panomelene Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα Θα πάρω ενα keyboard απο ενα παιδί εδω στο insomnia και μου πε δεν βρίσκει την απόδειξη,το αγόρασε αρχες του 2015 απο eshop (μαλλον) αφου μου το στείλει γίνετε να παω να ζητήσω επανέκδοση αποδείξης ωστε να έχω την εγγυήση εαν ναι τη χρειάζομαι ; Ευχαριστώ !
xristoforos89 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Εαν ειναι απο εσοπ, ναι, αρκει ακομα και ο σηριακος αριθμος του προιοντος για να βρουν την αποδειξη αγορας στο συστημα τους.
Chocobo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Εμένα πάντος,που είμαι και πάρα πολύ καλός πελάτης...ή μάλλον ήμουν...μου είπαν πως αν δεν υπάρχει απόδειξη δεν γίνεται να επανεκδοθεί.Τους ρώτησα μάλιστα πως , εφόσον η αγορά φαίνεται και στο λογαριασμό μου στο κατάστημα που είναι το πρόβλημα και απλά μου είπε δεν επανεκδίδουμε.Ρώτησα και για εγγύηση και μου είπε σε σένα(αγοραστή κάτι μπορεί να γίνει) Πήγενε όμως και ρώτα και ο ίδιος.
corsair04 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Εννοείται ότι μπορείς να την ξανά εκδόσεις άπειρες φορές το έχω κάνει και στο δικό μου όνομα και σε άλλου όταν αγόρασα μια οθόνη και χάλασε και έπρεπε να κάνω χρήση της εγγύησης τσέκαρε το barcode και βρήκε την απόδειξη επίσης μπορείς να στείλεις email και να σου την στείλουν
driverpit Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα Θα πάρω ενα keyboard απο ενα παιδί εδω στο insomnia και μου πε δεν βρίσκει την απόδειξη,το αγόρασε αρχες του 2015 απο eshop (μαλλον) αφου μου το στείλει γίνετε να παω να ζητήσω επανέκδοση αποδείξης ωστε να έχω την εγγυήση εαν ναι τη χρειάζομαι ; Ευχαριστώ ! Μπορεί να γίνει επανέκδοση της απόδειξης μπορεί να την ζήτηση και αυτός που στο πούλησε και να στην στείλουν στην διεύθυνση που μένεις 1 1
panomelene Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Σε περίπτωση που δεν βγαλω μπορω να εχω εγγυηση μεσα απο το razer synapse ; (ραζερ πληκτρολογιο ειναι)
Zergoulini Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Σε περίπτωση που δεν βγαλω μπορω να εχω εγγυηση μεσα απο το razer synapse ; (ραζερ πληκτρολογιο ειναι) Εννοειται μπορεις να κανεις επανεκτυπωση. Εγω τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπανε αν θελω να μου την στηλουνε με e-mail η να την παρω απο καποιο καταστημα. Εφοσον ειναι αγορασμενο απο e-shop τοτε απεθνυνεσαι εκει. Απο synapse δεν γινεται οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα