Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθε φορα που αφαιρω την καρτα αποθηκευσης microSD απο το κινητο μου και την διαβάζω στο πισι μπορω να βλεπω τις φωτο. Δυστυχως αυτο δεν συμβαινει οταν συνδεω το κινητο με το πισι με ενα USB-καλωδιο! Τοτε βλεπω μονο τον τιτλο ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ!

Γιατί άραγε;

Δημοσ.

Exω το gt-s5260, eνα παλιο μοντελο της SAMSUNG. Δυστυχώς δεν καταλαβαινω τι εννοεις με τον όρο "μαζικη αποθηκευση", συνδεω το κινητο με το πισι μεσω του καλωδιου USB!

Δημοσ.

όταν το συνδέεις, στην περιοχη των ειδοποιήσεων (πάνω πάνω) θα σου εμφανίζει το σήμα του usb. ¨Οταν το πατήσεις θα σε πετάξει στις ρυθμίσεις και θα σου χει 2 επιλογές, σύνδεση ως συσκευή αποθήκευσης και σύνδεση ως κάμερα. Επέλεξε κάμερα

Δημοσ.

Εχω τα windows 7, 64bit. Οταν το συνδεω βρισκομαι στην επιαφανεια εργασιας και εκει δεν βλεπω τπτ παρα μονο το μενου της Αυτοματης Εκτελεσης. Κανενα σημα του USB. Παντα παταω "Ανοιγμα συσκευης για προβολη των αρχείων" και τα λοιπα. Μία αλλη επiλογή που δοκίμασα απο το μενου της Αυτοματης Εκτελεσης ειναι η "Εισαγωγη εικονων και βιντεο" η οποια ειναι πολυυυυ αργη και δεν την θελω. Ισως να μπορουσες να μου εξηγησεις πως θα μπορεσω να βρω αυτο το "σημα του USB" προκειμενου να κανω αυτο που μου ειπες. 

Δημοσ.

σόρυ δικη μου αμέλεια. το σήμα του usb θα εμφανίζεται στην πάνω πλευρά του κινητού σου

EDIT: αυτό ισχυει για android.Αν το gt-s5260 είναι κλασσικό κινητό δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις 

Δημοσ.

σόρυ δικη μου αμέλεια. το σήμα του usb θα εμφανίζεται στην πάνω πλευρά του κινητού σου

EDIT: αυτό ισχυει για android.Αν το gt-s5260 είναι κλασσικό κινητό δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις 

ναι δυστυχως ειναι διχως android,  σε ευχαριστω παντως για τη βοηθεια,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...