GeorgeSmirlis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μπορω να συνδεσω το βραχιολι αυτο στην γειωση της πριζας και ετσι να ειμαι γειωμεμος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Εννοείται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 θα σου πω το ποιο απλο πριν κανεις την δουλεια σου βαλε για λιγα δευτερα τα χερια σου στο καλοριφερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 θα σου πω το ποιο απλο πριν κανεις την δουλεια σου βαλε για λιγα δευτερα τα χερια σου στο καλοριφερ. Ναι γιατί το καλοριφέρ είναι καλύτερο από τη γείωση της πρίζας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Να πω την αληθεια τοσο καιρο εβαζα το χερι μου στο καλοριφερ προτου πιασω κατι ευαισθητο και μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο προβλημα, θα κανω αυτο με την πριζα για σιγουρα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα