Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μοντέλο της Leica, βασίζεται σε αισθητήρα CMOS 24 Megapixels και διαθέτει lens mount Leica M. Η κάμερα δεν προσφέρει video recording, ούτε live mode και η οθόνη στο πίσω μέρος υπάρχει μόνο για την επισκόπηση των φωτογραφιών μετά την λήψη τους καθώς και για το απλό στην χρήση μενού.

Η κάμερα είναι περισσότερο διακριτική -με την έννοια ότι ο μηχανισμός του κλείστρο είναι λιγότερο θορυβώδης- από την Typ 240. Σε continuous mode η Leica M (Typ 262) υποστηρίζει παρόμοια ταχύτητα πάντως, δηλαδή 3 καρέ το δευτερόλεπτο.

Το πάνω τμήμα στην κάμερα, είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και όχι από ορείχαλκο, και έτσι η νέα Leica M (Typ 262) είναι 100 γραμμάτια ελαφρύτερη. Στο πίσω μέρος υπάρχουν, πέρα από την οθόνη επισκόπησης διάφορα πλήκτρα για συγκεκριμένες λειτουργίες όπως για την ρύθμιση της ισορροπίας λευκού και του ISO ενώ στο πάνω μέρος υπάρχει ένα dial για την ρύθμιση της ταχύτητας του κλείστρου. Να σημειώσουμε ότι η κάμερα δεν ενσωματώνει flash, ωστόσο διαθέτει hotshoe για αξεσουάρ.

Η νέα Leica M (Typ 262) δεν απευθύνεται στον χρήστη που θέλει να τραβάει επιπλέον και video, αλλά σε εκείνους που θέλουν να τραβούν μόνο φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, έχοντας στην διάθεση τους ένα απλoποιημένο "interface". Η νέα κάμερα Leica M έχει κόστος $5195.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

η Leica είναι μύθος για τους φωτογράφους προηγούμενων γενιών και ταυτόχρονα όνειρο θερινής νυχτός για τους περισσότερους.Η απόκτηση μιας Leica ήταν (είναι ; ) για έναν φωτογράφο ότι είναι για έναν ορειβάτη να ανέβει στο ΄Εβερεστ.Σε τέτοιες περιπτώσεις το οικονομικό είναι το τελευταίο που μετράει

• Like 6
Δημοσ.

Το 99.99% θα ελιωνε να την ειχε αλλα δεν εχει τα φραγκα

Τις φιλμάτες ναι για τις ψηφιακές δε νομίζω να λιώνουν και τόσο.

• Like 5
Δημοσ.

είμαι άσχετος από φωτογραφία.

αλλά ρε παιδιά τι διάολο έχει αυτή η φωτογραφική και κοστίζει τόσο.

δηλαδή πόσο καλύτερες φωτό βγάζει σε σχέση με μια νορμαλ μηχανή

• Like 2
Δημοσ.

Μόνο και μόνο το Made In Germany μου είναι αρκετό για να μην την αγοράσω αν και εφ όσον είχα τα χρήματα.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχει απολύτως τίποτα και δεν βγάζει καθόλου καλύτερες φωτογραφίες απο μία τυπική DSLR, απλά κάποτε είχε ένα κύρος αυτή η εταιρία παλιά και τα βγάζει απο τους παλιούς hipsters, αυτή είναι η μόνη εξήγηση μου.

• Like 8
Δημοσ.

Καποτε οι leica ειχαν προτερηματα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Πολυ παλια ολως. Κι αυτο τις καθιερωσε σαν premium προιοντα. Τωρα πλεον εχουν καταλήξει τα vertu της φωτογραφιας. Συνδρομη σε private club, εκθεσεις κτλ για οποιον τις αγοραζει.

Βεβαια σε θεμα ποιοτητας κατασκευης και συναρμολογησης, ειναι ζηλευτες.

• Like 2
Δημοσ.

ειναι η apple των φωτογραφικων μηχανων.λιγα προσφερει πολλα κοστιζει σε σχεση με τους ανταγωνιστες.μονο η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη

• Like 1
Δημοσ.

Την είδαν και αυτοί apple φάση.

Αύριο θα παρω ένα πλυντήριο και επειδή θα γράφει πάνω pitsos και θα έχει λίγο vintage σχεδίαση θα κάνει 4999€ ενώ ο ανταγωνισμός παίζει στα 299€.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...