proklos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Επειδή εγώ το τόλμησα, φανταζομαι οτι η εγγύηση θα ισχύει κανονικά ετσι (2 χρόνια) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosopc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασα και εγώ για να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Oταν μαθετε πειτα μας να το τολμησουμε και μεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastrunner Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Thanks to topic starter. Είμαι αυτός που πήρε το Σάββατο την μαύρη j2 με τον φακό 10-100 Τα κομμάτια ήταν Εκθεσιακά. Καλό θα ήταν πριν αγοράσετε εκθεσιακά κομμάτια να πάτε από εκεί να δείτε ακριβώς τι θα πάρετε. Σε εμένα για παράδειγμα: Στον φακό έλειπε το καπάκι μπροστά και είχε 2 μικρά χτυπήματα. Στην μηχανή έλειπε το κουτί, οι οδηγίες, το cd, το usb της nikon για σύνδεση με pc, και το λουράκι του λαιμού. Τα χαρτιά των εγγυήσεων υπήρχαν και σφραγίστηκαν Η εγγύηση ξεκινάει από την ημέρα αγοράς (πρέπει να φυλάξω την απόδειξη για να ισχύει). Πολύ εξυπηρετικός ο πωλητής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Αα γι'αυτο και οι τοσο χαμηλες τιμες. Τζαμπα ενθουστηκα μου φαιενται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a16 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Αα γι'αυτο και οι τοσο χαμηλες τιμες. Τζαμπα ενθουστηκα μου φαιενται! Πας και το βλεπεις και ενδεχομενως να πετυχεις λιγο καλυτερη τιμη.ειναι σαν να αγοραζεις κατι απο τα μεταχειρισμενα των αγγελιων με το + της εγγυησης που σου παρεχεται απο το καταστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Nαι απλα αμα δεν εισαι Αθηνα δεν μπορεις να κανεις τον απαραιτητο ελεγχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proklos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Είμαι αυτός που πήρε το Σάββατο την μαύρη j2 με τον φακό 10-100 κι εγώ αυτην εχω παραγγείλει, βλέπω να πεφτει άκυρο, εκτος αν είχαν περισσοτερα εκθεσιακά κομμάτια. πάντως υπάρχει ακόμα στο site τους με διαθεσιμότητα (1-3 ημέρες) είδωμεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μα για την ασπρη δεν ελεγε τιποτα για εκθεσιακη.. Δεν ειναι δυνατον να στειλουν εκθεσιακα κομματια. Θα εχουν προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μα για την ασπρη δεν ελεγε τιποτα για εκθεσιακη.. Δεν ειναι δυνατον να στειλουν εκθεσιακα κομματια. Θα εχουν προβλημα Aν και δεν το ελεγε στο site ενα παλικαρι πιο πανω λεει οτι πηρε τηλεφωνο και του ειπαν πως και τα 2 χρωματα ειναι εκθεσιακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proklos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 εμένα δεν με πειράζει αν λείπει το λουρακι η το κουτι η το καπάκι του φακου η οι οδηγίες, αυτό που με χάλασε ήταν τα δύο μικρά χτυπήματα που ανέφερε ο φίλος τα οποία εγώ δεν δέχομαι και αν υπάρχουν δεν θα παραλάβω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Το θέμα είναι οτι δε μπορούν να στείλουν εκθεσιακά κομμάτια χωρίς να υπάρξει πρώτα συννενόηση. Είναι μέγα φάουλ για οποιοδήποτε κατάστημα,και ελπίζω να μην το κάνουν. Έχω παραγγείλει και γω μια άσπρη και αναμένω. Επιπλέον αν είναι εκθεσιακές γιατί λέει 1-3 μέρες; Παραγγέλνουν απο κάπου εκθεσιακά κομμάτια; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driver4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ξέρετε τι φοβάμαι; Άλλο εκθεσιακά και άλλο μεταχειρισμένα...Χτυπήματα και τέτοια δεν μπορώ να δεχθώ, ενθουσιάστηκα αλλά μάλλον δεν με βλέπω να την αγοράζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Οπως και να εχει ο πρωτος που θα παραλαβει ασπρη ας γραψει εδω περα για να εχουμε μια αποψη περι τινος προκειται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 παιδιά ένα κομμάτι από τη μαύρη και ένα από την άσπρη είχαν μόνο. Μόλις με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος ο οποίος ήταν πολύ εξυπηρετικός και μου πρότεινε σε παραπλήσια τιμή μια S1 και μια J1 που είχε αλλά προσωπικά δε με ενδιαφέραν. Ας κλειδωθεί τα παρόν καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα