nikolaos91 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Γειας σας θα μπω κατευθειαν στο θεμα εχω το παρακατω υπολογιστη επεξεργαστη Ι5 4590 μιτρικη Gigabytes H97-HD3 μνημη 8GB kingston hyper x σκληρος δισκος WD 1TB Τροφοδοτικο 600 Watt corsair GPU GTX650 OS Windows 10 home απο περιφερειακα πανω του εχω πληκρολογιο Μicrosoft usb ποντικι με usb headset microsoft LX-3000 usb card reader το οποιο παει στην μιτρικη και κατι usb που ειναι στο case και εχω το εξης προβλημα οταν ξεκειναω τον υπολογιστη αναβει κανονικα η οθονη μου διχνει το bios της καρτας γραφηκων αλλα εχει καπου στα 30 με 60 δευτερολεπτα για να κανει το μπιμπ του bios μπορει καποιος να μου πει αν αυτο ειναι λογικο EDIT Εκανα μια δοκιμη και εβγαλα τα usb Headset και ο υπολογιστης ξεκινησε κανονικα να σας πω επισης οτι τα αγωρασα εχθες
Pegasus54 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Πότε παρουσιαστηκε το πρόβλημα? Αποσυνδεσε οτι περιφερειακό συνδεεται με usb και δοκίμασε παλι. Εχεις πειράξει τιποτα στο bios?
nikolaos91 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Πότε παρουσιαστηκε το πρόβλημα? Αποσυνδεσε οτι περιφερειακό συνδεεται με usb και δοκίμασε παλι. Εχεις πειράξει τιποτα στο bios? Σημερα αλλαξα θυρα και τωρα ειναι οκ στο bios δεν εχω πειραξει τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα