ndragonlord Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Morrowind δαγκωτό...ειδίκα το soundtrack που είχε μου έχει μείνει 13 χρόνια μετά ...Θυμάμαι που είχα πάρει το πρώτο τόξο ο εξυπνάκιας και άρχιζα να τοξεύω τα όντα που πετούσαν στον αέρα με 0 τύχη...τώρα στο skyrim την πρώτη ώρα είχα σκοτώσει τον δράκο έξω από την πόλη..... 2
Human Soul Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Αμα θέλει να παίξει πραγματικό open world να παίξει dungeon lords.Με το ζόρι έβαλαν map ,χιλλιάδες (κυριολεκτικά) bugs και ένα γαμάτο quest line που θα μείνει αξέχαστο. 1
Selacon Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Γενικα χαθηκαν τα παιχνιδια που ο παιχτης πρεπει να χρησιμοποιησει το μυαλο του και τις ικανοτητες του! Βασιζονται μονο στα γραφικα και το ποιος θα ειναι ο πιο OP char Η αν υπαρχουν cheats στο παιχνιδι...εκτος αν κανω λαθος!
mandis7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Farcry - just cause - assasins creed GTA the godfather - mafia - scareface παιχνιδαρες και σουπερ open world κανενα παραπονο!!!
labrosviz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Εγώ θα προσθέσω το gothic 3 με τα patch φυσικά...ένιωθα πραγματικά οτι ταξίδευα...η εξερεύνηση του απίστευτη... 2
nzeppos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Εγώ ξέρω πως δεν έχει ξαναβγεί παιχνίδι σαν το πρώτο Deus Ex. 1
Sadamiraq Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Το Morrowind ήταν το παιχνίδι που μου μετέδωσε το συναίσθημα του ανοιχτού κόσμου, όπου πρέπει να ψάξω να βρω κάτι βασιζόμενος στις περιγραφές που μου δίνουν και τις πληροφορίες που συγκεντρώνω και όχι ακολουθώντας το βελάκι. Μια πολύ καλή σύγκριση που διάβασα για τα παλιότερης φιλοσοφίας παιχνίδια και τα καινούργια, αφορούσε το Morrowind με το Skyrim: Όταν ξεκινάς το Morrowind έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες, μέχρι που μπορεί να νιώσεις άσχημα για το πόσο ανίκανος είναι ο χαρακτήρας σου. Όσο περνάει η ώρα γίνεσαι όλο και πιο ισχυρός. Στο τέλος νιώθεις ότι έχεις γίνει σχεδόν θεός. Στο Skyrim από τα πρώτα 5 λεπτά είσαι τελείως κουλ τύπος και μπορείς να κάνεις πολύ εντυπωσιακά πράγματα, να πας όπου θέλεις με ελάχιστο φόβο να βρεθείς σε καταστάσεις όπου δεν υπάρχει τρόπος να τα βγάλεις πέρα κτλ. Δεν το έχω παίξει ακόμη (για άσχετους λόγους), αλλά λίγο που το ξεκίνησα, πραγματικά ένιωσα ότι ήμουν ήδη πολύ δυνατός και μπορώ να πάω όπου θέλω και να νικήσω οποιονδήποτε εχθρό. Εχω πολλα χρονια να παιξω το Morrowind αλλα δεν θυμαμαι να ειχε επιλογη δυσκολιας,στο Skyrim ομως εχει,αμα ξεκινησεις και παιζεις στο easy η στο medium μην περιμενεις challenge,ειδικα στο τελευταιο patch που βαλανε και το Legendary difficulty,ειναι challenging θα ελεγα μονο το morrowind θες να πεις οτι το Oblivion η το Skyrim δεν ειναι open world? 1
Shadows Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ενα απο τα παιχνιδια που με εξεπληξε θετικα ηταν το the forest.Ξεκινας μεσα απο ενα κατεστραμενο αεροπλανο σε ενα τροπικο ερημο νησι με 3 βασικες ενδειξεις για την ζωη και το σταμινα και την πεινα.Απο εκει και περα εχεις ενα ολοκληρο νησι να εξερευνησεις χωρις ποτε το παιχνιδι να σου πει τπτ.
harriswho Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Το deus ex ήταν απλά μοναδικό και δεν θα ξανασυμβεί ένα παιχνίδι να σου δημιουργεί τέτοια πληρότητα εμπειρίας παιχνιδιού. Όσοι δεν το έχετε παίξει βρείτε τρόπο να το παίξετε... και μάλιστα με όλους τους τρόπους που παίζεται. 1
ikaruga24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Προσωπικά θεωρώ άλλο το Open world και άλλο το sandbox. Ενα open world παιχνίδι μπορεί να είναι είτε sandbox είτε περισσότερο linear είτε tile based στο σχεδιασμό του. Οπως πολύ σωστά ειπώθηκε για το Deus Ex, είναι open world παιχνίδι αλλά με την καμία δεν είναι sandbox. Τα Baldurs Gate παράδειγμα είναι και τα δυο open world αλλά το πρώτο είναι σαν sandbox παιχνίδι ενώ το δεύτερο είναι tile based. Εγώ είμαι αρκετά αλεργικός σε sandbox παιχνίδια. Θεωρώ ότι τα sandbox είναι πολύ εύκολα στο σχεδιασμό τους καθώς δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένας στόχος και συνεπώς ο developer δεν χρειάζεται να δημιουργήσει τίποτα ενδιάμεσα από την αρχή σου και προς το στόχο σου. Το μοναδικό sandbox παιχνίδι που κάπως κατάφερε να με κρατήσει για λίγο στον κόσμο του ήταν το Red Dead Redemption. Ολα τα υπόλοιπα sandbox βγήκαν σε λιγότερο από μια ώρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Shadow of the colossus παιδια, υπεροχο open-world και απο τα παιχνιδια που σου μενουν στην μνημη.. Το επαιζα παλια σε PS2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα