Alxnks Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Αμα το googlaρετε θα το διαπιστώσετε . Μην νομίζετε ότι το ξερα και γω . Το googlaρα δεν χρειαζεται να googlaro κατι φιλε, ετσι ακριβως ειναι ο καθρεφτης στο αυτοκινητο μου, λες να μην ξερω τι και πως λειτουργει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 δεν χρειαζεται να googlaro κατι φιλε, ετσι ακριβως ειναι ο καθρεφτης στο αυτοκινητο μου, λες να μην ξερω τι και πως λειτουργει; Δεν λέω για σένα φίλε !!! Γενικά το πα για όποιον υποθέτει μπορεί απλά να το ψάξει ! Εμένα δεν είναι έτσι ο καθρέφτης . Απλά με εβαλε σε περιέργεια και το ψαξα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δεν λέω για σένα φίλε !!! Γενικά το πα για όποιον υποθέτει μπορεί απλά να το ψάξει ! Εμένα δεν είναι έτσι ο καθρέφτης . Απλά με εβαλε σε περιέργεια και το ψαξα !!! για τον καθρεφτη ετσι ακριβως οπως το περιεγραψες ειναι ο αισθητηρας για το αναμμα των φωτων στο δικο μου αυτοκινητο πχ ειναι στο ταμπλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό που έχει κυκλώσει και για το οποίο ρωτάει, ΔΕΝ είναι ουτε αισθητήρας βροχής, ούτε για το αυτόματο άναμμα φώτων. Απαντήθηκε παραπανω, αναλυτικότατα, τι είναι....είναι ο ένας από τους δύο αισθητήρες του ηλεκτροχρωματικου καθρέπτη. Αμα το googlaρετε θα το διαπιστώσετε . Μην νομίζετε ότι το ξερα και γω . Το googlaρα Mea Culpa. Έχετε δίκιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα