Προς το περιεχόμενο

lg 24gm77-b calibration settings

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά

Ηρθε η οθονούλα απο Γερμανία. Θα ήθελα δυο πραγματάκια να ρωτήσω. Υπάρχουν κάποια αποδοτικά calibration settings για το εν λογω μοντέλο; Γιατί απο ενα βιντεο που παρακολούθησα ήταν τουλάχιστον άθλιο το callibration.

Επίσης γιατί το MOTION 240 ειναι grayed? εχει να κανει με τη gpu ? (gigabyte gtx 770 windforce 2giga)

Να την συνδέσω με HDMI η με DVI καλώδια;εχει διαφορα;

Δημοσ.

Με dual dvi, αλλιως δε θα εχεις υψηλα refresh rates.

Πρεπει να κλεισεις το DAS για να ανοιξεις το Motion 240.

Δες εδω για ρυθμισεις.

http://prohardver.hu/teszt/lg_24gm77_monitor_jatekos_lelekkel_jatekos_lelkekn/kalibralas_meresek.html

Με dvi την έχω , αλλα τι ακριβώς κερδίζω με κλειστο das και τι χάνω; 

Τι ακριβώς προσφέρει το motion 240?

A παρεμπιπτόντως το site που μου δωσες ,ακόμα και η αυτόματη μετάφραση google απο τα ουγγρικά δεν βοηθάει:P

Δημοσ.

Με κλειστο das εχεις λιγο μεγαλτυερο input lag, αλλα η διαφορα ειναι αμελητεα.

Με ανοιχτο motion 240 εχεις εξαιρετικα καθαροτερη κινηση, μειωνει δηλαδη το motion blur. Ειναι η μεθοδος των strobbed backlights. Αρνητικες συνεπειες ειναι οτι μειωνεται η φωτεινοτητα μεχρι και στο μισο και οτι δημιουργειται flickering (μην το μπερδευεις με το pwm dimming ομως), αλλα αξιζει τα μειον γιατι πετυχαινει αξεπεραστη καθαροτητα στην κινηση.

Βαζε μεταφραση στα αγγλικα, στα ελληνικα ζοριζεται ο γοογλης. ;)

120 cd / m² - 6500K - 2.2 gamma

Brightness 14

contrast  70

red  49

green  44

blue  44

Οριστε και ενα αγγλικο αλλα πιο μικρο review παντος.

http://www.digitalversus.com/lcd-monitor/lg-24gm77-p21911/test.html

Δημοσ.

Οι δυο αυτές σελίδες δίνουν εντελώς διαφορετικές ρυθμίσεις. Για να δουλέψει το motion 240 πρεπει ομνως να ριξω τα hz στα 120 με βάση οσα διάβασα..εδω τα χω χασει

Δημοσ.

Οι δυο αυτές σελίδες δίνουν εντελώς διαφορετικές ρυθμίσεις. Για να δουλέψει το motion 240 πρεπει ομνως να ριξω τα hz στα 120 με βάση οσα διάβασα..εδω τα χω χασει

Δινουν διαφορετικο brightness γιατι στοχευουν σε διαφορετικη φωτεινοτητα, δοκιμασε και τα δυο και κρατα οτι σου αρεσει. Η διαφορα στα χρωματα ειναι μια(!) μοναδα, δεν τα λες τελειως διαφορετικα. Το motion 240 οντως θελει 120 fps μεγιστο, αλλα αξιζει την θυσια.

Δημοσ.

Να θυμασαι οτι ασχετα απο τις ρυθμισεις,εαν ενεργοποιησεις το motion 240 θα σου ριξει πολυ το brightness.Μεγεια το εργαλειο-ειναι εξαιρετικη οθονη και θα την ευχαριστηθεις.Ποσο την αγορασες απο Γερμανια?

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

συνάδελφε τώρα είδα το μνμ σου. Στα 320 την έφερα Ελλάδα και μου δώσαν και ενα κουπόνι 12 ευρώ γιατι την καθυστέρησαν ελαφρώς 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, παρέλαβα και εγώ σήμερα !! να ακολουθήσω τις παραπάνω οδηγίες ; τι εννοούμε όταν λέμε (120 cd / m² - 6500K - 2.2 gamma)

update: το icc, ok το κατέβασα και αυτό.

Δημοσ.

Καλησπέρα, παρέλαβα και εγώ σήμερα !! να ακολουθήσω τις παραπάνω οδηγίες ; τι εννοούμε όταν λέμε (120 cd / m² - 6500K - 2.2 gamma)

Ειναι ο στοχος με τον οποιο γινεται το calibration, δλδ οι επιθυμητες τιμες σε φωτεινοτητα, θερμοκρασια λευκου και Link.png Site: gamma

Δημοσ.

Εγώ πάντως ακολούθησα αυτόν τον οδηγό και η οθόνη απλά τα σπάει...

http://www.tomshardware.com/reviews/lg-24gm77-gaming-monitor,4082-8.html

• Like 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, εγώ έχω κλείσει το DAS και το MOTION 240 παραμένει grayed....!???!  δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω....

την οθόνη την έχω συνδέσει με displayport παίζει ρόλο....???

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, εγώ έχω κλείσει το DAS και το MOTION 240 παραμένει grayed....!???!  δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω....

την οθόνη την έχω συνδέσει με displayport παίζει ρόλο....???

Δε θα πρεπει να παιζει ρολο. Δε ξερω μηπως πρεπει πρωτα να ριξεις τα Hz στα 120 για να μπορεσεις να ανοιξεις το motion 240.

Επισης εχε υποψιν οτι χρειαζεται να πιανεις 3ψηφιο νουμερο fps για να λειτουργησει σωστα το back-light strobbing, αλλιως ειναι κουραστικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...