giorgos231 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα πριν 2 ημερες καταιβασα το AC syndicate και ξαφνηκα εκει που επαιζα τσακ εγεινε επανακκινηση και αυτο γυνεται συχνα το εχω παθει πανω απο 10 φορες μεσα σε 1 ημερα να αναφαιρω οτι ειχα κανει OC το CPU για 2 μηνες και ενω στα τεστ των 12 ωρων εδειχνε να ειναι σταθερο εκανα σημερα ενα τεστ και στα 2 λεπτα εβγαλε ερρορ τωρα το εχω γυρησει στα stock settings φοβαμαι μιπως εχω καει το CPU υπαρχει τετοια περιπτωση να πω ομως οτι το Vcore ηταν στο 1.35000 και ο CPU μου εχει οριο 1.55 το PC ειναι αυτο που εχω κατω στην υπογραφη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Σε ποιο τέστ πέρασε 12 ώρες χωρίς λάθος; Συνήθως τέτοιες επανεκκινήσεις είναι είτε λόγω αστάθειας του συστήματος, είτε λόγω υπερθέρμανσης είτε επειδή το τροφοδοτικό δεν είναι σε θέση να παρέχει την απαιτούμενη ισχύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 prime95 650w για το συστημα μου νομιζω ειναι υπερ αρκετα οι θερμοκρασιες ειναι οκ! αυτο με την ασταθεια? τι μπορει να φταιει? γυνεται να υπερθερμανθει το PSU? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 να πω ομως οτι επαιζα 1-1μιση ωρα syndicate και εγεινε το restart μιπως κουραζεται αλλα το ιδιο επαθε με το Battlefield 4 που παιζω 100 fps στα ultra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 παρακαλω καποιος να βοηθησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 βγαλε το oc και δες πως συμπεριφέρεται το σύστημα,το τροφοδοτικό ειναι οκ για το σύστημα που έχεις. θερμοκρασίες με ποιο πρόγραμμα βλέπεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 λοιπον το OC το πεταξα απο την στιγμη που ειδα οτι ειναι ασταθες θερμοκρασιες μετραω με 2 το προγραμματα amd overdrive και HWMonitor δεν εχω θεμα με θερμοκρασιες εχτες εκανε 2 restarts ενω δεν ειχα το OC επανω κατι μου λεει οτι εχω καψει τον επεξεργαστη (πως μπορω να το διαπιστωσω αυτο με τεστ απο prime95 ή intel burn? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ο επεξεργαστής ΔΕΝ καίγεται όσο εύκολα νομίζεις,είτε θα δούλευε είτε ΔΕΝ θα δουλευε καθόλου το σύστημα. Η δουλειά με τα restars είναι είτε μητρική είτε τροφοδοτικό, ό,τι μπορείς να δανειστείς για δοκιμές καλό είναι απο εδω και πέρα. OCCT psu test δοκίμασε εαν περνάει το σύστημα,δεν θα τελειώσει κάποτε απλά βλέπεις το σύστημα να τρέχει στο τέρμα. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν ευθύνομαι για το παραμικρό,πιέζεις το τροφοδοτικό καθώς το κάθε υποσύστημα δουλεύει 100%. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 οκ πριν αρχισω τα τεστ να δοκιμασω να κανω κανα format καπου διαβασα οτι αυτο το θεμα με τα restarts το προκαλουν και τα virus μισω εαν εχει χαλασει καποιο κομματι και ειναι στην εγγυηση δεν μου το αλλαζουν?? εαν φταιει το τροφοδοτικο η μιτρικη που εκει εγω δεν εχω πειραξει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 για τους ιους,malwarebytes-hitman pro-adwcleaner και καθάρισες. εαν εχει προβλημα ναι ειναι εντός εγγύησης και στο αλλάζουν,αναλόγως το κατάστημα ηρεμία και αναμονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 το συστημα το εχω 6 μηνες και το πηρα κομματι-κομματι και τις αποδειξεις τις κρατησα αυτο εδω? http://www.bleepingcomputer.com/download/hitmanpro/ οσο για το καταστημα εαν εχουν προβλημα τα κομματια νομιζω θα κλαψω γιατι η μιτρικη την πηρα παο digital-master και το τροφοδοτικο απο PC1 (δεν εχουν και πολυ καλη φυμη) το hitman pro βρηκε 10 Threats και τα διαγραψα ολλα και μετα εκανα restart (εγω εκανα restart δεν εγινε αυτοματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα