Προς το περιεχόμενο

Tv 40' samsung ue40h5003 299€ you.gr [ ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Για μενα δεν αξιζει απο την στιγμη που αγοραζοντας την οποια δηθεν* προσφορα (*σε λεφτα δηλαδη που ηταν τα φυσιολογικα προ εξαμηνου), ειναι σαν να επιβραβευω και επικροτω οσους ανεβαζουν τιμες.

Το δολαριο δεν ανεβηκε το τελευταιο εξαμηνο, εκει ηταν που ειναι και τωρα. Απο τον Μαρτιο (προ cc) μαλιστα ηταν στο 1.05. Οι αυξησεις ηρθαν με τον 7-2015.

• Like 1
Δημοσ.

Το όλο θέμα με το frame rate είναι για το ποδόσφαιρο και τις "γρήγορες" ταινίες με εκρήξεις, γρήγορες εναλλαγές κλπ;

Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρουν περισσότερο οι "αργές" ταινίες - π.χ. κοινωνικές οπότε να υποθέσω ότι είμαι ΟΚ με τα 50Hz ή είναι λάθος η συλλογιστική μου;

• Like 1
Δημοσ.

Για μενα δεν αξιζει απο την στιγμη που αγοραζοντας την οποια δηθεν* προσφορα (*σε λεφτα δηλαδη που ηταν τα φυσιολογικα προ εξαμηνου), ειναι σαν να επιβραβευω και επικροτω οσους ανεβαζουν τιμες.

Σε αυτο συμφωνώ απόλυτα και αυτος είναι ο λόγος που εδω και 3-4 μήνες ψάχνω τηλεόραση και δεν πήρα ακόμα... Απλά ίσως με αυτο τον τρόπο περιμένω κανα χρόνο...

Δημοσ.

Σε αυτο συμφωνώ απόλυτα και αυτος είναι ο λόγος που εδω και 3-4 μήνες ψάχνω τηλεόραση και δεν πήρα ακόμα... Απλά ίσως με αυτο τον τρόπο περιμένω κανα χρόνο...

Και γω περιμένω για μια καλή προσφορα σε τηλεόραση 40-50" τους τελευταίους μήνες αλλά τζίφος. Οι ελπίδες μου είναι πια στα Χριστούγεννα..

• Moderators
Δημοσ.

Το όλο θέμα με το frame rate είναι για το ποδόσφαιρο και τις "γρήγορες" ταινίες με εκρήξεις, γρήγορες εναλλαγές κλπ;

Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρουν περισσότερο οι "αργές" ταινίες - π.χ. κοινωνικές οπότε να υποθέσω ότι είμαι ΟΚ με τα 50Hz ή είναι λάθος η συλλογιστική μου;

Λαθος ειναι. Δεν εχει σημασια τι βλεπεις. Το ενα εχει κινηση 24-25HZ το αλλο ομαλη σαν να το βλεπεις μπροστα σου. Ακομα και οταν περπατα αργα και σκεπτικα ενας ανθρωπος φαινεται. Και σε Ελληνικες ταινιες με την Βουγιουκλακη το ιδιο ειναι το αποτελεσμα της ομαλης κινησης για να γινω γλαφυρος :P.

• Like 1
Δημοσ.

Και γω περιμένω για μια καλή προσφορα σε τηλεόραση 40-50" τους τελευταίους μήνες αλλά τζίφος. Οι ελπίδες μου είναι πια στα Χριστούγεννα..

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, είμαι σε παρόμοια κατάσταση... Αν δω κάτι θα σου στείλω pm... Tα cc μας πήγαν πολύ πάνω στις τιμές, ας ελπίσουμε να βγει κάτι στις εορτές... 

• Like 1
Δημοσ.

και οι 2 50-60 πραγματικα εχουν και οι περισσοτερες ας λενε και 800 50 εχουν στις τιμες μεχρι 500-600ε 

αν ισχύει αυτό που λες, εγώ που δίνω το πολύ μέχρι 400 ευρώ αναγκαστικά περιορίζομαι σε 50Ηz (πραγματικά) οπότε αυτή η προσφορά αποκτά νόημα για μένα...

Και κάτι άλλο: πώς μαθαίνω τα πραγματικά Ηz και όχι αυτά του μάρκετινγκ (γιατί όλες βλέπω γράφουν 100 ή 200HZ...)

ΥΓ: Συγγνώμη αν πάω το όλο νήμα οff-topic αλλά δεν τα ξέρω καλά και προσπαθώ να μην κάνω χαζή αγορά

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρά είναι η TV. Τηλεόραση είναι των 300€, 40'', samsung δεν χρειάζεται πολύ σκέψη.

Αν σας αρέσει οποιαδήποτε "κοινή" ΤΒ βλέπεται τώρα, αυτή θα σας αρέσει μάλλον περισσότερο.

Δημοσ.

η τιμή τηρούμενων των συνθηκών είναι πολύ καλή για μια απλή 40άρα επώνυμη , εγώ πήρα το φετινό μοντέλο j5002 στα 339 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος για τα χρήματα που έδωσα, δεν είναι σούπερ που σε αφήνει με το στόμα ανοικτό αλλά δεν είναι κ του πεταματού , λογικά θα είναι το ίδιο pls πάνελ .

• Like 1
Δημοσ.

η τιμή τηρούμενων των συνθηκών είναι πολύ καλή για μια απλή 40άρα επώνυμη , εγώ πήρα το φετινό μοντέλο j5002 στα 339 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος για τα χρήματα που έδωσα, δεν είναι σούπερ που σε αφήνει με το στόμα ανοικτό αλλά δεν είναι κ του πεταματού , λογικά θα είναι το ίδιο pls πάνελ .

Μήπως ξέρεις πόσο είναι το πραγματικό frame rate της δικιάς σου; Στο you.gr λέει 200 PQI

Δημοσ.

60 πρέπει να είναι.

Όλες οι TV στην Ευρώπη έχουν 50Hz ή πολλαπλάσιά του. 60Hz έχουν στις ΗΠΑ και δεν ξέρω που αλλού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...