Zus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Υπάρχει SSD. Samsung Evo 850 250gb αγορασμένος από crazy Sundays προ μηνός Στην παραπάνω σύνθεση θα προστεθεί και μία R9 390 πιθανότατα σε υλοποίηση της Sapphire. Περιμένω επιπλέον και μία Dell U2515h Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2016 από Zus
Zus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 +1 για ssd και δες κι αυτή τη μητρική http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-z170-extreme4-retail-p-PER.528873 Την έχω δει! 3 μέρες τώρα που με τρώει, έχω ψάξει όλες τις Z170 μητρικές του e-shop, έχω διαβάσει και δει βίντεο με reviews και σε σχέση τιμής - απόδοσης καταλήγω πάντα στην Asus. Εγώ με την MSI Z170 Gaming M5 είμαι ερωτευμένος, αλλά σε αυτή την τιμή δεν ανεβαίνω. Άσε που θα με βρίσουν κιόλας από το e-shop αν κάνω και την παραμικρή αλλαγή πλέον. Έχω αλλάξει κουτί, cpu, mobo, έχω προσθέσει ψύκτρα σε σχέση πάντα με την αρχική σύνθεση και πάντα τυχαίνει να μιλάω με τον ίδιο υπάλληλο. 1
Zus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν, παρέλαβα χθες το θηριάκι μου (για τα δικά μου πάντα δεδομένα). Μόλις ολοκληρώσω το σετάρισμα θα ανεβάσω και φώτος. Το πρόβλημα που έχω, είναι ότι χρειάζομαι 4 βίδες για να κουμπώσω τον SSD στο mount του Phantheks. Τι βίδες χρειάζομαι και το βασικό, που τις βρίσκω? Να πάρω κάτι τέτοιο για κάθε περίπτωση? Οι τύποι στο e-shop ενώ μου έδωσαν τα κουτιά, δεν έχουν βάλει μέσα την κασετίνα με τις βίδες, εκτός κι αν τις χρησιμοποίησαν όλες... Έναν μεγάλο 200mm έχει μπροστά και έναν 140mm πίσω. Δε νομίζω ότι χρειάζεσαι κι άλλους..το πολύ πολύ να βάλεις και έναν επάνω. Γιατί στο Bios της Asus δείχνει μόνο τον ένα fan? 1
Physiciant Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μπορεί τον άλλον να τον συνέδεσαν πάνω στο τροφοδοτικό απευθείας ή πάνω σε κανά fan controller αν έχει το κουτί.
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καλά πλάκα κάνεις? Ζήτα το σετ με τις βίδες. Τόσες βίδες έχει το κουτί. Να κόψουν το κεφάλι τους να τις βρουν. Διαφορετικά άλλο κουτί.
Zus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Καλά πλάκα κάνεις? Ζήτα το σετ με τις βίδες. Τόσες βίδες έχει το κουτί. Να κόψουν το κεφάλι τους να τις βρουν. Διαφορετικά άλλο κουτί. Θα μιλήσω αύριο στο τηλέφωνο, να τους το σφυρίξω. Ελπίζω να είναι συνεργάσιμοι, γιατί μετά θα έχουμε άλλα.
Zus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Καλά πλάκα κάνεις? Ζήτα το σετ με τις βίδες. Τόσες βίδες έχει το κουτί. Να κόψουν το κεφάλι τους να τις βρουν. Διαφορετικά άλλο κουτί. Λοιπόν, ενημερώνω ότι κατόπιν επικοινωνίας μαζί τους, μου είπαν ότι θα μου στείλουν ένα σετ με βίδες δωρεάν. Δεν αποσαφηνίστηκε αν θα είναι της Phantheks, αλλά λίγο με ενοχλεί αυτό. Τέλος καλό, όλα καλά.
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δες ποιο είναι το χαρτκουτάκι με τα accessories. http://proclockers.com/reviews/computer-cases/phanteks-enthoo-pro-m-case-review?nopaging=1 Το επιπλέον HDD bracket με τις βίδες το έχεις?
Zus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δες ποιο είναι το χαρτκουτάκι με τα accessories. http://proclockers.com/reviews/computer-cases/phanteks-enthoo-pro-m-case-review?nopaging=1 Το επιπλέον HDD bracket με τις βίδες το έχεις? Αν εννοείς το παρακάτω, όχι. Έχω μόνο το accesory box χωρίς βίδες, παρά μόνο με μερικά jumperάκια, ένα καλώδιο sata και κάποια δεματικά. Κοινώς, πρέπει να έπεσε καλό πλιάτσικο στο κουτί μου... Επιπλέον, επειδή δίπλα στην πρώτη PCI έπαιζε τρελό καλωδιομάνι και επειδή η R9 390 της Sapphire είναι και κοτζάμ λεωφορείο, την κούμπωσα στη μεσαία PCI. Χαζή ερώτηση, αλλά δεν φαντάζομαι να έχω κάποιο θέμα.
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Είναι HDD Bracket. Δες το παραπάνω λινκ. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πάρτους τηλ. και ρώτα για το bracket. Εκτός και αν αυτά τα κουτιά Phanteks που έρχονται Ελλάδα δεν το έχουν. Στείλε ένα μεηλ στην phanteks ή ρώτα καλύτερα κάποιο μέλος που έχει το κουτί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα