saruman123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δες εδω με κανεναν μεταρφαστει αν κανεις κατι http://mdforum.ru/showthread.php?t=21526
nickvts13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δες εδω με κανεναν μεταρφαστει αν κανεις κατι http://mdforum.ru/showthread.php?t=21526 Δεν βγαζω ακρη.....αλλα διαβασα οτι σε ορισμενες συσκευες για να γινει permanent root απο το kingo πρεπει να γινει unlock του bootloader μηπως γνωριζεις πως μπορω να το κανω?
saruman123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Στο εχω δωσει απο την αρχει το ξεκλειδωμα νομιζω το δευτερο μηνυμα ειναι θα το δεις
ziaba Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Το πρώτο δοκίμασα από το myphone και μου εμφάνισε το παραπάνω σφάλμα Ναι ΚΚ έχω αλλά δεν θέλω downgrade γινετε και με κκ αλλα ειναι κ καλα δυσκολο...., γνωρηζεις απο adb....?
nickvts13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 γινετε και με κκ αλλα ειναι κ καλα δυσκολο...., γνωρηζεις απο adb....? μμμμ οχι...
nickvts13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Στο εχω δωσει απο την αρχει το ξεκλειδωμα νομιζω το δευτερο μηνυμα ειναι θα το δεις μμμ.. ναι το βρηκα απλα λεει πως το ξεκλειδωμα του bootloader υποστηριζεται μονο για το G4
saruman123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Χχμ απο οτι βλεπω και στο xda εχουν προβλημα με το bootloader με KK. Η μονη λυση ειναι να πας σε JB και να κανεις root χωρις ξεκλειδωμα αυτον τον τροπο δινει και το xda.
nickvts13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Χχμ απο οτι βλεπω και στο xda εχουν προβλημα με το bootloader με KK. Η μονη λυση ειναι να πας σε JB και να κανεις root χωρις ξεκλειδωμα αυτον τον τροπο δινει και το xda. Ναι αλλά με συμφέρει να κάνω downgrade σε JB?
saruman123 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ε αφου αυτος ο τροπος υπαρχει για root τη να κανουμε. Μετα του βαζεις και μια custom rom και θα εισαι μια χαρα. Μη σου πω και καλητερα απο την stock. Υ.Γ Αν βαλεις custom δεν φευγη το root
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα