sariil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχω ψάξει, η samsung κάθε φορά που βάζει το νέο στο site, βγάζει την παλιά. Εγώ, επειδή το ήξερα από προηγούμενη τηλεοραση, κραταω πάντα αρχείο με τα updates που βγαίνουν (έχω για 3 samsung τα updates για 12+ μήνες), αλλά δεν ειναι κάποια το μοντέλο σου. Μήπως έχει κάποιος άλλος χρήστης εδώ ή σε άλλα ελληνικα φόρα που ασχολούνται κυρίως με είδη εικόνας/ήχου (google it γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τα γράψω)? Το έχω "σκίσει" το Google, παρόλο που δεν το χωνεύω σαν μηχανή, αλλά μάταια. Ουσιαστικά αναζητώ ένα αρχείο με όνομα "T-FXPDEUC_1125". Το τελευταίο firmware είναι "T-FXPDEUC_1130". Και πάλι δεν ξέρω αν μπορώ να το εγκαταστήσω, αν κάποια στιγμή το βρω.
Alxnks Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Το έχω "σκίσει" το Google, παρόλο που δεν το χωνεύω σαν μηχανή, αλλά μάταια. Ουσιαστικά αναζητώ ένα αρχείο με όνομα "T-FXPDEUC_1125". Το τελευταίο firmware είναι "T-FXPDEUC_1130". Και πάλι δεν ξέρω αν μπορώ να το εγκαταστήσω, αν κάποια στιγμή το βρω. Το σημαντικό είναι να το βρεις, το εάν θα μπει ή όχι έρχεται στο δεύτερο βημα, καθώς αν δεν το βρεις δεν θα το μάθεις ποτέ
sariil Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Το σημαντικό είναι να το βρεις, το εάν θα μπει ή όχι έρχεται στο δεύτερο βημα, καθώς αν δεν το βρεις δεν θα το μάθεις ποτέ Παραιτούμαι από την αναζήτηση. Ούτε το forum δεν φαίνεται να μπορεί να βοηθήσει. Σε ευχαριστώ Alxnks για την συμπαράσταση.
Alxnks Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Παραιτούμαι από την αναζήτηση. Ούτε το forum δεν φαίνεται να μπορεί να βοηθήσει. Σε ευχαριστώ Alxnks για την συμπαράσταση. Παρακαλώ Ρωτά παντως και στα φόρα που σου είπα, εκεί ασχολούνται κυρίως με τέτοια θέματα, ίσως κάποιος έχει το μοντέλο σου κι έχει κι αρχείο σαν το δικό μου και σε βοηθήσει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα