Gio96 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα tablet γύρω στα 130 150 ευρώ μεταχειρισμένο η καινούργιο το θέλω για καμία εργασία και σερφάρισμα υπάρχει κάποιο αξιόλογο η δεν αξίζει ?Να προσθέσω ότι έχω ένα λάπτοπ με τον αδερφό μου απλά το θέλω για προσωπική μου χρήση !!
_chris_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 φίλε μου τα tablets δε βολεύουν για εργασίες. εξαρτάται τι εννοείς βέβαια και εργασία. αν εννοείς εργασίες για σχολείο /σχολή με word και τέτοια.. κλάφτα. θα κάνεις τον τριπλάσιο χρόνο για κάτι απλό
Gio96 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Όσον αφορά το διάβασμα διαφανειών pdf και την φύλαξη τον αρχείων μου σε ένα δικό μ χώρο δεν αξίζει πάλι?θα είναι τζάμπα λεφτά λεςς ;
_chris_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 επειδή έχω και laptop, σταθερό και tablet 10' (android). όταν θέλω να κάνω σοβαρή δουλειά πάω στο σταθερό λόγω της οθόνης 20', για κάτι στα γρήγορα χρησιμοποιώ το laptop και μου κακοφαίνεται η χαμηλότερη ανάλυση σε σχέση με την οθόνη του σταθερού. το tablet το έχω μόνο αν είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και θέλω να σερφάρω, να δω καμιά είδηση, να διαβάσω κανένα pdf. λόγω δουλειάς ασχολούμαι πολύ με κείμενα word/excel... λίγες φορές που δοκίμασα να γράψω κάτι κείμενα επειδή βαριόμουν να πάω στον υπολογιστή με έπρηξε. τώρα αν προσθέσεις εξτρά πληκτρολόγιο δε ξέρω πως θα είναι, αλλά και πάλι η μικρή οθόνη δε θα σε βολέψει. για μένα τα tablets δε κάνουν για σοβαρή δουλειά. δε βολεύουν. αν θες όπως είπες απλά να διαβάζεις αρχεία, να σερφάρεις και να κάνεις ψιλοπράγματα οκ. δοκίμασε να κάνεις εργασία σε word/excel στο tablet, με το πληκτρολόγιο να καλύπτει τη μισή οθόνη και πες μου σε πόση ώρα θα το πετάξεις απ το παράθυρο. είναι απλά σε ποια χρήση δίνεις προτεραιότητα, τα tablets είναι "παιχνίδια". εξαιρώ τα τύπου surface τα οποία δεν έχω δοκιμάσει , τα οποία εξάλλου είναι εκτός του budget σου 1
AggelosTz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Για social media και για χάζεμα στο ίντερνετ προτιμώ το smartphone μου (5" οθόνη), για εργασίες word/excel αποκλειστικά το λάπτοπ λόγω οθόνης και ευκολίας γραψίματος,multitasking κτλ κτλ. Πήρα τάμπλετ 10" λόγω του γενικού Hype νομίζοντας ότι θα ήταν μια μέση λύση...τελικά το τρώει η σκόνη. Είναι βασανιστήριο για εργασίες (αν και είναι ιδανικό για να διαβάζω βιβλία), όταν θέλω ίντερνετ για εργασιες χρησιμοποιώ λάπτοπ (ευκολία εναλλαγής σε πολλά παράθυρα, copy-paste σε ανοιχτό έγγραφο word, παίζει και κανά Mp3 στο backround ) γενικά η χρήση του λάπτοπ δεν μπορεί να αντικατασταθεί ακόμα πλήρως από οποιοδήποτε ταμπλετ (εκτός του surface νομίζω). Γνώμη μου χίλιες φορές ένα φθηνό λάπτοπ των 250 ευρώ για office, ίντερνετ, ανάγνωση pdf, μουσική και να βλέπεις και καμιά ταινία σαν άνθρωπος ειδικά τώρα που πλησιάζουν γιορτές πέφτουν πολύ οι τιμές και μπορείς να βρείς και μτχ σε καλή τιμή. 1
Gio96 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά απλά ήθελα ταμπλετ λόγω της φορητοτηταςς του μπορώ να διαθέσω τελικά μέχρι 160. Είναι πάντως πολύ μεγαλύτερη ευκολία να κουβαλάω το ταμπλετ παρα το λάπτοπ θα ήθελα να διάβαζα κάποιες σημειώσεις από εκεί και να αποθηκευω αρχεία (της σχολής πάντα )πιστεύεται ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο που να. Καλύψει τις ανάγκες μ!Επίσης θα με βόλευε πολύ να το παίρνω σε διάφορες εξορμήσεις !!!
xpera_x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ένα Windows tablet/hybrid δε θα βόλευε για τις οριακές απαιτήσεις;
alx301 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 οριακά, πιστεύω ΔΕΝ θα σε βόλευε. (πρωη κάτοχος Asus T100) Πολύ μικρή οθόνη ίσως τα καινούργια hybrid σε 12''-13'' να είναι καπως καλύτερα μαζί με ένα δικό σου ποντίκι
xpera_x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγώ απαντάω στο φίλο που άνοιξε το θέμα. Με την ευκαιρία, προτείνω hybrid γιατί έχει ενσωματωμένο touchpad εκτός από πληκτρολόγιο και θεωρώ δεδομένο πως ο φίλος έχει αποδεχθεί το μέγεθος της οθόνης από τη στιγμή που ψάχνει για τάμπλετ. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2015 από xpera_x
avassos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 CHUWI VI10 με dual boot και κανονικες θυρες usb
stelios18120 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγω εδω και 1 μηνα εχω το vero w120i με 11.6" full hd οθονη και full size usb +παρα πολυ στιβαρο και καλο αποσπωμενο πληκτρολογιο και το εχω βολευτει 100% (Βεβαια αν μπορεσεις να βαλεις το χερι στην τσεπη με +100 ευρω αξιζει παρα παρα πολυ) Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2015 από stelios18120
ritaaa Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 παιδια εχω αναλογο θεμα..ο υπολογιστης μου σερνεται..θελω απλο σερφαρισμα και οπωσδηποτε το word λογω της δουλειας μου..σκεφτομουν να βολευτω με κανενα οικονομικο windows tablet..ομως απο οτι διαβαζω στα σχολια παραπανω μαλλον δεν θα μπορεσω παλι να κανω τη δουλεια μου..
vgiozo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Εγώ θα έλεγα πως εννοείται πως όταν κάποιος θέλει tablet για εργασίες, δεν θα δακτυλογραφεί μακροσκελή κείμενα στο on-screen πληκτρολόγιο...είτε θα πα΄ρει κάποιο bluetooth είτε θα συνδέσει κανονικό μέσω OTG... Καταρχάς θα πω πως αν το θέλεις για εργασίες, πάρε οπωσδήποτε 9.7" ιντστών. Για διάβασμα pdf και για ιδιαίτερα φορητή γραφομηχανή είναι επαρκές. Εγώ έχει τύχει να χρησιμοποιήσω πολύ συστηματικά τέτοιο tablet για μελέτη (διάβασμα pdf), έντονη χρήση browsing και γραφομηχανή και ανταποκρίθηκε μια χαρά...είχα τότε το Teclast X98 Air II... ...το browsing με ΙΕ είναι εξαιρετικό αλλά με τον Firefox που χρειαζόμουν εγώ, δεινοπάθησα...οπότε μείνε στις βελτιστοποιημενες εφαρμογές για το καλύτερο αποτέλεσμα (και σε ταχύτητα και σε χρήση μπαταρίας). Αν είσαι συνειδητοποιημενος ως προς τα όρια της συσκευής, θα σου κάνει μια χαρά...με ένα καλό φορητό πληκτρολόγιο, θα είσαι άρχοντας... ...έχοντας περάσει πάντως από αυτό το στάδιο ο ίδιος, πλέον θα προτιμούσα ταμπλέτα με SSD, γιατί εκεί - όχι στον επεξεργαστή - είναι ο περιορισμός τους. ...προσωπικά λιγουρεύομαι το Cube i7 Stylus, αλλά με τιμή κοντά στα 280-300€, υπάρχουν εξαιρετικές λύσεις για κανονικά και τούμπανα φορητά από ebay...(πέρυσι πήρα ένα Lenovo T520 στα 300€ και είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα