manos89 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα Έχω το coolermaster ultimate με red switches το οποίο το είχα πάρει πέρυσι από τον κωτσόβολο όταν το είχε βγάλει προσφορά. Χθες το βράδυ έριξα μισό ποτήρι νερό καταλάθος και από τότε δεν είναι λειτουργικό. Εννοώ ότι είναι λες και έχει πατηθεί κάτι και δεν μπορώ να πατήσω τίποτα. πχ στο notepad πάταγα το e και πήγαινε στο edit, όταν άνοιγαν τα windows πήγαινε στα bios κ.λπ. Αυτό έφτιαξε όταν έβγαλα τα πλήκτρα σήμερα, αλλά δεν πατιούνται όλα και μερικά πατιούνται διπλά. πχ έγραφα qwer και μετά το t το χάος ή όταν πάταγα το d έγραφε df ενώ το f το έγραφε κανονικά όταν το πάταγα μόνο του. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι χάλασε και μπορώ να αρχίσω να το κλαίω ή έχει κάποια ελπίδα για επισκευή;
tuxpower Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Πρέπει να το ανοίξεις και να το καθαρίσεις. Έχει γύρω στις 12 βίδες στην πίσω μεριά.
manos89 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 το έκανα. Ο καθαρισμός πως γίνεται; Προς το παρόν το κάνω με πιστολάκι (στο κρύο).
nikos1982 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 αν ηταν σε λειτουργια το pc οταν εγινε αυτο πολυ πιθανων να απεβιωσαι.
seloner Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Οταν επεσε το νερο δεν το εβγαλες απο το pc;Μου εχει τυχει να πεσει νερο blackwidow και απλα το αφησα να βγαλει την υγρασια ,δεν το χρησιμοποιησα για 5-6 μερες για να στεγνωσει και ηταν νταξει.
manos89 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Όχι δυστηχώς. Το άφησα και το έβγαλα μετά από 5 λεπτά. Δεν νομίζω να φτιάξει πάντως το δικό μου γιατί πρέπει να βραχυκύκλωσε ή να έπαθε κάτι αντίστοιχο. Υπάρχει περίπτωση να το πάω κάπου για επισκευή? ξέρετε κανένα μαγαζί ή έστω αν υπάρχει δυνατότητα να γίνει κάτι τέτοιο;
manos89 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 update!Έχει ψιλοφιάξει το πληκτρολόγιο αλλά μερικά κουμπιά ακόμα μου κάνουν «νερά». Για παράδειγμα όταν πατάω το 1 μου γράφει «12332344». Το αφήνω να στεγνώσει κι άλλο; Είναι δηλαδή θέμα στεγνώματος; Προσπαθώ να μην ενθουσιάζομαι ακόμα πάντως
Maktro Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Βάλτο σε μια κούτα/λεκάνη πλυσίματος ρούχων η κάτι τέτοιο, βγάλε τα κουμπιά και βαλτά κάπου να μην τα χάσεις, και ρίξε πάνω από το πληκτρολόγιο αρκετό ρύζι, το ρύζι απορροφάει την υγρασία.. κάντο πρώτα με πιστολάκι στο ζεστό να φύγουν τα πολλά..
patriot21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Κανε ενα μπανιο ολη τη πλακετα με ισοπροπυλικη αλκοολη και περασε το απο παντου με την οδοντοβουρτσα..Το αφηνεις να στεγνωσει,και πολυ πιθανο να στρωσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα