Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση ΨΥΞΗΣ PC μόνο.

TsoliasGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατιιιιί; Γιατί τόσο μεγάλο τροφοδοτικό και bronze μάλιστα; Αυτό της Cougar δεν είναι;

Είναι το Corsair το τροφοδοτικό όχι το cougar.Είναι αρκετά αξιόπιστο brand αν και εάν αγόραζα νέο θα πήγαινα σε EVGA λόγω 10 ετών εγγύησης.Όπως και να έχει απο αυτό που φοράω (Silverstone Decathlon 800w full modular) είναι ανώτερο αυτό.

Αν θα πάρεις κουτί πάντως βρίσκεις αξιόλογο με 100-150 το πολυυυυ. Όποια κοιτάξεις να τσεκάρεις reviews και πιο ταιριάζει στις ανάγκες και στα γούστα σου. Αλλα να χωράει κιόλας το hardware. Τροφοδοτικό 1200w ειναι πολύ αλλα αν ειναι τζάμπα why not! Ειδικά αν ειναι κιόλας 80+. Απο aio επειδή σε βλέπω αποφασισμένο, δυνατές γενικά οι hydro 240/280 της corsair. Και σε nepton 240m θα κοίταζα. Το θέμα θορύβου να έχεις υπόψιν δλδ ίσως αν εχουνε θόρυβο να χρειαστείς νέα φαν στο radiator.

Θα σε παρακαλόυσα και εσένα και τους συνφορουμίτες να μου προτείνετε κάποιο κουτί για βάλω και μια υδροψυξη.

Και θα σας παρακαλούσα επίσης να προτείνετε μια υδρόψυξη για το νέο κουτί με κάποια στανταρ.

Δηλαδή να πάρω κουτί για την υδρόψυξη με πολύ καλό χώρο για cable management και να βρούμε μια "ήρεμη" υδρόψυξη η οποία να μην είναι μόνο για cpu αλλά και για 2 GPU (GTX 295) μιας και οι κάρτες είναι "κτήνη" και δεν υπάρχει λόγος να τις αλλάξω (βλεπεις είναι σε άριστη κατάσταση μιας και κάθε 2 μήνες ανοίγονται,καθαρίζονται και αλλάζεται θεμοαγώγιμη όπως κάνω και στο cpu -υπερβολή ναι αλλά το pc είναι απλά καινούριο ουσιαστικά και δεν έχει μεγάλο κόστος η παστούλα να πείς......αγοράζω μια Αrctic Silver 5 κάθε φορά).

Για να επανέλθουμε στο δια ταυτα το θέμα είναι οτι πρέπει η υδρόψυξη να είναι η πιο αθόρυβη που θα βρούμε και το κουτί να αγοραστεί ειδικά για την υδρόψυξη.Το μόνο που θέλω για το κουτάκι είναι να είναι για μεγάααααλες μητρικές μιας και κάποια στιγμή θα πάω στην κορυφαία MSI Gaming mobo σε s1150 και αυτήν θα την χαρίσω σε κάποιον τυχερό.

Budget μόνο για υδρόψυξη ~300ευρώ μαζί με εξτραδάκια σωληνάκια για τις κάρτες γραφικών.

Budget για κουτί....τί να σου πώ...ξέρω γώ;όσο πιο φτηνά τόσο πιο καλά μιας και μόλις ξεμπερδέψω απο αυτό τον μπελά θέλω να βάλω κάτω να χτίσω ένα i7xtreme σε 2011-3 με το ραχάτι μου........

γιατι εχεις βαλει 3 να βγαζουν και 1 μονο να βαζει θα υπαρχει υποπιεση και θα εχεις περισωτερη σκονη μεσα γιατι ο αερας δεν θα παιρναει μονο απο τα φιλτρακια που εχουν τα φανακια αλλα και απο γυρο-γυρο επισης με 2000rpm's δεν σου παιρνει το κεφαλι;;; (συγνωμη για τα ορθωγραφικα μου λαθοι)

Φίλε Γιώργο θα ξεκινήσω ανάποδα με εσένα.Το οτι κάνεις ορθογραφικά λάθη δεν λέει τίποτα και δεν πρέπει να ζητάς συγνώμη.

Όλοι κάνουμε δεν είσαι ο μόνος. :-)

3 θέσεις για ανεμιστηράκια για εξαγωγή εχει το κουτάκι και γέμισα τα slot.Aπλά τα 2 slot στην οροφή είναι 140mm μεγεθος και έβαλα 120mm γιατί τα είχα σπίτι και δεν αγόρασα.(Αμαρτία να πάνε αναξιοποίητα και να σκονίζονται λέω.Και έχει το κουτί παραδόξως μονο μια θέση για ανεμιστήρα εισαγωγής και μονο μπροστά.

Θα ανεβάσω εικόνες μετά που θα ξημερώσει να δεις και εσύ και τα παιδιά το χώρο που έχω διαθέσιμο.

Ευχαριστώ άπαντες για τον χρόνο σας!

Αναμενω με αγωνία την σωτήρια λύση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σου δώσω μια πολύ φιλική συμβουλή αν μου επιτρέπεις ?

Ξεκίνα το 2011-3 όσο πιο γρήγορα μπορείς..

Έχει περισσότερο ενδιαφέρον κ παιγνίδι και εκεί ότι χρήματα κ να ρίξεις τουλάχιστον θα πιάσουν τόπο.

Επίσης μην θεωρείς τις MSI κορυφαίες μητρικές,είναι μέτριες με αρκετά προβλήματα.

Τα 300 ευρώ δύσκολα θα φτάσουν για 1 CPU κ 2 GPU σε custom.

Καλή συνέχεια από εμένα :)

• Like 1

Να σου δώσω μια πολύ φιλική συμβουλή αν μου επιτρέπεις ?

Ξεκίνα το 2011-3 όσο πιο γρήγορα μπορείς..

Έχει περισσότερο ενδιαφέρον κ παιγνίδι και εκεί ότι χρήματα κ να ρίξεις τουλάχιστον θα πιάσουν τόπο.

Επίσης μην θεωρείς τις MSI κορυφαίες μητρικές,είναι μέτριες με αρκετά προβλήματα.

Τα 300 ευρώ δύσκολα θα φτάσουν για 1 CPU κ 2 GPU σε custom.

Καλή συνέχεια από εμένα :)

Πόσα προτείνεις εσύ να διαθέσω καθαρά για υδρόψυξη;

Το 2011-3 θα το ξεκινησω μετά το πάσχα λόγω υψηλών τιμών (να μάσουμε και κάνα φράγκο ντε!μας μάδησε η τεχνολογία)

Υπάρχουν κάτι hybrid aio πχ της EK που κάνουν και για gpu, ακριβούτσικες όμως. Κοίτα eshop Kai σκρουτζ. Αν και με τα ίδια λεφτά ή με λίγα επιπλέον πας σε custom. Κουτί προτείνω ενα full tower, κατ εμέ το phanteks ethoo pro κοντά στα 110-120 ευρώ. Πολύ καλό

vfm. Thermaltake v51 στα 110 επίσης aio friendly. Απο custom υδροψυξη να σου προτείνουμε κάποιοι πιο έμπειροι μιας και δεν έχω ασχοληθεί με custom ακομα.

Το Silverstone Decathlon DA800 που έχεις στις φωτο με λίγο ψάξιμο είδα ότι έχει αρκετές ασφάλειες και είναι κατηγορία tier 2a αν δεν κάνω λάθος. Έχει καλά χαρακτηριστικά και λέει δίνει 66A στα 12V. Japanese capacitors κλπ. Φαίνεται ποιοτικό

Τωρα στην περίπτωση που δεν επισκευάζεται ή θέλει αρκετά λεφτά ή δεν έχει εγγύηση σου προτείνω evga g2/super flower leadex /seasonic/antec/cooler master v series/corsair rm series. Στα 650-800 w κατα προτίμηση 80+ gold

To decathlon είναι άψογο.

Το μεγάλο είναι για επισκευή και περιμένω να δώ ακριβώς το μοντέλο του.

Απλά θα πάω σε πιο πολλά watt για να σηκώσω GTX295 Quad SLI (μιας και είναι η κάθε μια sli απο μόνη της)

Σε quad θες αρκετά watt. Υπολόγισε ποσα χρειάζεται το σύστημα σου στην αναβάθμιση αυτη και πάρε το ανάλογο τροφοδοτικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...