Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα το googlaρετε θα το διαπιστώσετε . Μην νομίζετε ότι το ξερα και γω . Το googlaρα   :P

δεν χρειαζεται να googlaro κατι φιλε, ετσι ακριβως ειναι ο καθρεφτης στο αυτοκινητο μου, λες να μην ξερω τι και πως λειτουργει; :)

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να googlaro κατι φιλε, ετσι ακριβως ειναι ο καθρεφτης στο αυτοκινητο μου, λες να μην ξερω τι και πως λειτουργει; :)

Δεν λέω για σένα φίλε !!! Γενικά το πα για όποιον υποθέτει μπορεί απλά να το ψάξει ! Εμένα δεν είναι έτσι ο καθρέφτης . Απλά με εβαλε σε περιέργεια και το ψαξα !!!

Δημοσ.

Δεν λέω για σένα φίλε !!! Γενικά το πα για όποιον υποθέτει μπορεί απλά να το ψάξει ! Εμένα δεν είναι έτσι ο καθρέφτης . Απλά με εβαλε σε περιέργεια και το ψαξα !!!

για τον καθρεφτη ετσι ακριβως οπως το περιεγραψες ειναι ;)

ο αισθητηρας για το αναμμα των φωτων στο δικο μου αυτοκινητο πχ ειναι στο ταμπλο.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που έχει κυκλώσει και για το οποίο ρωτάει, ΔΕΝ είναι ουτε αισθητήρας βροχής, ούτε για το αυτόματο άναμμα φώτων. Απαντήθηκε παραπανω, αναλυτικότατα, τι είναι....είναι ο ένας από τους δύο αισθητήρες του ηλεκτροχρωματικου καθρέπτη.

Αμα το googlaρετε θα το διαπιστώσετε . Μην νομίζετε ότι το ξερα και γω . Το googlaρα   :P

Mea Culpa.

Έχετε δίκιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...