον, διαβασα πολυ και ρωτησα πολυ. Περα απο τις πολλες ωρες στο ιντερνετ , ρωτησα μηχανικους, βρηκα γνωστους κατοχους κλπ.

Και μη ξεχναμε οτι μιλαμε για ενα αμαξι που εχει κυκλοφορησει ΠΟΛΥ, μιλαμε για μοντελο που ειναι απο τα πρωτα σε πωλησεις. Οπως ειναι λογικο τη στιγμη που κυκλοφορουν περισσοτερο, ακουγονται και περισσοτερο.

το πηρες το golfακι τελικα Μαργαριτα?

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι θες να πεις ακριβώς. Τι σου είπαν τελικά για την αξιοπιστία τους; 

Δημοσ.

Ειδα ανθρωπους να εχουν αντιμετωπισει θεματα με το dsg πχ που λες μετα απο καμποσα χλμ που φαινεται οντως να εχει ευαιςθηςια σε συγκεκριμενα μοντελα αλλα και αλλους που ηταν κατευχαριστημενοι απ το αμαξι χωρις προβληματα.

Ο μηχανικος ο φιλος μου μου ειπε μπορεις να παρεις αμαξαρα και το σκεφτεσαι; Ξερεις σε φαση οτι ειναι καλο αμαξι που αξιζει

Ενας γειτονας νοικιαζει γκαραζ που δε χρησιμοποιει και το πηραμε εμεις, στην κουβεντα μας ειπε οτι πηρε της κορης του μεταχειρο golf πριν μηνες κ ηταν ενθουσιασμενος

Golf 5 tsi εχει η ξαδερφη μου εταιρικο, καμια 3τια τωρα απροβληματιστο, η μανα πολυ καλης μου φιλης εχει το 6ρι , αλλος γνωστος εχει tt & a4, a4 & a1 επισης εχουν οικογενειακοι γνωστοι και γενικα πολυς κοσμος στο ευρυτερο περιβαλλον με αμαξια του group.

@coco οχι ακομα, μεσα στον αλλο μηνα.

Δημοσ.

Ειδα ανθρωπους να εχουν αντιμετωπισει θεματα με το dsg πχ που λες μετα απο καμποσα χλμ που φαινεται οντως να εχει ευαιςθηςια σε συγκεκριμενα μοντελα αλλα και αλλους που ηταν κατευχαριστημενοι απ το αμαξι χωρις προβληματα.

Ο μηχανικος ο φιλος μου μου ειπε μπορεις να παρεις αμαξαρα και το σκεφτεσαι; Ξερεις σε φαση οτι ειναι καλο αμαξι που αξιζει

Ενας γειτονας νοικιαζει γκαραζ που δε χρησιμοποιει και το πηραμε εμεις, στην κουβεντα μας ειπε οτι πηρε της κορης του μεταχειρο golf πριν μηνες κ ηταν ενθουσιασμενος

Golf 5 tsi εχει η ξαδερφη μου εταιρικο, καμια 3τια τωρα απροβληματιστο, η μανα πολυ καλης μου φιλης εχει το 6ρι , αλλος γνωστος εχει tt & a4, a4 & a1 επισης εχουν οικογενειακοι γνωστοι και γενικα πολυς κοσμος στο ευρυτερο περιβαλλον με αμαξια του group.

@coco οχι ακομα, μεσα στον αλλο μηνα.

αντε αντε με το καλο το καινουργιο golfακι και θελουμε φωτο!!παντως εξαιρεσεις υπαρχουν παντου και το αφεντικο μου στην εταιρια εχει ενα Α6 του 2006 αυτοματο και μετα απο ενα χρονο απο οταν το πηρε ειχε θεμα με την οπισθεν και δεν μπορουν να του το φτιαξουν γιατι δεν μπορουν να βρουν τι γινεται!και αν δεν μπαινει η οπισθεν αμα το σβησει και αποσυνδεσει το ενα πολο απο την μπαταρια για λιγα δευτερολεπτα και τους ξανασυνδεσει τοτε την παιρνει κανονικα την οπισθεν!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...