nikospsaras Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δεν μπορω να μπω στο bios. Εβαλα καρτα γραφικων στον υπολ/στη και συνδεσα δυο μονιτορ σε hdmi και vga.Ο υπολ/στης ανοιγει και παει απ' ευθειας στον κωδικο εισοδου. Δεν εμφανιζει στην αρχη τιποτε και οτι πληκτρο να παταω (F2-F8-F10-Del)δεν μπορω να μπω. Αυτο συμβαινει οταν ειναι συνδεδεμενες και οι δυο οθονες. Μολις βγαλω την μια οθονη,ξεκιναει κανονικα,μου διχνει στην αρχη τη μητρικη και μπαινω ανετα στο bios.Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει. Μια βοηθεια απο τους διαχειριστες η καποιον που γνωριζει το προβλημα...
άδικος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ποιο είναι το κουμπί που μπαίνει; Ποια μητρική;
`wearhint` Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 εχω την ιδια συνδεση οθονης, vga & hdmi. ανοιγει ο υπολογιστης στην hdmi ΑΛΛΑ το startup το κανει στην vgaοποτε για να μπεις στα bios πρεπει να βλεπεις την vga εισοδο.
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Στο bios και κυρίως τώρα με τα UEFI δεν μπαίνουμε περιμένοντας να δούμε εικόνα στην οθόνη άλλα ακούγοντας το ποστ μπιπ και πατώντας 2-3 φορές το DEL.
nikospsaras Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για τον ΑΔΙΚΟ , μπαινω με το F2 στο bios και το F8 στο boot menou. Η μητρικη ειναι Asus H97 Plus. Θα μου πειτε δεν μπαινουμε καθε μερα στο bios, βγαζεις την μια οθονη και μπαινεις αλλα λυση ειναι αυτη.Μπηκα ομως και με το del, συνδεμενη μια οθονη.Στην μητρικη μου γραφει (please press del or F2 to enter uefi bios setting).Να βλεπω την οθονη που ειναι στην vga δεν δουλεψε με κανενα πληκτρο. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2015 από nikospsaras
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα