Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αλλαξω σκληρο στο φορητο που εχω γιατι αυτος εδω ξεψυχαει, θελω λοιπον να ρωτησω αυτος που εχω ειναι ενας toshiba 2.5" στα 500 γιγα εκτος απο το οτι ειναι 2.5: κοιταω κατι αλλο οι ολοι οσοι ειναι κανουν.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εφόσον ειναι sata ο δίσκος και 2.5 δεν χρειάζεται να δεις κατι αλλο

τωρα που το λες ενω ειναι sata στις πληροφοριες συστηματος τον εχει σαν ata.

http://www.cnet.com/products/toshiba-mk5076gsx-hard-drive-500-gb-sata-300-series/specs/

οποτε παιρνω οποιον ειναι, λεω να παρω εναν φθηνα με 30 ευρω απλα για τωρα και αργοτερα μαλλον θα κανω νεο συστημα απο το μηδεν.

Δημοσ.

Ενημερωτικά, δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο το sata και τις 2.5 ίντσες αλλά και το πάχος.

Πολλά λαπτοπ δέχονται μόνο 7mm δίσκους (ultrabook κυρίως) και αυτοί των 9.5mm δεν χωράνε μέσα.

Βέβαια όλα τα παλιά λαπτοπ 9.5 mm πάχος είχαν.

• Like 2
Δημοσ.

Το SATA ειναι το Serial Ata :)

ναι το γνωριζω αυτο ελεγα μηπως η μαμα εταιρεια ειχε κανει καμια πατεντα και δεν τον ειχε συνδεση σειριακα

ssd αξιζει να παρω μου περασε σαν σκέψη γιατι λογικα τωρα με τον νεο σκληρο θα βαλω τα δεκαρια. 

Δημοσ.

Αξίζει η αγορά του ssd ναι απλα θα εχεις λιγότερη χωρητικότητα σε σχέση με τον μηχανικό οποτε αν δεν σε πολυενδιαφέρει αυτο ssd ειναι μονόδρομοσ

Δημοσ.

Βαζεις τον μηχανικο δισκο ειτε σε εξωτερικο κουτι , ειτε στην θεση του cd και εχεις χωρο για backup.

Δημοσ.

Ποιο λαπτοπ έχεις γράψε.

Toshiba l505 13n

Αξίζει η αγορά του ssd ναι απλα θα εχεις λιγότερη χωρητικότητα σε σχέση με τον μηχανικό οποτε αν δεν σε πολυενδιαφέρει αυτο ssd ειναι μονόδρομοσ

Ναι δεν έχω θέμα απλά βλέπω ότι όλοι τρέχουν με ταχύτητα 6gbs ενώ έγω έχω 3, θα δω διαφορά ?

Δημοσ.

Toshiba l505 13n

Ναι δεν έχω θέμα απλά βλέπω ότι όλοι τρέχουν με ταχύτητα 6gbs ενώ έγω έχω 3, θα δω διαφορά ?

Από προσωπική εμπειρία με ssd  διαφορά θα δεις αλλά ...... δεν μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις δυνατότητες του ssd γιατί  ενώ ο δίσκος θα σου δίνει 6 εσύ θα μπορείς να πάρεις μόνο 3. Αλλά σε εκκίνηση και άνοιγμα προγραμμάτων θα δεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...