Προς το περιεχόμενο

Toblerone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλά τα σπάει

ναι εννοειται ρε φιλε!!ειχα παρει μια φορα απο αμερικη την τετραπλασια σε μεγεθος!ετρωγες ενα τριγωνο και ηταν  λες και ετρωγες 3 σοκολατες

Δημοσ.

O βασιλοπουλος δίπλα στο σπίτι μου έχει εκτός απο την κλασσική, την μαυρη, την λευκή και αυτη με τα φρουτα(μωβ)

Η καλυτερη κατα την γνώμη μου ειναι μια που βρίσκεις, δυστυχώς, μονο στο αεροδρόμιο και είναι με καραμελωμένα αμυγδαλα σε σιελ συσκευασια

• Like 4
Δημοσ.

Και εγω στον Βασιλοπουλο εχω δει κ αλλες πέραν της κλασικής..Αρκετά καλή σοκολάτα αλλα σαν τις milka δεν ειναι :P

η milka δεν μου αρεσει!!την μωβ την toblerone δεν την εχω φαει δυστυχως

Δημοσ.

Ολες οι σοκολατουλες ειναι ωραίες,συνήθως παίρνω οικονομικές γιατι χτυπάω ποσότητες. Πάντα υπάρχει σοκολάτα κ παγωτό στο σπίτι η ενα σπιτικο γλυκο ¨)  Αμαρτία να λες δεν μου αρέσει η milka 

Δημοσ.

Ολες οι σοκολατουλες ειναι ωραίες,συνήθως παίρνω οικονομικές γιατι χτυπάω ποσότητες. Πάντα υπάρχει σοκολάτα κ παγωτό στο σπίτι η ενα σπιτικο γλυκο ¨)  Αμαρτία να λες δεν μου αρέσει η milka 

ε αφου δεν μου αρεσει τι να κανω?χιλια κομματια να γινω?χαχαχα

• Like 3
Δημοσ.

AΒ στο αιγαλεω ειχε την προηγουμενη φορα που ειχα παει.Ειχε γευσεις αρκετες ,τωρα δεν θυμαμαι ποιες γιατι δεν πηρα ,απλα τις πηρε το ματι μου./

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...