Προς το περιεχόμενο

iphone 6s η lg g4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια θα ηθελα μερικες γνωμες οποιος μπορει αυτον τον μηνα θα αγορασω κινητο και ειμαι αναμεσα στο lg g4 και στο iphone 6s.Εγω τεινω προς το g4 αλλα εχω ακουσει οτι τα android κινητα αρχιζουν να κολανε μετα απο ενα διαστημα ενω απο το iphone ειμαι σιγουρος οτι αντεχει στο χρονο,δεν θελω να δωσω τζαμπα λευτα γιαυτο και ρωταω οποιος ξερει παρακαλω ας βοηθησει1

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δες το lg g2 2 χρονια μετα ειναι πυραβλος και ισως ακομα απο τα κλτρα κινητα που κυκλοφορουν στην αγορα!
Επισης το g4 που το ειχα μ αρεσε παρα παρα πολυ και εκτος την μπαταρια που ηταν απλα οκ ειναι και γ@@μο τα κινητα!

Αμα ειναι για το 6s plus οκ παρε αυτο για το μικρο για μενα με τπτ μπαταρια χειροτερη οχι OIS χειροτερη οθονη και για τα γουστα μου υπερβολικα μικρη

• Like 1
Δημοσ.

Iphone 6s 640ευρω το φθηνοτερο με μολις 16gb αποθηκευτικο χωρο. https://www.skroutz.gr/s/7423345/Apple-iPhone-6s-16GB.html?from=catspan

Το 64ρι που ειναι πιο σωστο σε συγκριση απο πλευρας χωρου κοστιζει 780ευρω 

https://www.skroutz.gr/s/7504713/Apple-iPhone-6s-64GB.html

Και το ταπεινο G4 https://www.skroutz.gr/s/6592480/LG-G4-32GB.html?from=catspan

Κοινως τα μισα χρηματα. Στα 2.5-3 χρονια αν δεις και σου κολλαει πχ δινεις αλλα τοσα και αγοραζεις και μετα την τοτε Android ναυαρχιδα σαν το G4 που θα εχει πεσει και η τιμη της και εισαι μια η αλλη.

Μονο ετσι μπορει να γινει η συγκριση μεταξυ των κινητων και οχι οι(ας μου επιτραπει η εκφραση)αρλουμπες που γραφεις παραπανω για''δεν θελω να δωσω τσαμπα λεφτα''.

Τσαμπα λεφτα δεν δινεις για το G4 που κοστιζει υπερβολικα φθηνοτερα αλλα για το Iphone απο πλευρας χωρου για το 16ρι.

Βαλτα λοιπον κατω και δεν  τι θες εσυ εμεις δεν γινεται να σου προτεινουμε οταν υπαρχει τοσο μεγαλη χρηματικη διαφορα.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή είσαι άσχετος πάρε το iPhone που έχει πιο απλο interface και κλειστό λειτουργικό θα σ βολέψει πιο πολυ + θα το κάνεις και μόστρα στην καφετέρια....Έτσι και αλλιώς τις δυνατότητες του g4 δεν πρόκειται να τις χρησιμοποιήσεις .

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή είσαι άσχετος πάρε το iPhone που έχει πιο απλο interface και κλειστό λειτουργικό θα σ βολέψει πιο πολυ....Έτσι και αλλιώς τις δυνατότητες του g4 δεν πρόκειται να τις χρησιμοποιήσεις .

Οτι πιο ασχετο μπορουσε να γραψει καποιος.... Ναι τρομερα δυσκολο το Android.

• Like 6
Δημοσ.

Επειδή είσαι άσχετος πάρε το iPhone που έχει πιο απλο interface και κλειστό λειτουργικό θα σ βολέψει πιο πολυ + θα το κάνεις και μόστρα στην καφετέρια....Έτσι και αλλιώς τις δυνατότητες του g4 δεν πρόκειται να τις χρησιμοποιήσεις .

Ισοπέδωση 

• Like 3
Δημοσ.

Μόνο και μόνο για το Value for Money το G4.

Οι διαφορές που έχουν τα 2 αυτά κινητά δεν είναι σε καμία περίπτωση της τάξης των 200€ (διαφορά που έχουν στην αγορά) οπότε είναι χάσιμο χρόνου να γίνει αναλυτική σύγκριση κατά την άποψη μου.

• Like 3
Δημοσ.

Οτι πιο ασχετο μπορουσε να γραψει καποιος.... Ναι τρομερα δυσκολο το Android.

Ισοπέδωση 

γιατι ασχετο??? για σενα ισως ολα τα interfaces ειναι ευκολα γιατι εισαι προχωρημενος χρηστης για καπιους που δεν εχουν μεγαλη εμπερια ολα παιζουν ρολο.... και ολοι γνωριζουμε οτι το ios εχει απο τα πιο ευκολα, ελαφρια ui απ ολα τα λειτουργικα αν λεω κατι λαθος ή ασχετο διορθωσε με..

Δημοσ.

γιατι ασχετο??? για σενα ισως ολα τα interfaces ειναι ευκολα γιατι εισαι προχωρημενος χρηστης για καπιους που δεν εχουν μεγαλη εμπερια ολα παιζουν ρολο.... και ολοι γνωριζουμε οτι το ios εχει απο τα πιο ευκολα, ελαφρια ui απ ολα τα λειτουργικα αν λεω κατι λαθος ή ασχετο διορθωσε με..

Αλλο το ελαφρη αλλο το δυσκολο!

Τι το δυσκολο εχει δλδ το android?

Ειναι πιο δυσκολο να πατησεις το ΜΕΝΟΥ δλδ και να δεις τις εφαρμογες σου απο το να τις εχεις ολες στην αρχικη!

Ναι rocket science!

Και iphone δν περνουν οι ασχετοι! Αλλα οι πιο συνιδοτοποιημενοι που δν εχουν οικονομικο προβλημα οι αυτοι που δν τους νοιαζουν τα λεφτα κ περνουν οτι πιο καλο(ακριβο) υπαρχει!

• Like 5
Δημοσ.

Η μόνη "δυσκολία" με το Android είναι να κλείνεις τις εφαρμογές κανονικά, χωρίς να πηγαίνεις πίσω πίσω με το back button και πάλι μόνο αν το έχεις μάθει στραβά.Για πες μου πόσο ακόμα δύσκολο είναι το Android. Ίσα ίσα μπορεί να σκεφτεί κάποιος ότι θα είναι πιο εύκολο από το IOS γιατί είναι πιο φθηνό και ο αρχάριος χρήστης το αγοράζει.

Δημοσ.

Αλλο το ελαφρη αλλο το δυσκολο!

Τι το δυσκολο εχει δλδ το android?

Ειναι πιο δυσκολο να πατησεις το ΜΕΝΟΥ δλδ και να δεις τις εφαρμογες σου απο το να τις εχεις ολες στην αρχικη!

Ναι rocket science!

Και iphone δν περνουν οι ασχετοι! Αλλα οι πιο συνιδοτοποιημενοι που δν εχουν οικονομικο προβλημα οι αυτοι που δν τους νοιαζουν τα λεφτα κ περνουν οτι πιο καλο(ακριβο) υπαρχει!

το γνωριζω αυτο....το πα και πιο πανω για σενα πχ που δεν εισαι ασχετος ολα ειναι ευκολα για καποιυς που δεν γνωριζουν υπαρχουν διαφορες...

αν δεν σε νοιαζουν τα λεφτα δεν σε κανει σχετικο
Δημοσ.

το γνωριζω αυτο....το πα και πιο πανω για σενα πχ που δεν εισαι ασχετος ολα ειναι ευκολα για καποιυς που δεν γνωριζουν υπαρχουν διαφορες...

αν δεν σε νοιαζουν τα λεφτα δεν σε κανει σχετικο

δν ειπα αμα δν σε νοιαζουν τα λεφτα οτι σε κανει σχετικο αλλα και εγω αμα ειχα λεφτα να μ περισευαν θα επερνα και εγω iphone να το δοκιμασω δν ξερω αν θα το κρατουσα αλλα θα το επερνα!

Οσο hate και να υπαρχει κακα τα ψεμετα το iphone ειναι τα κλτρα all around κινητα που αντεχουν στην χρονο κ απο αποψη ποιοτητας και απο αποψη λειτουργικου αλλα η τιμολογιακη πολιτικη ειναι για τα μπαζα αλλα κανουν αφου πουλαν! Κ σου μιλαω εγω που δν ειχα ποτε iphone παρα μονο δοκιμασα λιγο καιρο του αδερφου μ και ημουν φανατικος nexusakias! (4-5-6 ειχα και αμα ειχα την δυνατοτητα θα πηγαινα και στο 6Ρ)

Και εδω η μανα μου 50 χρονων τοσα χρονια με τηλεφωνο με κουμπακια και σε μια βδομαδα εμαθε το τηλεφωνο τις (ενα lg l70 νμζω) που για να ανοιξει το pc με ρωταει ποιο κουμπι πατας πλακα κανεις?!

Τωρα για νεο ειτε μεγαλο αλλα που ασχολητε με την τεχνολογια (η εχει θεληση να μαθει) δυσκολο δν θα του φανει τπτ!

• Like 1
Δημοσ.

Αμα το παμε ετσι ας παρει Windows phone που θα του βγει και φθηνοτερα.

Τι παει να πει ειμαι προχωρημενος χρηστης.Παιρνεις ενα κινητο και οσο το δουλευεις τον πρωτο καιρο το μαθαινεις. Ολα θεμα συνηθειας ειναι. Για καποιον που προερχεται απο feature phone(με κουμπακια δηλαδη),ειτε Windows phone,ειτε Iphone,ειτε Android να του δωσεις θα του δειχνουν σαν εξωγηινα πραγματα. Μετα απο 1 εβδομαδα ομως χρησης θα το εχει μαθει απεξω. Ολα ειναι θεμα συνηθειας καθαρα. Και ειδικα αν δεν εισαι και απαιτιτηκος χρηστης και δεν πειραξεις δηλαδη και το Android σου,θα σου βγαλει περισσοτερο καιρο χωρις θεματα .

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...