xlorenzo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα στο φορουμ. Να κανω κι εγω την ερωτηση μου. Εχω το Linksys x 1000. Εξηγείστε μου πως μπορω να εχω 300 mbps οπως λενε οι προδιαγραφες του με 2.4 ghz wifi. Οπως και να το ρυθμισω 130 πιανω.
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 a.μηπως η καρτα σου ειναι N150? β.μηπως εισαι μακριακαι δεν πιανεις 300? γ.μηπως στο ρουτερ το Channel bandwidth ειναι 20 αντι για 20/40 ή 40 σκετο αναλογως πως το εχει? δ.μηπως παλιοι Drivers στην ασυρματη καρτα? ε.μηπως η καρτα ρυθμισμενη μεχρι 150? ζ.πιο νεο firmware για το ρουτερ?
xlorenzo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 η καρτα ειναι up to date σε αλλα 300αρια ρουτερ πιανει κανονικα. Στο ιδιο δωματιο λεει σημα excelent 130mbps. Οταν βαζω του ΟΤΕ το speedport που εχω καβα στα 5ghz πιανει κανονικα 300. οποτε δεν νομιζω να ειναι θεμα καρτας. το channel bandwith ειναι 20/40 Και εχω βαλει το τελευταιο firmware στο ρουτερ. Απο οτι βλεπω στις προδιαγραφες του λεει 2.4 ghz. Γινεται να παρω 300 απο αυτη τη συχνοτητα? Δεν θα επρεπε να ειναι 5ghz? Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου που απαντησες.
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 λογικα θα πρεπε να παιζει και 300 στα 2,4 ghz.δεν μπορω να βρω και κατι στο manual μηπως εχει κανα παραξενο point ή γενικοτερα καμια παραξενια.το Manual δεν γραφει Κατι παραπανω http://downloads.linksys.com/downloads/userguide/X1000_UG_3425-01613A_Web.pdf τσεκαρε και στην καρτα μηπως εχει καμια παραξενη ρυθμιση αν και μου λες οτι σε αλλα δικτυα παιζεις μια χαρα.
xlorenzo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Πολυ φοβαμαι οτι 300 θα πιανει σαν extender η σκετο router δεν εχω αλλη εξηγηση, Δεν μου δινει και πολλες επιλογες στο wireless μονο chanel , ssid security αυτα τα απλα. Και απο οτι διαβαζω στα forum τα ξενα που το ψαχνω εδω και καιρο ολοι κραζουν.
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 σαν ρουτερ δυσκολο γιατι δεν αλλαζει κατι στο setup του.σαν extender θα ηταν ακομα πιο παραξενο.αν βλεπεις να το γραφουν και αλλοι σε αλλα sites ποιος ξερει τι εχουν κανει και δεν φτανει 300.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.γενικα με τα linksys περα απο το πολυ καλο wag200 για τα αλλα ακους καποια παραξενα που απο οτι καταλαβα δεν πολυμπαινουν στον κοπο ουτε ενα firmware update να βγαλουν.σε καποιο αλλο ρουτερ εκαναν παραπονα οτι δεν παιζει σωστα το ap isolation.μακαρι να ξερα να σου πω κατι αλλο.δεν το εχω το συγκεκριμενο και ουτε στο manual ειδα να λεει κατι παραπανω (τουλαχιστον σε αυτο που βρηκα) για να σου πω
rfc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Βασικα τσεκαρε αν εχεις SGI=enable αν και νομιζω οτι 150 ειναι ας γραφει 300. 300 νομιζω ειναι μονο στα 5GHZ, χωρις να ειμαι και απολυτα σιγουρος. Πολλα ρουτερ το κανουν αυτο απο οσο εχω δει κατα καιρους.
rfc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ναι ρε φιλος το ξερουμε.... για το συγκεκριμενο ρουτερ λεμε.
xlorenzo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασα και με άλλη κάρτα δικτύου τα ίδια. Ενώ σε άλλα WiFi πάει 300. Πάει για πέταμα μου φαίνεται να πάρω ένα Tp link
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Βασικα τσεκαρε αν εχεις SGI=enable αν και νομιζω οτι 150 ειναι ας γραφει 300. 300 νομιζω ειναι μονο στα 5GHZ, χωρις να ειμαι και απολυτα σιγουρος. Πολλα ρουτερ το κανουν αυτο απο οσο εχω δει κατα καιρους. συμφωνα με το manual λεει αυτο χωρις να γραφουν κατι παραπανω.αν εννοουν τωρα 300mbps στα 5ghz ή 150mbps σε καθε band ας το γραψουν εκτος αν το γραφει το αναλυτικο manual. The standard transmission rates—450 Mbps or 1300 Mbps (for 5 GHz), 300 Mbps (for 2.4 GHz), 54 Mbps, and 11 Mbps—are the physical data rates. Actual data throughput will be lower and may depend on the mix of wireless products used. Δοκίμασα και με άλλη κάρτα δικτύου τα ίδια. Ενώ σε άλλα WiFi πάει 300. Πάει για πέταμα μου φαίνεται να πάρω ένα Tp link αν ειναι να παρεις tp link παρε κανα 9980 να ειναι και vdsl μαζι.ολα σε ενα.ή κανα asus αν και δεν εχω αποψη για αυτα που εχουν και ac.θα βρεις και tp link vdsl με ac οσο θυμαμαι.καποια μοντελα archer
xlorenzo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ακριβώς για αυτό πάω φίλε μου αν και δεν έχω vdsl πιο πολύ με νοιάζει η τοπική σύνδεση για video streaming. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλους.
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ακριβώς για αυτό πάω φίλε μου αν και δεν έχω vdsl πιο πολύ με νοιάζει η τοπική σύνδεση για video streaming. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλους. αν θες για τοπικο δικτυο και μεταφορες αρχειων ή streaming καλο θα ηταν να πας σε ac παρα n.απλα θες και αντιστοιχα wifi sticks που να ειναι ac.to tp link 9980 ειναι dual band μεν αλλα ειναι n οχι ac. εκτος αν θες απλα να παρεις ενα access point ac μηπως βγει φτηνοτερα.αν παρεις βεβαια vdsl router με ac εισαι καλυμμενος για οταν θα βαλεις vdsl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα