testit Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έχουν βγει mediaplayers 4k (UHD resolution); Τι είναι τα x265/H.265; Τι πρέπει να έχει ένας mediaplayer 4k ώστε να είναι χρήσιμος για μια διετία-τριετία; Βλέπω ότι έβγαλε η Sony mediaplayer 4k με 600-700 ευρώ, βλέπω και στο skroutz mediaplayers 4k με 80-100 ευρώ! Τι πρέπει να προσέξω στο ψάξιμό του; (ΥΓ. Ψάχνοντας, έπεσα εδώ όπου δίνονται αρκετές πληροφορίες. π.χ. είναι απαραίτητο η uhd τηλεόραση να έχει είσοδο hdmi 2.0a και HDCP 2.2. O mediaplayer αυτός, πιθανά κάνει τη δουλειά! Αν κάποιος είναι ψαγμένος στο θέμα, ας επιβεβαιώσει!) Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2015 από testit
ababapanos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ειμαι και εγω στην ιδια φαση με εσενα μετα την αγορα καινουριας 4Κ TV , και μετα απο ψαξιμο , ειδα πως το καλυτερο ειναι το NVIDIA SHIELD αλλα εχει 230 ευρω απο amazon και περιπου 290 απο Ελλαδα
testit Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Από όσα έψαξα (το τελευταίο 3ήμερο) στο νετ για media player 4k, επιφυλάσσομαι. Οι κατασκευαστές/πωλητές τηλεοράσεων 4k δεν αναφέρουν όλες τις πληροφορίες (εφόσον δεν τους ρωτάνε οι υποψήφιοι αγοραστές) ή "θα το ρωτήσουν"... και μετά την αγορά οι συμβουλές των πωλητών είναι: "περιμένετε update στο firmware, κάποια στιγμή θα το φτιάξουν"!. Σχημάτισα την εντύπωση ότι υπάρχουν πολλά ζητήματα ασυμβατοτήτων στη διασύνδεση τηλεοράσεων και mediaplayers (tvbox android). Ζητήματα codecs. Απαραίτητο το hdmi 2.0a και το HDCP 2.2. Ακόμα, δε μπόρεσα να συλλέξω πληροφορίες και την υποστήριξη των υπότιτλων στα ελληνικά, σε όλα αυτά τα tvbox. Όλα αυτά με κάνουν να σκέφτομαι, ότι μόνο ο Η/Υ μπορεί να παίξει το ρόλο του mediaplayer, με συνεχείς ανανεώσεις των software codecs και με μια καλή κάρτα γραφικών με hdmi 2.0a και HDCP 2.2. Προσωπικά έχω μείνει ικανοποιημένος από τις κάρτες amd - αντίθετα από τις nvidia που παρουσίαζαν πολλές φορές ζητήματα με το λογισμικό τους Περιμένω ότι θα βγάλει σύντομα η AMD (ως τα Χριστούγεννα) κάρτα 4k με hdmi 2.0a και HDCP 2.2. Νομίζω ακόμα ότι θα αργήσει η ενσωμάτωση αυτών των δυνατοτήτων στις smart 4k! Ή θα τις κάνουν πανάκριβες τις συγκεκριμένες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα