Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η LG αλλά το θέμα είναι τι θέλεις και εσύ περισσότερο.21:9 ips ή μεγαλύτερη ανάλυση/workspace σε tn.Επειδή θα ασχοληθείς και με video το λέω.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι 21:9 ειναι ο,τι πρεπει για video editing, αλλα αυτη ειναι μικρη σε μεγεθος και αναλυση. Στη θεση σου θα πηγαινα, αν με ενδιεφερε το βιντεο και με δεδομενο το μπατζετ, σε dual monitors.

Δημοσ.

Το video editing γίνεται περισσότερο από χόμπι και μεράκι, δεν σκοπεύω να διαμορφώσω την τελική σύνθεση με βάση το video editing κομμάτι. 

Θέλω η οθόνη να προορίζεται αποκλειστικά για gaming σκοπούς και νομίζω ότι η Iiyama με καλύπτει σε όλα αυτά που χρειάζομαι και σε αυτή την τιμή.

Δημοσ.

Το video editing γίνεται περισσότερο από χόμπι και μεράκι, δεν σκοπεύω να διαμορφώσω την τελική σύνθεση με βάση το video editing κομμάτι. 

Θέλω η οθόνη να προορίζεται αποκλειστικά για gaming σκοπούς και νομίζω ότι η Iiyama με καλύπτει σε όλα αυτά που χρειάζομαι και σε αυτή την τιμή.

Εσύ αποφασίζεις αλλά να ξέρεις και τι παίρνεις και πόσο.Η iiyama είναι μια vfm multi-input 27'' QHD ΤΝ με freesync+70Hz και εργονομική βάση,η 29UM67-P είναι IPS μικρότερης ανάλυσης,75Hz με freesync και ηχεία.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν, έφτασε η ώρα για την παραγγελία και κάνω ένα τελευταίο check. Έχω ήδη αγοράσει τον Sammy Evo 850 και παραθέτω την τελική σύνθεση για τυχόν παρατηρήσεις της τελευταίας στιγμής.

Η οθόνη θα αγοραστεί μελλοντικά, δεν περισσεύουν και για τα 2 αυτή τη στιγμή.

BTW φίλος μου φωτογράφος που δεν βολεύεται με την  LG 29UM67-P γιατί θέλει 32αρα τελικά, μου την πουλάει κανένα διακοσάρι, εντός εγγύησης. Εμένα δεν με τρελαίνει αυτό το 21:9 αλλά είναι το οικονομικό ζόρι που με βάζει στο τρυπάκι να σκέφτομαι την αγορά.

finalPC_zpsvuqvjhou.jpg

Δημοσ.

Άντε παίδες, γράψτε μια γνώμη να πατήσω την παραγγελία. Έχω κάνει κάποιες τελευταίες μικροαλλαγές, αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά ισορροπημένη η συνθεσή μου. GPU θα μπεί μια R9 390 και οθόνη έχω παραγγείλει μία Dell U2515h.

e-shop_zpswvtqgobu.jpg

Δημοσ.

Anyway, η παραγγελία δόθηκε για να μην χάνω και άλλο χρόνο, γιατί το έχω καθυστερήσει και κάποια πράγματα δεν είναι και ετοιμοπαράδοτα. 

Η σύνθεση είναι η παραπάνω με μόνη αλλαγή της τελευταίας στιγμής την Mobo, για την οποία αποφάσισα να δώσω 15€ παραπάνω και να πάρω την Asus 170 Pro Gaming Retail. 

Θα επανέλθω με φωτογραφίες μετά την παραλαβή. Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας!

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η συνθεση σε γενικες γραμμες αν και η τελευταια αλλαγη που εκανες δεν μου αρεσε προσωπικα στην μητρικη καθως θα μπορουσες να τα εδινες τα χρηματα αυτα ειτε για τον I5 6600(απο πλευρας επιδοσεων,κατι που δεν θα το δεις στην μητρικη)ή ακομα καλυτερα να προσθετες χρηματα για μια ψυκτρουλα.Παντως το συστημα ειναι μια χαρα στο συνολο :)

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η συνθεση σε γενικες γραμμες αν και η τελευταια αλλαγη που εκανες δεν μου αρεσε προσωπικα στην μητρικη καθως θα μπορουσες να τα εδινες τα χρηματα αυτα ειτε για τον I5 6600(απο πλευρας επιδοσεων,κατι που δεν θα το δεις στην μητρικη)ή ακομα καλυτερα να προσθετες χρηματα για μια ψυκτρουλα.Παντως το συστημα ειναι μια χαρα στο συνολο :)

Δεν ανέφερα ότι άλλαξα και το κουτί και έβαλα το Phanteks Enthoo Pro σε λευκό, γιατί έπαθα έρωτα και το είδα και σαν επένδυση για μελλοντικές αναβαθμίσεις. :P

Τον 6600 τι να τον κάνω, για το +1 fps στα παιχνίδια και χωρίς ψύκτρα στο πακέτο?

Ψυκτρούλα έχεις κάποια κατά νου να βάλουμε, προσεχώς?

Τέλος αν πιστεύεις ότι αξίζει καλύτερα ο 6600 έναντι του 6500, έχω ακόμα χρόνο να τον προσθέσω, αν και από τα reviews που έχω δει, δεν προκύπτει αισθητή διαφορά στις επιδόσεις, από τη στιγμή μάλιστα που μιλάμε για κλειδωμένο επεξεργαστή.

Για 1000€ πύργο ξεκινήσαμε, 1200€ θα τον φτάσουμε και περιμένω και οθόνη, ξετινάχτηκα :P

• Like 1
Δημοσ.

Ψύκτρα έχει μέσα ο 6600. Τώρα αν θες να βάλεις μια aftermarket πάρε την Raijintek Themis

Εδώ λέει ότι δεν έχει και το διάβασα και σε ένα review.

Έχεις δίκαιο, ο 6600k δεν έχει cooler, ο 6600 έχει κανονικά.

Επίσης, ψάχνοντας για απόψεις πάνω στη Mobo έπεσα πάνω σε αυτό το σχόλιο, στο Newegg:

Solid board, came with a free fan.

Περιμένω να δω μπας και υπάρχει αυτό το fan και εδώ και δεν χρειαστεί να πάρω.

Επιπλέον το Phantheks Enthoo Pro έχει από τη μάνα του έναν ανεμιστήρα, τον οποίο τοποθετείς όπου θες. Θα χρειαστώ κι άλλους?

Δημοσ.

Λοιπόν, πήρα κάποια λεφτά που περίμενα και αποφάσισα να ρίξω 100€ επιπλέον στο μηχάνημα, αλλάζοντας εντελώς κατεύθυνση. Λέω να ασχοληθώ και λίγο με O/C και έτσι προέκυψαν οι αλλαγές

Κοινώς ξεκίνησα για αγροτικό και τελικά παρήγγειλα SLK Cabrio.

Οι αλλαγές είναι οι εξής:

Mobo: Asus Z170 Pro Gaming

Cpu: i5 6600k

Ψύκτρα: Coolermaster 212 Evo

Η τελική σύνθεση έχει διαμορφωθεί ως εξής:

PCfinal_zpsirfte8wx.jpg

Παρακαλώ εκφραστείτε ελεύθερα. Δεκτά και τα φάσκελα. :P

Οι μνήμες στα 2133 για αρχή φαντάζομαι ότι μου κάνουν. Αν τελικά ασχοληθώ σοβαρά με O/C μπορώ να τις πουλήσω και να πάω σε υψηλότερου χρονισμού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...