Προς το περιεχόμενο

iphone 6s η lg g4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σαυτο εχεις δικιο ολες μου η αποριες λυθεικαν εκτος απο μια για ποσο καιρο θα αντεξει χωρις κοληματα π.χ το g4 στο χρονο και γενικα τα android

Πάνω από 2 χρόνια, ειδικά μόλις έρθει το marshmallow
Δημοσ.

Αυτό δν το ξέρεις!

Το g3 από την πρώτη μέρα μ ψικοκολουσε το g2 από την μέρα που βγήκε μέχρι και σμρα πετάει και είναι κινηταρα δν του λείπει Τπτ και δν "υδρονει" καθόλου!

Επειδή το g4 το θεωρώ σε επίπεδο αξιοπιστίας σαν το g2 ίσως και παραπάνω άρα τα 2 χρόνια θα τα βγάλει άνετα!

Και αν όχι του βάζεις μια custom rom (cyaonagen mod η κτ παρόμοιο) κ θα τρέχει κλτρα από ότι την πρώτη μέρα!

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογος πιο είναι το budget σου!

Το iPhone είναι πιο σίγουρη αγορά και του χρόνου πχ ανά το βαρεθείς θα αξίζει αρκετά και θα μπορείς να το πουλήσεις!

Το lg g4 μέσα σε 3 μήνες έπεσε 200 ευρω και του χρόνου θα πουλιέται στο 200αρικο οπότε κ λάθος να έκανες μπορείς να το πουλήσεις και να πάρεις 2g4 μετά!

Αμα ψάχνεις όμως κάτι πιο value for money τοτε να πας στο g4!

(πάντα προσωπική άποψη μν σε πάρω στο λαιμό μ τα ζυγίζεις μόνος σ και βλέπεις μέτα!

• Like 1
Δημοσ.

Το απλο iphone 6s δεν αξιζει με τοσες ελλειψεις που εχει εναντι του μεγαλου. Το g4 εχει τρομερη καμερα και φοβερο ui.

Αν δεν θες να δωσεις 890++ ευρω για το iphone 6s plus 64 gb αλλα ταυτοχρονα δεν θες να κανεις συμβιβασεις με την ταχυτητα και την ποιοτητα του κινητου πανε σε g4 η σε flex 2

Δημοσ.

πάρε iphone Που το ξέρουν και όλες οι γκόμενες, θα έρθει η άλλη και θα σου πεί "τι ωραίο iphone έχεις!...με λένε Στέλλα, εσένα?" (και θα καταλάβει ότι έχεις και λεφτά). έχεις δει γκόμενα να λέει "πωπω πες μου ότι έχεις LG να φτιαχτώ?!" πέρα από την πλάκα αν δεν τιγκάρεις ότι μα...κια υπάρχει στο store το android δεν κολλάει, πάνε του χώνουν 40 εφαρμογές μέσα 20 παιχνίδια και μετά φταίει το android...

• Like 1
Δημοσ.

πάρε iphone Που το ξέρουν και όλες οι γκόμενες, θα έρθει η άλλη και θα σου πεί "τι ωραίο iphone έχεις!...με λένε Στέλλα, εσένα?" (και θα καταλάβει ότι έχεις και λεφτά). έχεις δει γκόμενα να λέει "πωπω πες μου ότι έχεις LG να φτιαχτώ?!" πέρα από την πλάκα αν δεν τιγκάρεις ότι μα...κια υπάρχει στο store το android δεν κολλάει, πάνε του χώνουν 40 εφαρμογές μέσα 20 παιχνίδια και μετά φταίει το android...

Καλά όλα τα τρολλερ εδώ είναι και οι hater!

Εχει πάλι την κλτρη κάμερα δεν πρόκειται να laggarei ούτε για αστείο για την επόμενη 2ετια έχει τα κλτρα γραφικά σε κινητό τούμπανο επεξεργαστή άριστη ποιότητα κατασκευής την κλτρη αποδοχή από developers και αξεσουάρ οθόνη άριστη με ίσως την κλτρη φωτεινότητα σε κινητό!

Ναι όλα αυτά δν δικαιολογουν όμως την τιμή του αλλά άμα τα έχει κάποιος κ θέλει το κλτρο all around κινητο που τα κάνει όλα τέλεια (δν λέω το κλτρο στα πάντα αλλά το κλτρο που τα έχει σχεδων όλα) τότε ναι ας πάρει iPhone!

Και πριν με κραξεις έχω Android meizu m2 note και ήμουν nexusakias 4-5-6 αμα ξέρεις να τα βλέπεις όπως είναι τα πράγματα όμως καταλαβαίνεις και δν εισαι μονοπλευρος και κομπλεξικος

Δημοσ.

σωστος μεγαλη γκομενοπαγιδα το μηλοφωνο!!

Εχει πάλι την κλτρη κάμερα δεν πρόκειται να laggarei ούτε για αστείο για την επόμενη 2ετια έχει τα κλτρα γραφικά σε κινητό τούμπανο επεξεργαστή άριστη ποιότητα κατασκευής την κλτρη αποδοχή από developers και αξεσουάρ οθόνη άριστη με ίσως την κλτρη φωτεινότητα σε κινητό!

Ναι όλα αυτά δν δικαιολογουν όμως την τιμή του αλλά άμα τα έχει κάποιος κ θέλει το κλτρο all around κινητο που τα κάνει όλα τέλεια (δν λέω το κλτρο στα πάντα αλλά το κλτρο που τα έχει σχεδων όλα) τότε ναι ας πάρει iPhone!

Και πριν με κραξεις έχω Android meizu m2 note και ήμουν nexusakias 4-5-6 αμα ξέρεις να τα βλέπεις όπως είναι τα πράγματα όμως καταλαβαίνεις και δν εισαι μονοπλευρος και κομπλεξικος

στα ποστς-σεντονια που γραφεις την λεξη καλυτερο/η γιατι δεν την γραφεις κανονικα?

Δημοσ.

Εχει το g4 μου αριστη ποιοτητα κατασκευης, την καλυτερη αποδοχη απο τους developers, τα καλυτερα γραφικα και την καλυτερη καμερα; Λιγο απολυτο αυτο που ειπες. Στο xda για το g4 εγω δεν βρισκω σχεδον τιποτα, κατασκευη ειναι πλαστικη, γραφικα καλυτερα θα ελεγα οτι εχει το iphone 6s (λογω αναλυσης κυριως που ανακουφιζει αρκετα την καρτα γραφικων) και καμερα συμφωνα με το dxomark εχει την καλυτερη το z5 και περα απο αυτο συμπεραινω οτι το 6s (συμφωνα με οσα εχω ακουσει και μονο!!!!!!!!!) εχει καλυτερη καμερα απο το g4 overall.

Δημοσ.

Εχει το g4 μου αριστη ποιοτητα κατασκευης, την καλυτερη αποδοχη απο τους developers, τα καλυτερα γραφικα και την καλυτερη καμερα; Λιγο απολυτο αυτο που ειπες. Στο xda για το g4 εγω δεν βρισκω σχεδον τιποτα, κατασκευη ειναι πλαστικη, γραφικα καλυτερα θα ελεγα οτι εχει το iphone 6s (λογω αναλυσης κυριως που ανακουφιζει αρκετα την καρτα γραφικων) και καμερα συμφωνα με το dxomark εχει την καλυτερη το z5 και περα απο αυτο συμπεραινω οτι το 6s (συμφωνα με οσα εχω ακουσει και μονο!!!!!!!!!) εχει καλυτερη καμερα απο το g4 overall.

Ολο το ποστ ήταν απάντηση στο θάψιμο του iPhone και εννοώ ότι τι iPhone α έχει και υποστήριξη όχι από xda αλλά από την ίδια την εταιρεία κ εταιρίες αξεσουάρ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...