Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ο Σορον... ...oh ffs! 1
Mephistofelis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 καλό είναι να υπάρχει On/off των ενδείξεων! Δεν έχεις πάντα το χρόνο να ψάχνεις που βρίσκεται η περιγραφή που σου δώσανε?
mike299 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μα δε θέλω αυτό. Θέλω ακριβώς αυτό που είναι το Morrowind. Περιοχές δύσκολες στις οποίες δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση στην αρχή του παιχνιδιού (γιατί θα πεθάνεις) και περιοχές εύκολες στις οποίες εκπαιδεύεσαι για να μπορέσεις με καλύτερες ικανότητες να επιβιώσεις στις πιο δύσκολες περιοχές. Την εξέλιξη του χαρακτήρα μου θέλω να δω και την αίσθηση αυτή πως υπάρχει ένας κόσμος τον οποίο δεν μπορώ να αντιμετωπίσω, όχι να υπάρχει μια δυσκολία σε όλο το παιχνίδι, είτε αυτή είναι μεγάλη είτε μικρή, ανάλογα με τις ικανότητές του ο καθένας, αν με απασχολούσε αυτό θα έπαιζα action παιχνίδια, όχι rpg. Level scaling. Η μεγαλύτερη κατάρα των RPG. Κάνει το leveling του χαρακτήρα σου να είναι στην πραγματικότητα ανούσιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα