blueangel3 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Πάρε όποιο σου αρέσει σε αυτά τα λεφτά..πρόβλημα δεν νομίζω να έχεις σε οποιο κινητό και να πάρεις τουλάχιστον στο iphone.. Όποιο και να πάρεις,θα το συνηθίσεις,οπότε δύσκολα θα έχεις πρόβλημα προσαρμογής..
kostas8080 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Πάρε lg g4 και καλύτερο και 250 ευρώ στην τσέπη Διαφορετικα samsung galaxy s6 edge + και βάλε το δίπλα στο iPhone 6s και δες ποιο κολλάει και Αν θες ενα κινητό ανθεκτικό στο χρονο, παρε κάποιο απο τα galaxy s6( μπορεί να μην έχει σημαντικες διαφορες από το g4, αλλά ο επεξεργαστής του είναι πολλα υποσχόμενος)
Fulgore Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καταρχας κανει που δεν εχει αναφερθει(κακως)απο κανενα ειναι οτι το Iphone 6s ειναι 4.7 ιντσες ενω το g4 ειναι 5.5 ιντσες. Η διαφορα ειναι χαοτικη κυριως στην χρηση με το ενα χερι(στο G4 απλα το ξεχναμε).Δεν γινεται να βαζουμε διπλα διπλα 4.7ιντσες με αυτες ενος Phablet. Μονο και μονο αυτο επρεπε να ηταν καθοριστικος παραγοντας του τι προτιμαει ο αλλος να αγορασει,για να μην αναφερω οπως ειπα και παραπανω την τεραστια διαφορα τιμης,ειδικα μεταξυ G4 και Iphone 6s 64b(μιας και δεν αναφερει ποιο μοντελο Iphone). Μηπως ειναι και αυτη αλλη μια κλασσικη περιπτωση που ο ts ρωταει αλλα στο τελος δεν θα παρει τιποτα??Λεω τωρα εγω.. Πάρε lg g4 και καλύτερο και 250 ευρώ στην τσέπηΔιαφορετικα samsung galaxy s6 edge + και βάλε το δίπλα στο iPhone 6s και δες ποιο κολλάει καιΑν θες ενα κινητό ανθεκτικό στο χρονο, παρε κάποιο απο τα galaxy s6( μπορεί να μην έχει σημαντικες διαφορες από το g4, αλλά ο επεξεργαστής του είναι πολλα υποσχόμενος) δεν ειναι ανθεκτικα στο χρονο απο πλευρας updates τα iphone και ειναι τα galaxy???Θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε δηλαδη... Επισης τι εννοεις βαλτα διπλα και δεν ποιο κολλαει...Εχεις δει απο περιεργεια επιδοσεις Iphone 6s???Και δεν μιλαω για το πιο γρηγορο ξεκλειδωμα οθονης μεταξυ Iphone και Nexus αλλα πραγματικες επιδοσεις... Ελεος πια με την πιπιλα των Samsung στην Ελλαδα εχει καταντησει αηδια...Να μου λεγατε εστω για το Nexus 6p με pure android να το καταλαβω που το κινητο πεταει και η Google τα τιμα τα κινητα με ενημερωσεις σε σχεση με τις αλλες εταιριες που τα κρεμανε(βλεπε HTC,Sony,Samsung)... 1
kostas8080 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καταρχας κανει που δεν εχει αναφερθει(κακως)απο κανενα ειναι οτι το Iphone 6s ειναι 4.7 ιντσες ενω το g4 ειναι 5.5 ιντσες. Η διαφορα ειναι χαοτικη κυριως στην χρηση με το ενα χερι(στο G4 απλα το ξεχναμε).Δεν γινεται να βαζουμε διπλα διπλα 4.7ιντσες με αυτες ενος Phablet. Μονο και μονο αυτο επρεπε να ηταν καθοριστικος παραγοντας του τι προτιμαει ο αλλος να αγορασει,για να μην αναφερω οπως ειπα και παραπανω την τεραστια διαφορα τιμης,ειδικα μεταξυ G4 και Iphone 6s 64b(μιας και δεν αναφερει ποιο μοντελο Iphone). Μηπως ειναι και αυτη αλλη μια κλασσικη περιπτωση που ο ts ρωταει αλλα στο τελος δεν θα παρει τιποτα??Λεω τωρα εγω.. δεν ειναι ανθεκτικα στο χρονο απο πλευρας updates τα iphone και ειναι τα galaxy???Θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε δηλαδη... Επισης τι εννοεις βαλτα διπλα και δεν ποιο κολλαει...Εχεις δει απο περιεργεια επιδοσεις Iphone 6s???Και δεν μιλαω για το πιο γρηγορο ξεκλειδωμα οθονης μεταξυ Iphone και Nexus αλλα πραγματικες επιδοσεις... Ελεος πια με την πιπιλα των Samsung στην Ελλαδα εχει καταντησει αηδια...Να μου λεγατε εστω για το Nexus 6p με pure android να το καταλαβω που το κινητο πεταει και η Google τα τιμα τα κινητα με ενημερωσεις σε σχεση με τις αλλες εταιριες που τα κρεμανε(βλεπε HTC,Sony,Samsung)... 1)ποιος σου μίλησε για updates σε σχέση με το iPhone; Εννοούσα το s6 vs g4 (και πως λόγω του ισχυροτερου επεξεργαστή του s6 σε ένα μελλοντικό update ίσως να φανει μεγαλύτερη η διαφορά μεταξύ των δύο κινητών 2)Οσον αφορά την ταχύτητα... Βάλε ένα s6 δίπλα σε ένα iPhone6s και κανε ένα speed test, και δεν κολλάει κανένα, αλλά το s6 είναι και γρηγορότερο (αυτό σε σχέση με αυτό που είπε πως τα Android κολλάνε...Μπες στο YouTube και δες και μόνος σου ανοιγμα εφαρμογών κλπ 3)Σου μίλησε κάνεις για μέγεθος οθόνης; Τι μας λες δηλαδή , δεν ξέρουμε ππσες ίντσες είναι το καθένα; Προφανώς ο άνθρωπος βολευεται και με τις 5.5 4)Οσον αφορά τα updates...Θες απάντηση; Η Apple που αναβαθμίζει ολες τις συσκευές είναι καλυτερη; Για ποιοες τι διαφορά βλέπεις σε κάθε αναβάθμιση (η διαφορά είναι ότι σε κάθε 2-3 αναβάθμισεις προστίθεται στο ios κάποιο χαρακτηριστικο που υπάρχει ήδη στο Android) 5)Ανθεκτικότητα... κάνε μια δοκιμή,να σου φύγει το κινητό(iphone) από μισό μέτρο από το χέρι ,θα σπάσει η οθόνη σαν να το πάτησε αμάξι... Μην σχολιασω και το 1 χρόνο εγγύηση.... Ιδού και η ανθεκτικότητα των iPhone 1
πανοςτ52 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Παιδια καταρχας σας ευχαρηστω για το ενδιαφερον σας αλλα μερικοι παρεξηγησατε δεν ειμαι ασχετος ισα ισα απλα δεν ειχα ποτε στα χερια μου ναυαρχιδα και δεν ξερω τι να κανω π.χ το iphone 4s που εχω λειτουργησει δεν μου εχει κολεισει ποτε ενω πολλα android κινητα σε ενα χρονο σερνονται οπως το htc desire 620g κ.α και γιαυτο ρωταω αμα οντος βγαζουν προβληματα τα android 1
2.1Ohm Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Προβλήματα τα flagships δν βγάζουν άλλο πχ δες lg g2 που δουλεύει κλτρα ίσως και από την μέρα που βγήκε αλλά γνκα αμα εχεις την άνεση πάνε σε iPhone 6s plus όχι στο μικρό δν αξίζει έχει πολλά μειονέκτημα τα σε σχέση με το μεγάλο! Αμα λες το μικρό κλτρα πάνε σε g4!
πανοςτ52 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 το σκευτηκα για το plus αλλα ειναι πολυ μεγαλο,εσυ για ποιο λογο επελεξες να μου πεις να παω στο iphone απο το g4?
Nikos0002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ημουν ανάμεσα στο 6,στο s6 και στο g4..Πηρα το σ6 και δεβ το μετάνιωσα στιγμή..Πηγα σε μαγαζί και τα είδα..Το g4 δεν λογο μεγέθους..Μετά το iPhone δεν μου άρεσε αν και γενικά μ αρέσει η Apple..Το s6 το σκέτο διότι το edge το φοβόμουν λόγο πτωσεων και της 180 ευρώ Διαφορας μεταξύ τους λόγο μόνο της κυρτης οθόνης με εντυπωσίασε η οθόνη του και πραγματικά το γυαλί
πανοςτ52 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 ποσο καιρο το εχεις το s6? κολαει καθολου?
Fulgore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 ποσο καιρο το εχεις το s6? κολαει καθολου? Δεν προκειται να κολλαει το S6. Ουτε το G4 κολλαει,ουτε το P8 ουτε το Nexus 6 και παει λεγοντας. 2
Dinos_12345 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Φιλέ ts welcome to 2015. Σήμερα τα κινητά δεν κολλάνε όπως είχαμε συνηθίσει. Δες το Moto G 3rd Gen που πάει σφαίρα και κοστίζει μόλις 230 ευρώ (τα 16 gb) Εγώ πήρα το G4 καθαρά λόγω κόστους αλλά και μεγέθους. Είναι καί το touchwiz του S6 που δεν μου αρέσει, είναι και το γυαλί πίσω και με έκανε να πάω στο G4 χωρίς δεύτερη σκέψη. Το κινητό πετάει, με όλη τη σημασία της λέξης. Είναι αστεία γρήγορο. Ή στοκ Ρομ της LG έχει αρχίσει να μου αρέσει αρκετά και γενικά η συσκευή αξίζει κάθε ευρώ. Το 6s μόνο και μόνο από το μέγεθος για εμένα είναι εκτός. Οπότε η ερώτηση σου αν κολλάει κάποιο flagship είναι άστοχη στην καλύτερη περίπτωση
Fulgore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 το σκευτηκα για το plus αλλα ειναι πολυ μεγαλο,εσυ για ποιο λογο επελεξες να μου πεις να παω στο iphone απο το g4? Ε τωρα μας δουλευεις ομως ετσι. Μεγαλο το Iphone 6s plus αλλα δεν ειναι μεγαλο το G4???
πανοςτ52 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 το g4 ειναι ποιο μικρο δες τα βιντεο επισεις εχει μια ελαφρος κυρτοτητα το g4 που το κανει ποιο βοληκο ενω το 6s ειναι ορθογωνιο στην αρχη δεν κολανε στη συνεχεια π.χ των 2 χρονον αυτο ειναι που φοβαμαι
2.1Ohm Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Είναι ελάχιστα πιο μικρό! Αλλά κ έτσι όπως τα λες να είναι μέσα στην βδομάδα θα το έχεις συνηθίσει και θα σ φαίνεται νορμάλ μέγεθος! Εδώ το τέρας το NEXUS 6 είχα συνηθίσει και μ φαινόταν φυσιολογικό και τωρα που το βλέπω λέω τι τέρας είναι κ πως το κρατούσα.. Το μέγεθος δν ειναι τόσο πρόβλημα (για μένα τουλάχιστον) γτ συνηθίζεται! Η μικρότερη ζωής μπαταρία όμως η λίγο χειρότερη ανάλυση οθόνης όμως και η λίγο χειρότερη κάμερα (λόγο έλλειψης ois) δν ξέρω κατά πόσο συνηθίζεται!
πανοςτ52 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 σαυτο εχεις δικιο ολες μου η αποριες λυθεικαν εκτος απο μια για ποσο καιρο θα αντεξει χωρις κοληματα π.χ το g4 στο χρονο και γενικα τα android
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα