Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις κανείς, τις τελευταίες μέρες πρόβλημα με το smart hub? Συγκεκριμένα με το On TV. Έχει εξαφανιστεί στα καλά καθούμενα. Εκεί που είχα 4 καρτέλες να επιλέξω, τώρα έχω μόνο 3. Αν ξέρει κάποιος πως επανέρχεται.

Δημοσ.

Καλημερα φιλε μου,

Τις τελευταιες μερες εκανε maintenance η Samsung το Smart Hub, λογικα θα σου ειχε βγαλει κ την αναλογη ειδοποιηση σε καποια φαση.

Παντως ενα reset στο Smart Hub κ δουλευει κ παλι μια χαρα :)

Δημοσ.

Καλημερα φιλε μου,

Τις τελευταιες μερες εκανε maintenance η Samsung το Smart Hub, λογικα θα σου ειχε βγαλει κ την αναλογη ειδοποιηση σε καποια φαση.

Παντως ενα reset στο Smart Hub κ δουλευει κ παλι μια χαρα :)

Πήρα τηλ. στη Samsung και μου απάντησαν ότι, στην τελευταία αναβάθμιση αφαιρέθηκε αυτό το χαρακτηριστικό, γιατί έκριναν ότι, (άκουσον άκουσον), ...δεν μας χρειάζεται. Έχει πάψει, λέει, γενικότερα, η υπηρεσία "προτεινόμενα" στην Ελλάδα. Χωρίς, να έχει η εκπρόσωπος καμία δικαιολογία.

Εν τω μεταξύ, σε άλλες χώρες λειτουργεί κανονικά. Επίσης, κανονικά λειτουργεί στην προηγούμενη έκδοση. Έχουν ακόμη αφαιρέσει την δυνατότητα να βάλεις όποια χώρα θέλεις, περιορίζοντας το πεδίο μόνο στα Βαλκάνια. Γι΄ αυτό λοιπόν, ΜΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ, διότι ουσιαστικά "υποβαθμίζετε"!!! 

Αναρωτιέμαι, αφού είμαι ακόμη σε εγγύηση, μήπως επιστέψω πίσω την TV για να την "επαναφέρουν". 

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι; Έχω την Samsung 5500 smart Και έχει μερικές μέρες που χάθηκε το youtube. Δεν υπάρχει στο smart hub.

Ξέρει κάποιος κάτι;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι; Έχω την Samsung 5500 smart Και έχει μερικές μέρες που χάθηκε το youtube. Δεν υπάρχει στο smart hub.

Ξέρει κάποιος κάτι;

Καλημέρα,  έχω την 32' j5500 και το youtube υπάρχει κανονικά , μήπως να έκανες καμία επαναφορά. 

Δημοσ.

Στην 32H5500 μου βγάζει εδώ και δυό τρείς μέρες οτι το smart hub maintenance θα σταματήσει απο τις 30 του μήνα. Εχει δεί κανείς άλλος το μήνυμα και τι σημαίνει; Θα σταματήσει η υποστήριξη και οι αναβαθμίσεις ή η λειτουργία του;

Δημοσ.

Όταν αναβαθμίσετε, θα δείτε ότι θα λείπουν αρκετά χαρακτηριστικά. Στις 30/12 θα σταματήσουν και το Social TV. 

Η απάντηση της εταιρίας ήταν: "Αφού δεν τα χρησιμοποιούν πολλοί χρήστες..."

Βασικά το δικό μου κριτήριο αγοράς ήταν το "On TV", (ή αλλιώς Η TV μου),  του smart TV, το οποίο ακόμη εμφανίζεται στη διαφήμιση αλλά δεν υπάρχει πουθενά στην TV μου!!!

Αισθάνομαι ότι εξαπατήθηκα και ότι εξαπατώνται ακόμη και άλλοι καταναλωτές. Πείτε μου τι να κάνω, μιας και η εγγύηση τελειώνει τις 16/12/2015!!!

Δημοσ.

Μετα το maintenance που κρατησε καμια βδομαδα, κ μου εσπασε τα νευρα, εκανα ενα φουλ reset κ εστρωσε :)

.

Τωρα οσον αφορα τα Social TV k to On TV δεν εχω ιδεα, γιατι την εχω γυρισει σε US μιας κ εχει παραπανω apps, οκ χανεις τα ελληνικα αλλα δεν με νοιαζουν κ πολυ αυτα.

Δημοσ.

Μετα το maintenance που κρατησε καμια βδομαδα, κ μου εσπασε τα νευρα, εκανα ενα φουλ reset κ εστρωσε :)

.

Τωρα οσον αφορα τα Social TV k to On TV δεν εχω ιδεα, γιατι την εχω γυρισει σε US μιας κ εχει παραπανω apps, οκ χανεις τα ελληνικα αλλα δεν με νοιαζουν κ πολυ αυτα.

Μπορείς να μου πεις πως το γύρισες σε US, διότι δεν βρίσκω πουθενά αυτή την επιλογή. Μόνο κάτι βαλκανικές χώρες μου δίνει μετά την αναβάθμιση.

Δημοσ.

Μπορείς να μου πεις πως το γύρισες σε US, διότι δεν βρίσκω πουθενά αυτή την επιλογή. Μόνο κάτι βαλκανικές χώρες μου δίνει μετά την αναβάθμιση.

check your pm.

Δημοσ.

Δεν μπορείτε να κάνετε downgrade το λογισμικό; Εγώ πχ για την τηλεόραση μου, με το που μου βγάλει μήνυμα ότι υπάρχει νέο update, μπαίνω και στο site και το κατεβαζω. Έτσι έχω ένα "ιστορικό" των firmwares για τους τελευταίους 12 μήνες τουλάχιστον.

Εγώ είχα επικοινωνήσει σε κάποια φάση με samsung λέγοντας: "στα firmware updates των κινητών πχ, υπάρχει αναλυτική λίστα με τις αλλαγές, στις τηλεοράσεις γιατί δεν έχετε ώστε να ξέρουμε τι αλλάζει κι αν θέλουμε να το περάσουμε;"

Απαντηση: "δεν είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε, οταν βγαίνει update να το βαζετε, είναι για καλύτερη λειτουργία της τηλεόρασης σας".

Δημοσ.

Δεν μπορείτε να κάνετε downgrade το λογισμικό; Εγώ πχ για την τηλεόραση μου, με το που μου βγάλει μήνυμα ότι υπάρχει νέο update, μπαίνω και στο site και το κατεβαζω. Έτσι έχω ένα "ιστορικό" των firmwares για τους τελευταίους 12 μήνες τουλάχιστον.

Εγώ είχα επικοινωνήσει σε κάποια φάση με samsung λέγοντας: "στα firmware updates των κινητών πχ, υπάρχει αναλυτική λίστα με τις αλλαγές, στις τηλεοράσεις γιατί δεν έχετε ώστε να ξέρουμε τι αλλάζει κι αν θέλουμε να το περάσουμε;"

Απαντηση: "δεν είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε, οταν βγαίνει update να το βαζετε, είναι για καλύτερη λειτουργία της τηλεόρασης σας".

Εγώ είχα κάνει την βλακεία και άφησα να παίρνει μόνη της τα updates. Αλλά και πάλι δεν υπάρχει περίπτωση για downgrade, έτσι κι αλλιώς.

Οι απαντήσεις που πήρα ήταν προκλητικά κατηγορηματικές. Απογοητεύτηκα με την Samsung. Θα ψάξω για κάτι open source εναλλακτικά,  λογισμικά που κυκλοφορούν. Το SamyGo έχω ακούσει ότι είναι καλό. Δεν ξέρω όμως αν είναι αυτό που θα μου δώσει λύση. Θα το κάνω όμως κάποια στιγμή.

Δημοσ.

Εγώ είχα κάνει την βλακεία και άφησα να παίρνει μόνη της τα updates. Αλλά και πάλι δεν υπάρχει περίπτωση για downgrade, έτσι κι αλλιώς.

Οι απαντήσεις που πήρα ήταν προκλητικά κατηγορηματικές. Απογοητεύτηκα με την Samsung. Θα ψάξω για κάτι open source εναλλακτικά, λογισμικά που κυκλοφορούν. Το SamyGo έχω ακούσει ότι είναι καλό. Δεν ξέρω όμως αν είναι αυτό που θα μου δώσει λύση. Θα το κάνω όμως κάποια στιγμή.

Μπορεί να μην το είχες κάνει εσύ, από κάποιο update και μετά παρατήρησα ότι ενεργοποιουσε το αυτόματο update! Ύπουλο!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προσπαθήσει downgrade, εχεις πχ την ακριβως προηγουμενη εκδοση και δοκιμασες και δεν την παιρνει; Ή απλά ρωτησες στη Samsung να γίνει σε service center και σου έριξαν άκυρο; Θα το δοκιμασω κι εγώ αν είναι αυτές τις ημέρες και θα ενημερωσω.

Δημοσ.

Μπορεί να μην το είχες κάνει εσύ, από κάποιο update και μετά παρατήρησα ότι ενεργοποιουσε το αυτόματο update! Ύπουλο!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προσπαθήσει downgrade, εχεις πχ την ακριβως προηγουμενη εκδοση και δοκιμασες και δεν την παιρνει; Ή απλά ρωτησες στη Samsung να γίνει σε service center και σου έριξαν άκυρο; Θα το δοκιμασω κι εγώ αν είναι αυτές τις ημέρες και θα ενημερωσω.

Δεν ξέρω πως να βρω την προηγούμενη έκδοση. Έψαξα αρκετά, αλλά μάλλον η Samsung δεν δίνει προηγούμενες εκδόσεις. Έχω την 1130 σε μια UE46F8000SL, έχεις καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως να βρω την προηγούμενη έκδοση. Έψαξα αρκετά, αλλά μάλλον η Samsung δεν δίνει προηγούμενες εκδόσεις. Έχω την 1130 σε μια UE46F8000SL, έχεις καμιά ιδέα?

Δεν έχω ψάξει, η samsung κάθε φορά που βάζει το νέο στο site, βγάζει την παλιά. Εγώ, επειδή το ήξερα από προηγούμενη τηλεοραση, κραταω πάντα αρχείο με τα updates που βγαίνουν (έχω για 3 samsung τα updates για 12+ μήνες), αλλά δεν ειναι κάποια το μοντέλο σου.

Μήπως έχει κάποιος άλλος χρήστης εδώ ή σε άλλα ελληνικα φόρα που ασχολούνται κυρίως με είδη εικόνας/ήχου (google it γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τα γράψω)?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...